550 den kısa .. aga yardıracak yukarı ıyı ızleyın.. ben ne zaman stopp loss yaparsam tepe ordadır..
Printable View
550 den kısa .. aga yardıracak yukarı ıyı ızleyın.. ben ne zaman stopp loss yaparsam tepe ordadır..
[quote=Astatin;155900]way anasını..200 desteği pis çalıştı..yavızhan ayrışsana abicim ....üwwww..15 dklık 450 kapanışlı bardan beri alda..üwwww..ben hala satta üwww[/quote]
patron ayrışamıyorum,startta kalıyorum :::
geri geri ayrışmayı deneyecem şanzımanı dağıtacam o olacak :..:
[QUOTE=jerfin;155901]stoppp:mad:.boks.[/QUOTE]
ben halen istop etmedım dedıgım sevıyeler ustunde biraz acıtıcak emme ıstop olcem ...
emme dedigim sevıyeler altında davamı koruyacam gayri kımse donduremez benı aksı yone
550 üstünde tutunabilirse güç kazanmaya devam edecek kısa vadede..
ben 250 ye stop koyup uzuyacam 10 dk içinde :)
550 kısalar 575 stoplandı.. gorup gorecegi yer buradır .. 600 didi geri doner bu assa.. piyasayı rahat bırakıcam bugunluk gorunen o ..
64600 şindilik direnç kıvamında 600 yerelerinden aşaya dönüşle 64300 gırılırsa cortlar buyuk iş yapar gayri...
herşey 600 seviyesinin altında durmamıza bavlı 64800 ise herşeyin bittiği an ::: emme 64800 lerin felan üstünde long olmam ben
şortlar telef..şort devam..üwww
[QUOTE=Astatin;155910]şortlar telef..şort devam..üwww[/QUOTE]
dur gı emme panic sin gayri az sapret az kaldı ölümüme ::: emme cıkmadık candan umut kesılmez gayrı
[quote=Astatin;155910]şortlar [B]telef[/B]..şort devam..üwww[/quote]
baa badem kimi geldi :::
dövüyollar gene kısa periyotlan iş yapanları .dng
60 dklıkdaki ed, takoz makoz v.b. ucuna bir obo yakışır umudundayım..üwwwwww
long devam.
[QUOTE=Astatin;155913]60 dklıkdaki ed, takoz makoz v.b. ucuna bir obo yakışır umudundayım..üwwwwww[/QUOTE]
dediğin üçün buralardan 64200 yerelerine gitmesi levazım zort diye .....
benim beklediim büyük edef 63100 ::: emme sınırlarımı zorluyorum şu an gayri hadi bakelım sıkı tutunalıum