63850 ye kadar esneyecek gibi..
64250 altına bi sarksa..
Printable View
63850 ye kadar esneyecek gibi..
64250 altına bi sarksa..
Agresif trenddeyken, Pala hep düşündüğümüzün aksini yapıyordu. Bu gün bakıyorum. Yavaş yavaş oda bizim gibi düşünmeye başladı. Burası biraz daha bozarsa, valla bizden önce o tüyecek galiba.
[quote=YAVUZHAN;155940]63850 ye kadar esneyecek gibi..
64250 altına bi sarksa..[/quote]
64200 altında saatlik kapanış olsun 63400
şu an vopda satışa zemin hazırlıyolar gibin sankim... diikkat edin yuada lönk olanlar stoplarını eyi belirlemeliler bence... neticede aşavı gitmeyebilür benim lafımnan kimse hareket etmesin gayri.. yoksam bidaa yazmam graftan gördüvüm bunnar hem daha 5dk çistemim bilem lönk deyor
[quote=Astatin;155928]forum ikimize kaldı efiksci..aç bi msn de daha kolay zırlayaylım..pambık da uzun zamandır zırlamayor...o dikkatimi çekti[/quote]
zırrrrrrrrrr zırrrrrrrrrrrrr zırrrrrrrrrrr üüü
çoh fena gı çoh fena...davıtıyor PALA emmi ortalıvı...kısa periyotlar yangın yerine döndü üüü
64750 üstüne bir hareket olmadıkça geceye kısa girilmesi uygun olacak gibi..
tabi kısa vadede..
Dün götürmüştüm malı, bugün verdim Pala'ya geri. Pala ne olursa olsun intikamını alıyor. Kalıcı olarak altetmenin yolunu bulamadım herifi... :..:
[QUOTE=YAVUZHAN;155945]64750 üstüne bir hareket olmadıkça geceye kısa girilmesi uygun olacak gibi..
tabi kısa vadede..[/QUOTE]
evet.... yavızhan abyim bizim gibin düşünen çok varsa yandık .... şimdi birden 64750 yeresine gitmemek üçün hiç bir nedenleri yok....
zistemlerde lönk nasıl olsa
son yarım saatte şöyle güzel bir şelale yaşatsalar..
[QUOTE=jerfin;155948]son yarım saatte şöyle güzel bir şelale yaşatsalar..[/QUOTE]
şştt sus jerpf;)
pala beyin sulandırıyor...şıpır şıpır oldu ky nin beyni...:::
[quote=SEYYAH;155950]pala beyin sulandırıyor...şıpır şıpır oldu ky nin beyni...:::[/quote]
Beynim normal olsa VOB'la uğraşmazdım zaten. Kim bulaştırdı beni bu merete... :..: