Biz neden bu kadar düştük acaba şu anda askerle hükümet arasındaki görüşme trafiği mi etkiledi yoksa kötü bir veri mi geldi ?
Printable View
Biz neden bu kadar düştük acaba şu anda askerle hükümet arasındaki görüşme trafiği mi etkiledi yoksa kötü bir veri mi geldi ?
yeni DİP e giden hareketin ilk dalgasının sonlarında gibiyiz.yukarı bir geri alış gelmeli diye düşünüyorum bu civarlardan.36.500/37.000 civarına sonra daha feci düşüş gelecek sanırım.
yanılıyorda olabilirim.zati kafam bozuk atladık trenden erken oldu.1200 puan fazla kardan olduk be.
[quote=catedral;70716]sayın sazan
Biomekanik şeyinize müdahale mi ediyorsunuz?:..:[/quote]
o ne biçim laf yahu
nalet olsun içimdeki, kar sevgisine..yine erken kapadık..yine sisteme uymadan kapattık.. Yokki biomekanik şeyimiz :)
37.850 shortlar 35.375.ten flatlanmıştır...
[QUOTE=sazan;70719]Long 35.5 Long position için , Stop Loss 35.30'de vurulur. Sistem hesaplarındaki yaşayan shortlar ile yola devam edilir. 35.5 altında olduğu sürece shortlar tutulur. Üstü ilginç olabilir.
Bu arada matriks'i benim dışımda dağılmaya başlayan var mıdır ? (5-10 sn'lik kesintiler)[/QUOTE]
bende dağılma oluyo..Donuyoo..
[QUOTE=catedral;70724]37.850 shortlar 35.375.ten flatlanmıştır...[/QUOTE]
35300 asayasında kaldımı 34000 potans nekadar doru olur catedralim ?
cunki dow fut 8550 potans korkyorum
[quote=catedral;70725]bende dağılma oluyo..Donuyoo..[/quote]
Bay Sazan, sendeki dağılmayı sormadı matriksdekini sordu:..::..::..:
[QUOTE=catedral;70724]37.850 shortlar 35.375.ten flatlanmıştır...[/QUOTE]
niye ayu kardeşlerinden koptuunnnn.. tadını çıkarıyorduk ne güzel kan kırmızı ekranın:D
Astatin acil yetiş işler kötüye gidiyor :D DJI bugün sence ne yapar ve biz neden bu kadar abartılı düştük birileri hemen cevaplarsa sevinirim? :)
[QUOTE=hexa;70729]Astatin acil yetiş işler kötüye gidiyor :D DJI bugün sence ne yapar ve biz neden bu kadar abartılı düştük birileri hemen cevaplarsa sevinirim? :)[/QUOTE]
hala niye diye mi soruyorsunnn:..:
[QUOTE=hexa;70729]Astatin acil yetiş işler kötüye gidiyor :D DJI bugün sence ne yapar ve biz neden bu kadar abartılı düştük birileri hemen cevaplarsa sevinirim? :)[/QUOTE]
pardon neden hep acıl fikir soruyorsunuz anlayamadım her mesajınızda yetısın dıyorsunuz kendımı 112 acıl yardım ekıbının ortasında gıbı hıssedıyorum :)
[quote=jerfin;70730]hala niye diye mi soruyorsunnn:..:[/quote]
Yahu ben yoğun bir adamım sürekli haber takip edemiyorum şimdi haberlere baktım eregenekon için görüşme trafiği başlamış, bunun dışında birşey göremedim bu mu yani??? Evet ? Hayır?
Vay vay vayy ne güzel bir gün. Tam sürü havası hakim. Sizce nedeni ?
a. Generallerin hükümet üyeleri ile görüşmeleri mi
b. yohusam, işsizlik verisinin önceden sızması mı ?
Mesajları okurken bir arkadaşımız sistem dışına mı çıktın dedi cevap hayır. İki sistemim, bir de subjectif Ew'm var. Her biri içinde birer VOB hesabı var. Bu arada, bayıldığım harika bir film var adı Riddink Günlükleri. Sistem sahibi olup itaat etmekte zorlananlara (Astatin duy beni) şiddetle tavsiye ederim. Tüm film boyunca geri planda wayomini wayomini şeklinde seslendirebileceğim bir fon müzigi var ve her10 cümleden biri şu :
[B]Obedience Essential (İtaat esastır).[/B]
Ne zaman biyomechanical sistemime müdahele etmek için elim telefona gitse ben de bu wayomini wayomini seslerini duyuyorum. (ve tabiki vazgeçiyorum)
Bu arada, filmi izlemeyenlere gerçekten tavsiye ederim. Bence inanılmaz zevkli bir film.
08.01.2009 15:27:51 yenileme-avrupa'da ekonomi güven endeksi aralık ayında rekor düzeyde düştü
[QUOTE=hexa;70733]Yahu ben yoğun bir adamım sürekli haber takip edemiyorum şimdi haberlere baktım eregenekon için görüşme trafiği başlamış, bunun dışında birşey göremedim bu mu yani??? Evet ? Hayır?[/QUOTE]
evet.. yurtdışındaki bozulma da yanında ballı kaymak oldu..
[QUOTE=hexen;70726]35300 asayasında kaldımı 34000 potans nekadar doru olur catedralim ?
cunki dow fut 8550 potans korkyorum[/QUOTE]
Buralardan bi tepki gelmesi lazım.. 26.000-25.000 aralığı dersimi İMKB 100 için çalıştımdıda .. 35.000 altına fazla çalışmadım Hexen im..
yalnız 32.500 ler var. Ama 35.000-32.500 aralığı nasıl bakmadım..
Matriks donduğu için aralarda bakamıyorumda
Bu ankara haberleri hoş değil...
Arkadaşlar herkese merhaba, aranızda gedik ile çalışan var mı? Kendileri bana ulaştılar ve onlarla çalışmamı istiyorlar ve sankodan daha az komisyon önerdiler. Gedikle çalışanlar memnuniyetlerini ya da memnuniyetsizliklerini bana özeleden bildirebilir mi? Buraya yazmayalım reklam olmasın... Şimdiden çok teşekkürler...
yurdışı herşeydir..27 nisan bildirisi oldu da ne oldu..
[quote=catedral;70739]Buralardan bi tepki gelmesi lazım.. 26.000-25.000 aralığı dersimi İMKB 100 için çalıştımdıda .. 35.000 altına fazla çalışmadım Hexen im..
yalnız 32.500 ler var. Ama 35.000-32.500 aralığı nasıl bakmadım..
Matriks donduğu için aralarda bakamıyorumda
Bu ankara haberleri hoş değil...[/quote]
kim gosterecek tepkiyi?:..:
systems
5 dakk short 15 dakk short gun short
plan ?
plan kurma yeresi deyil
sadce 35300 asayasında 34000 potans gozukyor
catedralin spot 100 26000 üstesi kalması dusme engel olur
[quote=hexen;70744]systems
5 dakk short 15 dakk short gun short
catedralin spot 100 26000 üstesi kalması dusme engel olur[/quote]
doverim ben o catedrali.:..:
uste nasil ciktiysa alta da iner..kom
[QUOTE=nunu;70746]doverim ben o catedrali.:..:
uste nasil ciktiysa alta da iner..kom[/QUOTE]
sayın nunu sizi tepeden gocecek uyarınız içinde tebrik ediyorum kulakların iyi duyuyor alıcılarınız malıcılarınız kuvvetlı +.
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=832&dateline=1231201437[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=245&dateline=1230319372[/IMG]
[quote=Vob Tüccarı;70747]sayın nunu sizi tepeden gocecek uyarınız içinde tebrik ediyorum kulakların iyi duyuyor alıcılarınız malıcılarınız kuvvetlı +.[/quote]
tesekkurler sn. vobtuccari. temel analiz kaynakliydi ongorum. temel analiz bazi arkadaslarin yaptigi gibi yabana atilmamali, ozellikle kriz donemlerinde. onceki kotu haberlerde piyasa ''en kotusunu yasadik, bitti'' mantigiyla hareket etti ve yukseldi. ama bu sefer yeni yilda gecen senenin faiz indirimi ve uygulanan paketlerin sonucu hic mi etkili olmadi diye piyasa kotu haberlere normal sekilde dususle karsilik veriyor...
yine de spekulatif hareketler her an sistemleri ala cevirebilir, suan da sat konumunda olsalarda.
[QUOTE=nunu;70746]doverim ben o catedrali.:..:
uste nasil ciktiysa alta da iner..kom[/QUOTE]
Tekrar kısayım
:..::..::..:
[QUOTE=catedral;70749]Tekrar kısayım
:..::..::..:[/QUOTE]
fiyat?
abone oldugum bir dergide para birimi trade'i yapanlarin sayisinin son iki sene de %30 oraninda azaldigi yaziyor. muhtemelen elendiler. canini seven bu kriz bitmeden forex'de islem yapmasin. bu dalgalarla macereya girmenin sirasi degil.
Fiat, konuya ilişkin bugün sendikalara verdiği bilgide, eğitim seviyesi
yüksek, nitelikli işlerde çalışan ''beyaz yakalılar''dan 1800'ünü şubatın ilk
haftasında, 1500'ünü de ikinci haftasında geçici olarak işten çıkaracağını
bildirdi.
[quote=torsion;70750]fiyat?[/quote]
35.100-125
spotlarin acilmasi bekleniyor sanirim.
Bizdeki düşüş tamamen sisasete odaklı dışarıyla bağlantısı yok..
bu neydi boyle kabus gibi
geceye long olmayı düşünen var mı
ergenkon davası çok fiyatlandı gibi
[QUOTE=truva;70756]bu neydi boyle kabus gibi[/QUOTE]
Dün gece kabusun grafiklerini koymuştum.... .uyk.uyk.uyk
[quote=catedral;70755]Bizdeki düşüş tamamen sisasete odaklı dışarıyla bağlantısı yok..[/quote]
bence var. wallmart ve alcoa haberleri ve arti ozel sektor istihdami. hele wallmart, o hic iyi olmadi. 4. ceyreklerde hafif de olsa bir duzelme bekliyordu herkes.
%50000
simdi tum gozler buyuk pakette. ikna etmesi gerek.
bu hareketle imf den kaynaklanan gorece iyiliği hallettiler
[QUOTE=nunu;70754]spotlarin acilmasi bekleniyor sanirim.[/QUOTE]
dowun 8600 altında kıvıracak yeri kalmayacak
Açıkçası IMF den gelecek bir iyi habere kaldık gibi yoksa siyasi tansiyon çok yüksek.Kapalı kapılar ardında bakalım nelerin mevzusu yapıldı.