forum ikimize kaldı efiksci..aç bi msn de daha kolay zırlayaylım..pambık da uzun zamandır zırlamayor...o dikkatimi çekti
Printable View
forum ikimize kaldı efiksci..aç bi msn de daha kolay zırlayaylım..pambık da uzun zamandır zırlamayor...o dikkatimi çekti
bu sefer kurtulamadık..
300 kısalar bekler,stop 700 !
700 üstünde long !
[QUOTE=Astatin;155925]100 puan tepti..hemen ağlayalım..üwwwwww[/QUOTE]
dedim sana 600 gorebilecegi max rakam dedik 675 ten döndü.. +-75 de olsun artık ky lik den bu kadar hesap hatası cıkıyo.. emma terzi kendi söküğünü dikemezmiş orası başka.. benım kendımı sıstem yapabılmem ıcın ya peryotlarımı degıstırmem lazım :D hep tepe noktaları denk getiriyorum pozisyon kapatmak ıcın.. bunu 15 dk gecıktırsem dıbı bulucam :)) bundan sonar bı adam tutucam hamle yaptıktan sonra ters yonder hareket ederse pıyasa benı tutacak tüm gücüyle.. gozlerımın onunde pıyasa yukselecek sonra dusecek dustukjten sonra benı serbest bırakacakkı trade mantıgımdan bıseyler kazanabıleyım :D
yada ıkıncı bı sıstem su olabılır.. yaptıgım hamleden +-500 puan ustlerde olmalı stopp losum.. yoksa catım catım carpılıyorum agaya..
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/13/1822.jpg[/img][/url]
Pala yerden yere vuruyor değilmi üwwww.:..::..:
iyi çalkalıyorlar.. bi tarafa sert kırılma gelecek..
3 kez döndüğümüz 275 seviyesinin bi tik yukarsından kısa olmak hafif bir korku yaratmıyor desem yalan olur :)
[QUOTE=Astatin;155928]forum ikimize kaldı efiksci..aç bi msn de daha kolay zırlayaylım..pambık da uzun zamandır zırlamayor...o dikkatimi çekti[/QUOTE]
ülem piyasa zırlaycak halmi bıraktı ::: üüü mort oldu gene yuaw mıy mıy mıy durur buralarda destevi gıramadı uzun soluklu düşüş üçün...
kayfemi içem barim belkim içerken kırar ::: ...
asteton kismelerle yakın temas kurmuyorum gayri hetta halen özel mesaj kutum %100 dolu... yanlış anlaşılmalara gelemeyorum kusvuruma bakma sonra üzülüyorum ... beyle en iyisi be
[QUOTE=jerfin;155932]iyi çalkalıyorlar.. bi tarafa sert kırılma gelecek..[/QUOTE]
Spot hacmi 2 milyar de. Endeks nerdeyse % 1,5 düşmüş. spottan 50 mlyonda para kaçmış. Kırılma ne taraf olur dersiniz.?
[quote=fXci;155934]ülem piyasa zırlaycak halmi bıraktı ::: üüü mort oldu gene yuaw mıy mıy mıy durur buralarda destevi gıramadı uzun soluklu düşüş üçün...
kayfemi içem barim belkim içerken kırar ::: ...
asteton kismelerle yakın temas kurmuyorum gayri hetta halen özel mesaj kutum %100 dolu... yanlış anlaşılmalara gelemeyorum kusvuruma bakma sonra üzülüyorum ... beyle en iyisi be[/quote]
la ben şakka dedim msn i..bende kimseyle msn lemiyorum..mesaj kutumu da Sn. hellim Dne rica ettim, sadece bağyanlar mesaj atabilsin erkeklerinkini ricekt etsin diye ama mümkün değilmiş...Mesajların ricekti mümkünmüşte, mesaj gönderenin bağyan olup olmadığını annamak mümkün değilmiş..böyle eyi..sakin sakin..sükut sükut...altındır
[quote=parderi;155935]Spot hacmi 2 milyar de. Endeks nerdeyse % 1,5 düşmüş. spottan 50 mlyonda para kaçmış. Kırılma ne taraf olur dersiniz.?[/quote]
aşağı tabiki. :) yukarı olursada pardon deriz...pağdeği pağdeği:..::p
[quote=parderi;155935]Spot hacmi 2 milyar de. Endeks nerdeyse % 1,5 düşmüş. spottan 50 mlyonda para kaçmış. Kırılma ne taraf olur dersiniz.?[/quote]
O kaçan ?::: ile USD almadıkları kesin gibi bişeyyy :::
200 altı isterük..efiksçi sende az furuşkan ayu değilmişsin ha....misal cerfin furuşkandan ziyade fur-kaç yapıyo...kenim filmdeki gibi...ya cani nerde efiksci ?