-
[QUOTE=Astatin;155828]Gurt taburlarını salalım artık Bay SAZAN..EW DJI da son demiş dün akşama..Bizde ED varmış (selçuklunun yalancısıyım). TOKOBA nın hayat bilançosu beklendiği gibi gelmiş, yani pozitif olması beklenen etki yok..KUIN 1.75 boyuyla kısayım diye bunalıma girmiş, 1 aydır foruma uğramıyo (nötr). Tedirgin şortcular ülkesinden çıkıp, bitik longcular ülkesine geçmek istiyorum..Oda olmazsa Kırklareli il sınırı da olur.. (Thracian ordasın biliyorum.. :) rakı nirde kaldı iraki)[/QUOTE]
Astatin gel seninle opsiyon yapalim!
Saatlik sistemim sat versin, o sat 6000 puan kar yapsin, sana 6 sise raki göndereyim.dng
-
Bu 60 lığı nasıl düzeltecek pala biraz zor ancak çakarsa düzelir.:):)
-
[QUOTE=Astatin;155829]Borsadna hiç anlamayan birini kiralıyosun. Yol+Yemek+SSK ödüyosun, sinyalleri uygulamaya başlıyo. Ama o adamı yatırım uzmanlarından tv yprumcularından en önemlisi ise net forumlarından uzak tutman lazım...Biz buna bio-mekanik sistem diyoruz...Bilinen tek örneğini Mistır Sazan kullanıyor (üstelik Yol+Yemek+SSK da vermiyor bildiğim kadarıyla):::
AYrıca Ordi,
kuş foli koma foli doli yağıyi doli[/QUOTE]
Ya ben de bu konu ile ilgili birsey soracagim arkadaslar...
Sistem sinyallerini bilgisayar ekraninda gören ve o sinyallere göre islem yapan bir script yazmak ve bunu uygulamak yasak mi? Degilse bunu yapmak mümkün... Degilse ben de yapayim
-
2500-3000 puanlık düşüş görüyorum graflarda..::::::
-
[quote=thracian;155834]Ya ben de bu konu ile ilgili birsey soracagim arkadaslar...
Sistem sinyallerini bilgisayar ekraninda gören ve o sinyallere göre islem yapan bir script yazmak ve bunu uygulamak yasak mi? Degilse bunu yapmak mümkün... Degilse ben de yapayim[/quote]
Yasal enegelden dolayı Matriksde yok eyle bir şey. Script i yazmak kolayda, veri platformuna nassıl entegre edeceksin trakyanım..Get(char..) yani:::::::::
-
[quote=ordi;155827]%100 sisteme uymayı sağlayan bi sistem var mı?
yoksa kendime elektrik vereceğim histemden kurtulmak için gene histem gene zarar bıktım kendimden[/quote]
Yok böyle bir sistem :) . İnsanoğlunun özelliği bu işte. Duygusuz olamayız.
-
[quote=thracian;155832]Astatin gel seninle opsiyon yapalim!
Saatlik sistemim sat versin, o sat 6000 puan kar yapsin, sana 6 sise raki göndereyim.dng[/quote]
cık..bu opsiyon pahalı..ben 5000 puana ne opsiyon yaptığımı yazmıştım :) bi ona bak, bide altı şişe rakıya bak....kom
-
küskbarlarında dolanıyorummmm, gaybetttimmm şortumu.....(performed by Kenim) :)..ah kenim ah..açtın işallah o şortları yine
-
halen 64400 / 500 aralığındaki ortalamalarda destek bulmaya çalışıyor piyasa..
-
[quote=jerfin;155835]2500-3000 puanlık düşüş görüyorum graflarda..::::::[/quote]
İnşallah serap görmüyorsundur .kom
-
manzara belli, baskı belli, şort belli...dedim abi, bu ya takozdur ya ending diagonaldır ya sadece endingdir...oda değilse ** zaten :) 64200 altında enginlere sığmaz taşar bu formasyon
[IMG]http://i35.tinypic.com/2m81imo.gif[/IMG]
-
HerkeŞe merhaba.....
Sayfa: 2800....yokmu bir hızlı moderatör filan....
sayfa numaramız fezaya gidiyor aynı piyasa gibi...
Servera yazık çok yüklendik....