[QUOTE=Astatin;155759]TOKOBA nın hayat bilançosu beklendiği gibi gelmiş..etkisi nötr..günaydın ve bol kazançlar...[/QUOTE]
asti patron açılıştan ağlamaya başlarmıyız sence :::
Printable View
[QUOTE=Astatin;155759]TOKOBA nın hayat bilançosu beklendiği gibi gelmiş..etkisi nötr..günaydın ve bol kazançlar...[/QUOTE]
asti patron açılıştan ağlamaya başlarmıyız sence :::
vay vay vay...milletin EW cisi ne güzel saymış aylar önce..bizim EW ciler yıldızları sayıyolardı herhalde.kom.kom.kom şaka şaka..bana sorarsanız bir sürü alternatif sayım içinden bu sefer bu tutmuş..bi dahaki sefere kim bilir hangisi..
[IMG]http://i38.tinypic.com/33tmgqc.gif[/IMG]
[COLOR=RoyalBlue][B]Cümleten Günaydın, Bol Kazançlar..[/B][/COLOR]
[B]YORUM :[/B] 65.200 hedefine ulasan kontratta bir sonraki hedefimiz 65.900.Bugün için ana destek noktalarımız 64.750 ve 64.350.65.200 üzerinde belirli kriterler olusursa 67.700 hedef haline gelebilir.[B][U]Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için 63.800 altında günlük kapanıs[/U][/B] , orta vadeli trendin asağı dönmesi için 60.600 altında haftalık kapanıs gerekmektedir.
Direnç 2 : 65975
Direnç 1 : 65550
Pivot : 64750
Destek 1: 64450
Destek 2: 63375
[quote=Kennym;155760]asti patron açılıştan ağlamaya başlarmıyız sence :::[/quote]
sen daha başlamadınmı..üwwwwwwwwwwwwwwww.kom
[QUOTE=Kennym;155755]cümleten günaydın ,
dün gece msstocktakı tum sıstemlerı ındıkatorlerı ınceledim nerdeyse satıs sınyalı veren yok maalesef ustelık sert yukselıs gelecek gibi.. gonlumuzden şelale geçiyor lakin gorunen koy kılavuz ıstemez bugun bızım ıcın zor bı gun olabılır.. piff allah sonumuzu hayır etsin üvvvvvvv
herkese bol kazanclar..[/QUOTE]
Standat göstergeler toplamda bşarısızdır. Çükü herkes aynı şeye bakıyor. Genel oalrak baktıysanız sorun yok.
[QUOTE=Astatin;155763]sen daha başlamadınmı..üwwwwwwwwwwwwwwww.kom[/QUOTE]
hocam 950 den ufurdum gitti.. gene yanlıs yaptım bılıyorum ama neyse..
açılışta shortları artırdım..
[QUOTE=Kennym;155765]hocam 950 den ufurdum gitti.. gene yanlıs yaptım bılıyorum ama neyse..[/QUOTE]
bende tam oradan satış yaptım..:D
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[quote=Kennym;155765]hocam 950 den ufurdum gitti.. gene yanlıs yaptım bılıyorum ama neyse..[/quote]
kimbilir... ama benim fop kapanış tahminim bugün 33000..cibarı +- 5000 oynayabilir::::::
[quote=Astatin;155761]vay vay vay...milletin EW cisi ne güzel saymış aylar önce..bizim EW ciler yıldızları sayıyolardı herhalde.kom.kom.kom şaka şaka..bana sorarsanız bir sürü alternatif sayım içinden bu sefer bu tutmuş..bi dahaki sefere kim bilir hangisi..
[IMG]http://i38.tinypic.com/33tmgqc.gif[/IMG][/quote]
Bizim forumun EW cileri..sanmayınki sayfa geçti kurtardınız..bu grafı her sayfaya yapıştıracağım.kom.kom...adam taaa mart ayında saymış bunu beaaaaaa...dng.dng
[QUOTE=jerfin;155767]bende tam oradan satış yaptım..:D[/QUOTE]
jerf eger dusuk actıysa yukselecek demektir demedi deme.. :)
yuksek actıktan sonra dusuyo bu meret gun sonunu gene yuksekte kapatıyo..
bugun dogan grubundakı hısselerın satısıyla bı mıktar düşüş olabılır dıye dusunuyorum lakin burası turkıye haciz geldi devlet garantisi diip saldırabılırde insanlar .lelele.lelele.lelele.lelele