-
[QUOTE=Astatin;155867].kom
cık analistliği braktım..businıs tarafına geçtim..baktım alemde sadece analistler v.b. çalışıyo ama kaymağını bisınız sayd yiyo bende bisınıs sayd oldum.kom
Sistem yazıyomda bi dene yazıyom işte..sorun orda::::::.boks..boks..boks.
gıççı gırık sistemden bol ne var, gönderem ben sana gıççı kırık...ama sen Jelo gıçı istiyon, kırık gıç istemeyonki::::::::: jelo sistem birdene oda bana lazım..[/QUOTE]
zistemd neymiş daa yerim zistemni lem zeyyah bosver gayri en ıyısı zistemsiz treyd
-
[quote=SEYYAH;155864]şindik senior müsün lem?
deel senior arap şeyhi ossan gaç yazar lem.daha bi dene gıçı gırık sistem yazmayı bilmion :cool::mad:[/quote]
al pambık sana hediye eidyorum..dans et,,kendüee gel..adrenalin,,,
[URL]http://www.dailymotion.com/relevance/search/pakito/video/x37soi_pakito-video-and-stereo_music[/URL]
-
[B]JERFIN[/B] gıı inanıyomusun sen 64200 yeresinin hakket destek olduvuna ? bizim düşüş ora kırıldımmı gelcek biliyon
-
[quote=fXci;155870][B]JERFIN[/B] gıı inanıyomusun sen 64200 yeresinin hakket destek olduvuna ? bizim düşüş ora kırıldımmı gelcek biliyon[/quote]
IN GOD WE TRUST!!!!!
[IMG]http://i35.tinypic.com/2m81imo.jpg[/IMG]
-
sistemde flata karşıyım ya al ya sat dediniz ya sn. enorton, bakın elin oğlu ne yapmış forexte, otomatik al sat kısaca, veriler bugünkü verilerdir.:..:
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/notrade.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;155860]Bana scirpt deme bana scrip deme :) yıllar önce o zaman cunyır sistım analistiyim..bir scripti yannış yaznışım..bir gecede bir bankanın 12000 chip kredi kartını blok etmiştim..peeeeee..kimler vardı kart sahiplerinin içinde kimler...:..::..:..way**..ne stres olmuştum beeeee....[/QUOTE]
izinden gidiyorum :D meslektasmısız .. cunyırlıktan bırazcık gerıde kaldı ama olsun :)) 5 ay fılan once cunyırdım ama :::
-
[quote=fXci;155868]zistemd neymiş daa yerim zistemni lem zeyyah bosver gayri en ıyısı zistemsiz treyd[/quote]
yuaw trend çizgisi çekmeyeli uzun zaman oldu.yannış çekerik şindi onuda batarık ::: üüü
sen eyi beceriyon o işi,hexen buba ile haguan da süper o konuda.
var abi çok manyak sistemler var.var olmasına var da bizde yok.bizki orta seviye.bazen güldürüyor yüzü, bazende süründürüyor...
puffffff sıkıldım beee :rolleyes:
-
[QUOTE=thracian;155866]Yazilamiyor bildigim kadariyla...
Sorun da burada zaten! Olmadigi icin farkli birseyler bulmaya calisiyoruz:(üüü[/QUOTE]
ben sistemimi dealırıma emanet ettim, sistemi kurdum e brokerada sinyal gönderecek şekilde herşeyi ayarlardım, dealırım daha doğrusu dealer değil aracı kurumun vob stratejisti(kurum küçük genelde imkb müşterisi var vob yok gibi)
sinyal geldiğinde emrimi geçiyor ve emir gerçekleştiği anda cebime onay mesajı geçiyor kurumun sistemi, sistemimde saatlik olduğu için sinyali geç uygularsa mesaj saatinden görebiliyorum üstelik tek kuruş fazladan ödemiyorum sadece 1,05 komisyona var daha önce 0,80 idi ama o kadarda olsun matrikside kapattırdım izlemiyorum bile piyasayı:) herşey yolunda şimdilik sadece piyasa yataylığı can sıkıntısı. kurumları teker teker gezin telefonla değil gidin anlatın mutlaka benim gibi bir çözüm bulursunuz, kalın sağlıcakla.
-
yuaw millet niye hala öteki topicte?
-
[QUOTE=SEYYAH;155876]yuaw millet niye hala öteki topicte?[/QUOTE]
onlar pc başında uyuklayanlardır..:D
-
5 dk.lık ala geçti ve kapandı kısalar..
-
[quote=jerfin;155878]5 dk.lık ala geçti ve kapandı kısalar..[/quote]
gülü gülü harca eğer kar ettinse :::