DAX'da 6 puancık küskü gelse yeter bence... Hadi koçum kır şu 5750'yi....
Printable View
DAX'da 6 puancık küskü gelse yeter bence... Hadi koçum kır şu 5750'yi....
[QUOTE=Demirci;155843]HerkeŞe merhaba.....
Sayfa: 2800....yokmu bir hızlı moderatör filan....
sayfa numaramız fezaya gidiyor aynı piyasa gibi...
Servera yazık çok yüklendik....[/QUOTE]
eskiden 1500 sayfayı geçince yeni oda açılırdı.. harbi 2800 sayfa olmuş..:confused:
ben açıyorum gayri
62.500 e kadar bu kısalarda yatmak istiyorum, ama dayanabilir miyim bilmiyorum..:)
Buyrunuz::::::
[QUOTE=Astatin;155836]Yasal enegelden dolayı Matriksde yok eyle bir şey. Script i yazmak kolayda, veri platformuna nassıl entegre edeceksin trakyanım..Get(char..) yani:::::::::[/QUOTE]
Yok yok öyle alinmayacak.
EA calistirdigini düsün. Son bar, sondan bir önceki bar ve sondan iki önceki bar hep ayni pixeller (dikey) dahilinde. Al-sat sistemini renklere göre kurarsan son barlardaki renk degisimlerine göre gidip araci kurum sayfasinda islem yapabilirsin...
Yani karakter almak yerine ekrani pixel pixel taraman yeterli...
[QUOTE=Astatin;155839]küskbarlarında dolanıyorummmm, gaybetttimmm şortumu.....(performed by Kenim) :)..ah kenim ah..açtın işallah o şortları yine[/QUOTE]
patron 125 shortları 950 den ufurdum sonra 925 ve 875 den tekrar acmıstım ki palanın ters volesine geldim 65100 den kapattım .. sonra accaktım 65075 ten tekrar ama araya iş girdi maalesef 10 dk da bi baktım yalan olmus piyasa..
anlıcan paladan aldıgım 175 puanı pala benden geri aldı .. sonra düştü gitti..
yok yaf ılk basladıgımda cok gamsızdım gunde 1000 poınts gelıyodu ne ara shortlasam bu son haftalarda cok dayak yedım paladan ıyıce tırsar olduk hemen stopploss diyoruz ama hep tepede diyoruz.. kım aklıma koydu bu stopp losu anlamıyorum .. ısın kotu tarafı hep stopp losslardan zararlı cıkan ben oluyorum.. hep tepede hep tepede ::::::::::::
en temizi gamsız trade yok oyle stopp loss filan yapmıcaksın yada aralık uzun olucak 2000 puan fılan.. yoksa bole bole ınsan daha beter oluyo..
Yeni odamız hellim apla burayı kitler inşallah :::
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5253.html?p=155848#post155848"]Vobjektif seans odası[/URL]
[quote=thracian;155849]Yok yok öyle alinmayacak.
EA calistirdigini düsün. Son bar, sondan bir önceki bar ve sondan iki önceki bar hep ayni pixeller (dikey) dahilinde. Al-sat sistemini renklere göre kurarsan son barlardaki renk degisimlerine göre gidip araci kurum sayfasinda islem yapabilirsin...
Yani karakter almak yerine ekrani pixel pixel taraman yeterli...[/quote]
:..::..::..: ekran kartın bozulursa....ölene kadar mokok:..::..:
hayırlı ossun hepimize gı :::
[quote=fXci;155851]Yeni odamız hellim apla burayı kitler inşallah :::
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5253.html?p=155848#post155848"]Vobjektif seans odası[/URL][/quote]
Ne kitliyon efiksçi, tavuk mu kitliyon:..::..: bu topiği mersi açmıştı..onun avatarını kullanarak aç yeni topiği :) o avatar uğrulu geldiydi.lelele.lelele.lelele
asti ,pliz, geyik ,no...
nerde bu mersikız yahu
[quote=Astatin;155852]:..::..::..: ekran kartın bozulursa....ölene kadar mokok:..::..:[/quote]
yuaw asteton yeni topik açtım halen burdan devam edeyosun ayıp :::
[B]Yeni odamız hellim apla burayı kitler inşallah :::
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5253.html?p=155848#post155848"]Vobjektif seans odası[/URL][/B]