-
[quote=fXci;155911]dur gı emme panic sin gayri az sapret az kaldı ölümüme ::: emme cıkmadık candan umut kesılmez gayrı[/quote]
şortos devamosda..sistemle ters poza düşünce insan stres olayorrrr...son kıvranışlar bunlar...umarım..üwwww..akşama DJ çökcek abi..iyi artıdan az ekdiye ve zorlayarak artıy yaptılar bunu..istatistiki olarak bu akşam pis düşmei lazım..emme bizim foba fayda edermi bilemeyon
-
Efiksci Lem,
Hem forumcu dediğün, pozisyonunu delikanlı gibi yazcek, terse geldiyse ağlıyycek, düze geldimi çıldıracek :) çıldır çıldırrrr...yoksa red-kitdeki cenazeci gibi sadece düz pozisyonda çıkıp çığırmıycek...:) asalım asalım!!!!
-
goooççummm efiksci..bass bassss :;)
-
hemen tezahurata başlıyalım...kapanış tahminim 5...evet evet sadece 5 ...10 taban civarı bişi yani
-
[QUOTE=Astatin;155917]Efiksci Lem,
Hem forumcu dediğün, pozisyonunu delikanlı gibi yazcek, terse geldiyse ağlıyycek, düze geldimi çıldıracek :) çıldır çıldırrrr...yoksa red-kitdeki cenazeci gibi sadece düz pozisyonda çıkıp çığırmıycek...:) asalım asalım!!!![/QUOTE]
pala benı kolay lökme sandı asteton haha ha ::: zühtü palam benim
-
[QUOTE=fXci;155915]dediğin üçün buralardan 64200 yerelerine gitmesi levazım zort diye .....
benim beklediim büyük edef 63100 ::: emme sınırlarımı zorluyorum şu an gayri hadi bakelım sıkı tutunalıum[/QUOTE]
al bakım aste ... 642xx yeresini tepe tepe kullan geldik işte ....
-
kapanış tahninimi 5 den 4 e çektim..ayrışma var çünkü..djı da hrhalde 15 falan kapatır..malum orası daha derin piyasa alıcı geliyo her fiyata
-
5 dk lık direkten döndü..
300 den kısa,stop 700 !
-
uuyyyy.. fx ci..alt bollinger band gözüme ancelina coli gibi görünüyor..200 ün altında saatlik kapanış ayı çağını başlatır patronajjj
-
100 puan tepti..hemen ağlayalım..üwwwwww
-
Lem aste halen 5 dk al bozulmadı 63xxx yerelerine hareket üçün zistemlere cort gelmesi levazım kü destek kuvvetlerinin ekistıra cort iştahı gabarsın
5dk zistemlere cort sinyal gelene kadder buralardı gıvır gıvır gıvranır pelam hetta yukarıya gozu dıker goruruk sonra ayva formeyşınını
-
[quote=fXci;155926]Lem aste halen 5 dk al bozulmadı 63xxx yerelerine hareket üçün zistemlere cort gelmesi levazım kü destek kuvvetlerinin ekistıra cort iştahı gabarsın
5dk zistemlere cort sinyal gelene kadder buralardı gıvır gıvır gıvranır pelam hetta yukarıya gozu dıker goruruk sonra ayva formeyşınını[/quote]
benim 15 de alda hala..450 den bu yana..üwwwwww..ibnur daxxxx..üwww