-
[QUOTE=VOBiX;70667]hele bir MAdoffa destek atsınlar o zman şahıslara yardımın önü de açılır. :..:[/QUOTE]
MAdoffa bence destek mestek atmazlar... Hatta bugüne kadar ondan kazanç sağlamış olanlardan karlarını bile geri alabilirler..Örnek karar varmış:..:
O yüzden sen benim fikrimi bi değerlendir.. hem biz şahıs olarak değil forum olarak müracaat edeceğiz..
Not...[B]Vobix ve ben %50 Recep ve Seyyah hariç (OBO yu tanımayan cahil ikizler) diğerleri eşit paylaşım..:..:[/B]
-
[QUOTE=Astatin;70669]cezalandır beni:..::..::..: kill me the softly[/QUOTE]
elim çok yumuşaktır çookkkkk.dng
-
[quote=catedral;70671].....[B]Recep ve Seyyah hariç (OBO yu tanımayan cahil ikizler) :..:[/B][/quote]
trade ederken değil OBO yu babamı bile tanımam hehehe :p
-
[quote=astatin;70670]ne bakcam yzünüze kardeşim..tamam moderatör olmak istemiyorum kesinlikle..maaşı bile yok niye olayım:..::..::..: Ama sadece 1 oy verilmiş bana :) nerde bu halk, nerde dün oy sözü verenler, nerde ikiyüzlüler..iki torba kömüre sattınız beni:..::..::..::..:
Oy oy oy ..keyifli günler geliyor..catedral moderaör olsun...çook eğlenceli olcak çokkk...bu [COLOR=red]joe dalton'u[/COLOR] şerif yapmak gibi bi şey..çok keyifli olcak çok..[/quote]
bende oyumu sana VE VOBİXE verdim
-
Dolar günlüklerde ala geçti endeks burdan dönmezse hedef 28000 ler olur bence 1200 puan asagıda 34800 ün kırılımı vObda satısları sertlestirir
-
Oy kutucuğunu yeni gördüm sözlü sanmıştım (hatta el kaldırmıştım) oyumu Astatine verdim zaten forumda başka kimseyi pek tanımıyorum (astatin kadim dostum sanki) o yüzden astatinden daha fazla hak eden arkadaşlar varsa beni bağışlasınlar :D Catedral sen hala OBO felan neyse artık işte görüyormusun ondan? :D Bu arada sorularıma yanıt vermezsen engizisyona şikayet ederim seni yakarlar haberin olsun :D
-
[QUOTE=catedral;70671]MAdoffa bence destek mestek atmazlar... Hatta bugüne kadar ondan kazanç sağlamış olanlardan karlarını bile geri alabilirler..Örnek karar varmış:..:
O yüzden sen benim fikrimi bi değerlendir.. hem biz şahıs olarak değil forum olarak müracaat edeceğiz..
Not...[B]Vobix ve ben %50 Recep ve Seyyah hariç (OBO yu tanımayan cahil ikizler) diğerleri eşit paylaşım..:..:[/B][/QUOTE]
CIKKK! OBO değildir o, kedidir kedi:)
-
systems
5 dakk short siynalde 15 dakk short siynalde gun sınırda
-
12 Ocak Pazartesi:
Charles Schwab EPS $0,26
Alcoa EPS $-0,04
14 Ocak Çarşamba
JP Morgan Chase EPS $0,11
Wells Fargo EPS $0,37
15 Ocak Perşembe
Merrill Lynch EPS $-0,16
Intel EPS $0,22
BİLANÇÇOLAR HAFTAYA
-
ben takaslar ile ilgili birşey soracaktım takasları klavye ile yazıyorum matrix ekranından pastayı nasıl bilgisayarıma kopyalayacağım bilmiyorum seçeneklerde exel e aktar diyor o da resim şeklinde olmuyor yaardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum
-
[QUOTE=hexa;70676]Oy kutucuğunu yeni gördüm sözlü sanmıştım (hatta el kaldırmıştım) oyumu Astatine verdim zaten forumda başka kimseyi pek tanımıyorum (astatin kadim dostum sanki) o yüzden astatinden daha fazla hak eden arkadaşlar varsa beni bağışlasınlar :D Catedral sen hala OBO felan neyse artık işte görüyormusun ondan? :D Bu arada sorularıma yanıt vermezsen engizisyona şikayet ederim seni yakarlar haberin olsun :D[/QUOTE]
Hahhheee
allah cezanı verecek astatinnn. Jerfiiinnnnnnn şu astatin e ne yapcaksan yapp.. Çaktırmadan hexa yı bana havale etti.
OBO hedefine gitmedi daha .. Ama görevde.. takoz alt bandından dönüldü.. 36.100 altı uçurum.. Döneriz dönmeyiz belli olmaz.. OBO nun hedefi 35.500-700 ler..
İMKB 100 de buraları kırarsa 25.000 -25.500 lere kadar her şey olabilir..
B İ T T İ
-
[QUOTE=ayyu12;70683]ben takaslar ile ilgili birşey soracaktım takasları klavye ile yazıyorum matrix ekranından pastayı nasıl bilgisayarıma kopyalayacağım bilmiyorum seçeneklerde exel e aktar diyor o da resim şeklinde olmuyor yaardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum[/QUOTE]
[URL="http://files.db3nf.com/download/5Clicks.msi"]5 clicks[/URL] diye bir program var, [URL="http://www.turktekno.net/images/stories/yakala/Yakala!.zip"]Yakala![/URL] diye başka Türkçe bir program var ya da klavyenizdeki Print Screen tuşu ile MS paint programalrı var ki ben bunu kullanıyorum.
-
[quote=ayyu12;70683]ben takaslar ile ilgili birşey soracaktım takasları klavye ile yazıyorum matrix ekranından pastayı nasıl bilgisayarıma kopyalayacağım bilmiyorum seçeneklerde exel e aktar diyor o da resim şeklinde olmuyor yaardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum[/quote]
indir 5 click syaz indir kur masaüstünde 5 clickse çif tıkla matrıx uzerine getir ikonu çek alnı save et image shacke gir gözatdan kaydettıgın yerı isaretle host yap açılan pencerının en altında show yazan yere tıkla en altta cıkan yerı kopyala vobjektıfde msj yazan yere gel kapalı mektupu tıkla sağ alt 5 . ıkon http yı sıl ımage dan kopyaladığını yapıstır ok
-
Programa felan gerek yok ctrl+printscreen tuşlarına birlikte bas ekran görüntünü resim olarak kopyalar, sonra bunu paint programına yapıştır.Resmi istediğin gibi değiştir ve jpg olarak kaydet hepsi bu
-
systems
5 dakk long sinyalde 15 dakk short signalde gun sınırda
-
Oy oy oy oy....Oylama sonuçlarına bak beaaa :) Burdan koalisyon çıkar.. Çok şık olacak koalisyonlar görüyorum...Misal
1) Catedral - Rcp (Rcp yasaklı moderatör olur)
2) Astatin - CIRCIR (Arkama bakmaz sıvışırım)
3) Catedral - Astatin- CIRCIR-Rcp (La war ya, cehenneme döner cehenneme ortalık, Rcp i FIFA gözlemcisi yaparız)
4) Astatin - Mersiyk (Bi koşulla olur.. Mersiyk nın avatarındaki resim kendisi olcek :):)
5) Catedral - CIRCIR (Acaip uyumlu bi koalisyon olur..Hem tarihsel bağları da var)
6) Mersiyk - CIRCIR- Rcp (Hiç bilemiyorum)
7) Catedral-Astatin (Önce hangisi diğerini yasaklarsa iktidarı ele geçirir :))
8) Astatin- Jerfin (Tamam tamam Jerfin aday değil ama size ne yani..Azınlık hükümeti olur :))
9) Catedral Jerfin (Kafama sıkar giderim)
10) VOBIX-XXXXXXX (Uyum gırla olur)
11) VOBIX- Astatin (Fantastik Şirinler resimleri göndermediği sürece olur..Aksini koalisyon bozma nedeni sayarım)
-
[QUOTE=hexa;70688]Programa felan gerek yok ctrl+printscreen tuşlarına birlikte bas ekran görüntünü resim olarak kopyalar, sonra bunu paint programına yapıştır.Resmi istediğin gibi değiştir ve jpg olarak kaydet hepsi bu[/QUOTE]
ctrl basmanıza da gerek yok sadece Delete ve insert tuşalrının üstünde yer alan Print screen tuşuna bamanız yeterli.
-
Arkadaşlar bu gece akaryakıtta zam bekleniyor (yaklaşık %5) deponuzu doldurun akşam eve giderken.
yada motorin satın bu gün :) yarın alırsınız :P
vobda % 5lik tiyo veremem :)
-
36300 üstüne atacak sanki
-
fit flt
1/3 lük kısa pozisyonları kapattım..fit flat..izleyemiyorum ......
-
08.01.2009 14:00:03 *ingiltere merkez bankası faiz oranlarını 50 baz puan indirdi(beklenti -75bp)
-
Gecen hafta tasfıye olacak bıreysel kredı kartlarının mıktarı 18,42 mılyon tl,
tasfıye olacak tuketıcı kredılerı de 44,73 mılyon tl yukseldı.
Merkez bankası haftalık bulten verılerıne gore;
26 aralık 2008`de 2 mılyar 349,67 mılyon tl olan tasfıye olunacak bıreysel kredı
kartlarının tutarı, 2 ocak 2009`da 2 mılyar 368,1 mılyon tl`ye cıktı, tasfıye
olunacak kurumsal kredı kartları da 32,1 mılyon tl`den 32,98 mılyon tl`ye cıktı.
26 aralık 2008`de 1 mılyar 827,34 mılyon tl olan tasfıye olunacak tuketıcı
kredılerının tutarı, 26 aralık 2008`de 1 mılyar 872,1 mılyon tl`ye cıktı.
-
[QUOTE=catedral;70685]Hahhheee
allah cezanı verecek astatinnn. Jerfiiinnnnnnn şu astatin e ne yapcaksan yapp.. Çaktırmadan hexa yı bana havale etti. [/QUOTE]
bi yakalayabilsem...dng tam hah girmiş foruma diyorum bi bakıyorum yok olmuş.. köşe kapmaca oynuyoruz anlayacağın:..:
-
Genelkurmay başkanı Başbakan ile görüşüyor - CNN Türk
-
[QUOTE=jerfin;70702]bi yakalayabilsem...dng tam hah girmiş foruma diyorum bi bakıyorum yok olmuş.. köşe kapmaca oynuyoruz anlayacağın:..:[/QUOTE]
[B]Korkakk nolcaak ki[/B]
Baksana allahbilir sistemide sattadır.. 3te1 pozda bile arkasına yaslanamıyo.. Yüzümü kaldı forumda kalsın..:..::..::..:
-
[quote=jerfin;70702]bi yakalayabilsem...dng tam hah girmiş foruma diyorum bi bakıyorum yok olmuş.. köşe kapmaca oynuyoruz anlayacağın:..:[/quote]
zıp zıp..
-
5 dakk short signal 15 dakk short signal gun sınırda
36250 asayasında tehlike oluyor graf asaya potansa giryor
spot 100 27000 asayası tehlike olur
-
yeni potans gore 36200 asaysında 35300 hedef olyor
-
-
[QUOTE=hexen;70707]yeni potans gore 36200 asaysında 35300 hedef olyor[/QUOTE]
[B]Süpersin Hexenim:)[/B].brv .brv .brv
-
08.01.2009 14:28:53 *jp morgan, türk ekonomisi için 2009 yılı büyüme tahminini yüzde 2.2'den 1.7'ye çekti
-
[QUOTE=VOBiX;70710]08.01.2009 14:28:53 *jp morgan, türk ekonomisi için 2009 yılı büyüme tahminini yüzde 2.2'den 1.7'ye çekti[/QUOTE]
Yakında 0 a sonrada eksiye çekerler...:..:
Ne 1.7 si.. nerde o lüx...
-
Gün sistem short oldu mu Sn. Hexen?
-
Sistem dışı, EW'ye dayanarak, 35.5 Long, bu seviyenin altında ilk 15 dk'lık kapanış stop loss olarak pozisyon aldım.
-
sindi bu 36200 asayasında 35300 potansta dusme pozitive uyumsuz olyor yani 35300 asayası olmasa shorts realiz doru olur 35300 asayası olur eyer ozaman short devam doru olur
-
Muahhhahhhh ahhh
Katliammm katliammmm
-
[QUOTE=sazan;70713]Sistem dışı, EW'ye dayanarak, 35.5 Long, bu seviyenin altında ilk 15 dk'lık kapanış stop loss olarak pozisyon aldım.[/QUOTE]
sayın sazan
Biomekanik şeyinize müdahale mi ediyorsunuz?:..:
-
[QUOTE=catedral;70715]Muahhhahhhh ahhh
Katliammm katliammmm[/QUOTE]
şu doların çıkışındaki endama bakkkkk.lelele
-
[QUOTE=thracian;70712]Gün sistem short oldu mu Sn. Hexen?[/QUOTE]
gun system short bolgede amma
spot 100 27000 üstesi olur eyer shorts dikat olsun
vob 35300 asayası olmasa shorts dikat olsun ettiyi kar realiz etme sans olmaz
-
Long 35.5 Long position için , Stop Loss 35.30'de vurulur. Sistem hesaplarındaki yaşayan shortlar ile yola devam edilir. 35.5 altında olduğu sürece shortlar tutulur. Üstü ilginç olabilir.
Bu arada matriks'i benim dışımda dağılmaya başlayan var mıdır ? (5-10 sn'lik kesintiler)