-
[quote=SEYYAH;155961]tavık dedinde aklıma geldi dün akşam apartmanın bahçesinden bi dene sarı pisik yavrısı buldum minnacık psikopat bişeydi aldık eve getirdik balkona şutladım :::
manyağa süt verdim mırın kırın etti içti, sosis verdim yemedi sankim sokakta hergün bonfile yiyor zoytarı :::
2 tike kuşbaşı verdim cumburlop diye atladı etin üstüne.bi yedi sonna acıdım bi dene tavık budu attım yimedi la.ben böyle kedi görmedim...
bu ne la? sosis veriyon yemiyo, tavık budu yemiyo,sütü mırın kırınla içiyo...yeri la işine dedim metroseksüel kedi dedim..az evvel bahçeye şutladım geri :::
EGE yede oğlum bahçede diğer kedi arkadaşlarıyla oynayacakmış bu balkonda çok canı sıkılmış dedim.yalandan kim ölmüş :::
aaa manyağa bak işimiz gücümüz bitti kedi kaprisi çekecez...ba ba ba ba....[/quote]
AAynı olayı ben de yaşadım :D Kedi yavrusu vardı bahçede Onüne süt koydum içmedi, tavuk verdim ama sade idi yemedi aldım tavuğu sosmu yaptım yanına bişimi ekledim tam hatırlamıyorum geri koydum yedi.Sosyetik kediler oluyor bazen :::
-
64200 ile 64400 arasında müthiş bir mücadele var ayılar saldırıyor bogalar direniyor bakalım kim kazanacak
-
[quote=SEYYAH;155961]tavık dedinde aklıma geldi dün akşam apartmanın bahçesinden bi dene sarı pisik yavrısı buldum minnacık psikopat bişeydi aldık eve getirdik balkona şutladım :::
manyağa süt verdim mırın kırın etti içti, sosis verdim yemedi sankim sokakta hergün bonfile yiyor zoytarı :::
2 tike kuşbaşı verdim cumburlop diye atladı etin üstüne.bi yedi sonna acıdım bi dene tavık budu attım yimedi la.ben böyle kedi görmedim...
bu ne la? sosis veriyon yemiyo, tavık budu yemiyo,sütü mırın kırınla içiyo...yeri la işine dedim metroseksüel kedi dedim..az evvel bahçeye şutladım geri :::
EGE yede oğlum bahçede diğer kedi arkadaşlarıyla oynayacakmış bu balkonda çok canı sıkılmış dedim.yalandan kim ölmüş :::
aaa manyağa bak işimiz gücümüz bitti kedi kaprisi çekecez...ba ba ba ba....[/quote]
nankörüne denk gelmişsin sen seyyah :..::..:
-
[quote=abdullah yıldız;155965]64200 ile 64400 arasında müthiş bir mücadele var ayılar saldırıyor bogalar direniyor bakalım kim kazanacak[/quote]
Yok abi. Grafik öyleşmiş gibi gösteriyor ama hacme bakarsan bir tık yok. Çoluk çocuk 1-2 sözleşmeyle al gülüm ver gülüm yapıyor kendi arasında. Çok absürd bir gün oluyor...
-
Merhaba yarenler selam çilekeş arkadaşlarım :)
Yeni topik hayırlı olsun YYSD :)
-
[QUOTE=abdullah yıldız;155965]64200 ile 64400 arasında müthiş bir mücadele var ayılar saldırıyor bogalar direniyor bakalım kim kazanacak[/QUOTE]
filler tepişir çimenler ezilir...
-
YYSD...HİŞT..(Hiç işlem şort tevam:))
-
ayu şenlikleri başlasın mı, yoksa bunlar yine numara peşinde mi..
-
grrroooarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
20 dk lıktaki satış güçlendi..
-
sisteme devam..çarpılmaya devam..batmaya devam.işte son 12 aylık kar egrisi..puan olarak..son 45 gün yatay gibi..
[URL=http://img97.imageshack.us/i/sonm.jpg/][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/5354/sonm.jpg[/IMG][/URL]
-
tırışkadan veriyorlar bence...
kayıtlara geçmesin lüffen bakarsın 2000 pıvan daha çakarlar.neme lazım :::