-
[quote=SEYYAH;155817]YATAY mahvediyor işte üüüüüüüüü
enorton sen naapıyon bu arada şimdi?
ne şekil trade ediyon? 5-10 dk mı? 60 dk mı? ben kaçırdım arada senin son durumu.en son neyde karar kıldın kardeşim?[/quote]
Bendeki 5 dklığa bile bakmıyorum trendsel bakalım arkadaşlar .Trend olarak şu anda değişen birşey yok.
-
DAX 5750'nin altına düşsün de o zaman efsanevi küskübar bekliyorum... :..:
-
hadibabi...küskübar isterik....opsiyonumuz var yahu..1 ay içinde 5000 puan lazım..klipteki apla beni bekliiiii
[URL]http://www.dailymotion.com/relevance/search/pakito/video/x37soi_pakito-video-and-stereo_music[/URL]
-
[QUOTE=Astatin;155822]hadibabi...küskübar isterik....[/QUOTE]
asteton görüüyorum göreyorum o dediğinden goreyorum gayri emme zamanı gelince soyleycem
-
İsmi YO ile biten ne kadar hisse varsa çoşmuş gidiyor. Bu piyasa tekin değil... Pala kafama silah dayasa yin uzun vadeli long pozisyon almam.... Kısa vadeli de almam, IMF açıklaması falan gelir şimdi.... 5dk'lıktan günlük tırtık modunda devam.... :cool:
-
selçuklu patron nerdesin yaw.. noooldu bizim ending diagonal... çayları palaya mı söyledin patron üwwww
-
[QUOTE=Astatin;155825]selçuklu patron nerdesin yaw.. noooldu bizim ending diagonal... çayları palaya mı söyledin patron üwwww[/QUOTE]
işi var patronun aaşkama gelcem dedi dün :::
-
%100 sisteme uymayı sağlayan bi sistem var mı?
yoksa kendime elektrik vereceğim histemden kurtulmak için gene histem gene zarar bıktım kendimden
-
Gurt taburlarını salalım artık Bay SAZAN..EW DJI da son demiş dün akşama..Bizde ED varmış (selçuklunun yalancısıyım). TOKOBA nın hayat bilançosu beklendiği gibi gelmiş, yani pozitif olması beklenen etki yok..KUIN 1.75 boyuyla kısayım diye bunalıma girmiş, 1 aydır foruma uğramıyo (nötr). Tedirgin şortcular ülkesinden çıkıp, bitik longcular ülkesine geçmek istiyorum..Oda olmazsa Kırklareli il sınırı da olur.. (Thracian ordasın biliyorum.. :) rakı nirde kaldı iraki)
-
[quote=ordi;155827]%100 sisteme uymayı sağlayan bi sistem var mı?
yoksa kendime elektrik vereceğim histemden kurtulmak için gene histem gene zarar bıktım kendimden[/quote]
Borsadna hiç anlamayan birini kiralıyosun. Yol+Yemek+SSK ödüyosun, sinyalleri uygulamaya başlıyo. Ama o adamı yatırım uzmanlarından tv yprumcularından en önemlisi ise net forumlarından uzak tutman lazım...Biz buna bio-mekanik sistem diyoruz...Bilinen tek örneğini Mistır Sazan kullanıyor (üstelik Yol+Yemek+SSK da vermiyor bildiğim kadarıyla):::
AYrıca Ordi,
kuş foli koma foli doli yağıyi doli
-
4 kontrat long taşıyorum 64 altına gelmeden de bozmayacagım bakalım ne olacak
-
jani Guzu abey nerdesin yuaw özledik