[quote=hilm;155807]Bende de çalışmıyor...[/quote]
Pala sizinkileri bozmuş.:..::..:
Printable View
[quote=hilm;155807]Bende de çalışmıyor...[/quote]
Pala sizinkileri bozmuş.:..::..:
long taburları dağılın bakem..ayular on the road..küskü on the road
evet düzeldi...manyak bunlar ya...seans sırasında kesinti olur mu arkadaş? taş devrinde mi yaşıyoruz?
[QUOTE=SEYYAH;155803]msdownloader çalışmıyor bende sizde çalışıyor mu?
10 dk öncesine kadar çalışıyordu.[/QUOTE]
bende bi ara durdu sonra geldi.. ücretsiz kullanıyordum ya, dedim herhalde kestiler..:D
[QUOTE=VOBiX;155801]13.10.2009 10:48:39 *spk başkanı akgiray,"tek hisseye dayalı vadeli kontratlara şu anda gerek görmüyoruz, sektöre endeksli kontratlar daha anlamlı"[/QUOTE]
Böyle bir şey yapacakalrsa BNKTR gibi sektör fonları çıksın ona en azındna spottan hedge imkanı olur. Şimdi DOHOL en büyük adaylardan ama hükümet başını yer de KEPEZ gibi KEPAZE olursa hisse vadeli işi olmaz.
geçici sat var mevcut seviyede..
hisse vadeli çıkması,dogan gurubu hisselerinin paspas olması demek..
batmayan hisseler bile bu mantıkla batma noktasına geliyor..
çünkü basit dedikoduyla bile shortlanan hisselerin piyasa degeri düştükce ,borç oranı,yükümlülüklerin agırlığı,teminatlar artıyor..buda hisse degerini düşürüyor...[B]yani sarmal gibi hisse degeri düştükce ,görünüm bozuluyor..görünüm bozuldukca hisse düşüyor..[/B],doganlar herhalde 0.30 a inmişti..
citibk a bakın..yahu 25 dolardan 1 dolara bu mantıkla geldi..
dyhol taban....
uzan imparatorluğu çöktü.daha önce borsada kepez,çukelektrik vardı..şimdiki işc ,garanti ne ise o....son veliaht da fransaya iltica etti...ülkede olmayanlar oluyor...
çok çarpılıyor bu aralar 5 dk lık.
[IMG]http://i37.tinypic.com/facwvd.gif[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;155816]çok çarpılıyor bu aralar 5 dk lık.[/quote]
YATAY mahvediyor işte üüüüüüüüü
enorton sen naapıyon bu arada şimdi?
ne şekil trade ediyon? 5-10 dk mı? 60 dk mı? ben kaçırdım arada senin son durumu.en son neyde karar kıldın kardeşim?
enerton periyodu uzattı sanırım.
tam slow trader olmasada epey yaklaştı :)
buenos dias voborsa