bırak mart ayını o adam teee 1.5 yıldır doğru sayımlar yapıyor asti.. ne biçim ew takipçisisin..:D.dng
hatta ben kaç defa linkini yapıştırdım buraya A.Tiedje nin EW grafı diye...boks..kom
Printable View
bırak mart ayını o adam teee 1.5 yıldır doğru sayımlar yapıyor asti.. ne biçim ew takipçisisin..:D.dng
hatta ben kaç defa linkini yapıştırdım buraya A.Tiedje nin EW grafı diye...boks..kom
[quote=Astatin;155770]Bizim forumun EW cileri..sanmayınki sayfa geçti kurtardınız..bu grafı her sayfaya yapıştıracağım.kom.kom...adam taaa mart ayında saymış bunu beaaaaaa...dng.dng[/quote]
Sen dji grafiğini haftalık kapanış olarak aç, sola ve sağa bak ne görüyorsun söyle. Aynısını XU30 ve herhangibir 30 veya 100 hissesi için yap ne gördüğünü tekrar yaz. :..:
Birisi bana bu İş C'nin garan gibi zirve yapıp yapmayacağını söylesin. 7.50 olur mu?:..:
[quote=jerfin;155772]bırak mart ayını o adam teee 1.5 yıldır doğru sayımlar yapıyor asti.. ne biçim ew takipçisisin..:D.dng
hatta ben kaç defa linkini yapıştırdım buraya A.Tiedje nin EW grafı diye...boks..kom[/quote]
sayın jerfin birkez daha sitesinin adresini verebilirmisiniz gözden kaçırmışım.
teşekkürler
[QUOTE=aslan;155774]Birisi bana bu İş C'nin garan gibi zirve yapıp yapmayacağını söylesin. 7.50 olur mu?:..:[/QUOTE]
ne desek yalan olur aganın keyfinde isterse neden olmasın ::::::
[quote=jerfin;155772]bırak mart ayını o adam teee 1.5 yıldır doğru sayımlar yapıyor asti.. ne biçim ew takipçisisin..:D.dng
hatta ben kaç defa linkini yapıştırdım buraya A.Tiedje nin EW grafı diye...boks..kom[/quote]
hemi gı..valla aynı adam olduğunun farkında değilim..sabah bir arkedeş linkini göndermiş grafın..onu gördüm...buda ses gibi bişey demek..herkeste var ama kimi tenor, kimi karga :::::::::
yine alacaklar bunu..üwwww..
[QUOTE=artanis;155775]sayın jerfin birkez daha sitesinin adresini verebilirmisiniz gözden kaçırmışım.
teşekkürler[/QUOTE]
[url]http://www.godmode-trader.de/[/url]
sitenin adresi bu.. analistin adı da Andre Tiedje.. arada sayımları değiştiriyor, ama en azından yön konusunda yanıltmıyor..
ben biraz hafifledim..925 ve 950 den ..üwww
65025 den yine ağırlaştım...
Günaydın bol kazançlar pala çakabilir dikkatli olun arkedeşler.:)Çakışa hazırlık yapıyor.
tavşan bana baksana tiki tiki yapsana....hadi pala ne edeceksen et..görelim