-
[quote=fXci;155855]yuaw asteton yeni topik açtım halen burdan devam edeyosun ayıp :::
[B]Yeni odamız hellim apla burayı kitler inşallah :::[/B]
[B][URL="http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5253.html?p=155848#post155848"]Vobjektif seans odası[/URL][/B][/quote]
bbööööö..ceeeeeee.boks.
-
Ne kitliyon efiksçi, tavuk mu kitliyon:..::..: bu topiği mersi açmıştı..onun avatarını kullanarak aç yeni topiği :) o avatar uğrulu geldiydi.lelele.lelele.lelele
asti ,pliz, geyik ,no...
nerde bu mersikız yahu
-
ekran kartın bozulursa....ölene kadar mokok
O zaman önce ekran kartinin calisip calismadiginin testini ekleriz:)
-
Ne güzel küskübar geliyodu tam. Yine Paladyum sabitlendi mesajı düştü, anında çıktı tekrar. Bi uğursuzluk var bu haberde söylüyom kimse inanmıyo... :p
-
[quote=thracian;155858]ekran kartın bozulursa....ölene kadar mokok
O zaman önce ekran kartinin calisip calismadiginin testini ekleriz:)[/quote]
Bana scirpt deme bana scrip deme :) yıllar önce o zaman cunyır sistım analistiyim..bir scripti yannış yaznışım..bir gecede bir bankanın 12000 chip kredi kartını blok etmiştim..peeeeee..kimler vardı kart sahiplerinin içinde kimler...:..::..:..way**..ne stres olmuştum beeeee....
-
[quote=Strategist;155859]Ne güzel küskübar geliyodu tam. Yine Paladyum sabitlendi mesajı düştü, anında çıktı tekrar. Bi uğursuzluk var bu haberde söylüyom kimse inanmıyo... :p[/quote]
paladyumda neymiş.yemişim paladyumu..burda kapı gibi astatin var..hemde radyoaktif...şortos babafingos
-
[quote=thracian;155858]ekran kartın bozulursa....ölene kadar mokok
O zaman önce ekran kartinin calisip calismadiginin testini ekleriz:)[/quote]
Matriks ekranı ve e-broker ile sisteme bağlı otomatik işlem yapılabiliyormu?
Detaylarını paylaşabilirseniz sevinirim.
-
[quote=anonimm;155862]Matriks ekranı ve e-broker ile sisteme bağlı otomatik işlem yapılabiliyormu?
Detaylarını paylaşabilirseniz sevinirim.[/quote]
-lamıyor
-
[quote=Astatin;155860]......[B]cunyır[/B] sistım analistiyim...[/quote]
şindik senior müsün lem?
deel senior arap şeyhi ossan gaç yazar lem.daha bi dene gıçı gırık sistem yazmayı bilmion :cool::mad:
-
Aha 12:30 oldu, bulduk papazı. Şimdi 14:00'e kadar milim oynamaz bu alçak...
-
[QUOTE=anonimm;155862]Matriks ekranı ve e-broker ile sisteme bağlı otomatik işlem yapılabiliyormu?
Detaylarını paylaşabilirseniz sevinirim.[/QUOTE]
Yazilamiyor bildigim kadariyla...
Sorun da burada zaten! Olmadigi icin farkli birseyler bulmaya calisiyoruz:(üüü
-
.kom[quote=SEYYAH;155864]şindik senior müsün lem?
deel senior arap şeyhi ossan gaç yazar lem.daha [COLOR=red]bi dene[/COLOR] gıçı gırık sistem yazmayı bilmion :cool::mad:[/quote]
cık analistliği braktım..businıs tarafına geçtim..baktım alemde sadece analistler v.b. çalışıyo ama kaymağını bisınız sayd yiyo bende bisınıs sayd oldum.kom
Sistem yazıyomda bi dene yazıyom işte..sorun orda::::::.boks..boks..boks.
gıççı gırık sistemden bol ne var, gönderem ben sana gıççı kırık...ama sen Jelo gıçı istiyon, kırık gıç istemeyonki::::::::: jelo sistem birdene oda bana lazım..