-
geceye flat girmek çok tehlikeli.dng.dngsabah -500 gap olursa kimse yeni pozisyon açamaz..geceye kısa girmek tehlikeli olabilir, dj dah ane kadder düşebilirki...geceye long girmek tehlikeli olabilir manzarai umumiyeden dolayı..
eyleyse, olan pozisyona devam..geceye fulşort devam...:..::..:
pambık benim 60 dklık satta kapadı yannız hemide son barda değil...
-
[QUOTE=sazan;156033]Biri benim adımı mı andı. 2 gündür peak yaptım toplantıdan. 2 günde ilk defa girincede anıldığımı gördüm. Ben 3 sistem ve 3 farklı time frame de işlem yapıyorum. 4. Sistem = histem = SW = Sazan Waves.[/QUOTE]
Sn sazan siz işinizi bilirsiniz, ilgiyle izliyoruz.
Ana sisteminiz nasıl yön değiştirdi mi ? En son uzundu diye biliyorum...
-
60 dk ortalaması çalıştı diyebiliriz..yarın bu ortalama test edilmeye devam edilir..
5 / 20 / 60 dk periyotlarının tümü satışta kapandı.ben flat girdim..
[IMG]http://i38.tinypic.com/nxjfxc.gif[/IMG]
-
2 saatin sonunda kutumda 1 milyon doları denk getirdim :)
geceye birazda bu yüzden flat girdim,para lazım değil artık :)
[IMG]http://i38.tinypic.com/72akax.gif[/IMG]
-
-
Mavi bey mavi bey? Son dokunuş?
-
Djı 9830 getirdi bizi verir gibi yaptı yarın almazsa iyi pala üwwww pala üwww şeytan pala.Anasistemlerde sat yok daha.
-
[
[quote=Larossıan;156044]Djı 9830 getirdi bizi verir gibi yaptı yarın almazsa iyi pala üwwww pala üwww şeytan pala.Anasistemlerde sat yok daha.[/quote]
sana bişi olmasın laros.brv
-
sistem değerlendirmesi
ay: [B][U]ekim (13 ekim'e kadar)[/U][/B]
Toplam işlem sayısı: 6 (4 karlı, 2 zararlı)
Net puan : 2100 (komisyon hariç)
7 nci işlem: 64350 den şort, poz devam ediyor.
-
[quote=Astatin;156043]Mavi bey mavi bey? Son dokunuş?[/quote]
Sayın Astatin,
Ben yıldızları sayma modundayım..lelele
Nankör Asti seni. Aklın fikrin komşunun tavuğunda.:)))
Şaka bir yana son dokunuş olduğuna inanma yeteneğimizi kaybettirdiğinden ben sembolik kısaları kapadım seans sonu.
Bol şanslar hepimize...
-
[quote=mavi;156047]Sayın Astatin,
Ben yıldızları sayma modundayım..lelele
Nankör Asti seni. Aklın fikrin komşunun tavuğunda.:)))
Şaka bir yana son dokunuş olduğuna inanma yeteneğimizi kaybettirdiğinden ben sembolik kısaları kapadım seans sonu.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Cık... tavuk sevmem..ya lüfer ya T-bone....Tavuk da neymiş..yemişim tavuğu...lafın gelişi..yoksa yemem tavuk mavuk...
Neden bol şans hepimize...Şans risk olan yerde lazım, sendeniz flat duhul ettiyseniz geceye şnsa ihiyacınız yok..Ama mesela DJ %2 falan düşerse, yeni pozisyon alacağınız noktayı bulmak için şansa ihtiyacınız olabilir..malum GAP Struck :)..ha DJ döner artı kapatırsa, benim de bolca mendile ihtiacım olur....Şans bana bu gece sana ise yarın sabah lazım olabilir:..::..:
keyırovyu... (Ps: Fiyatı Sarıkanat, Lüfer, Kalkan birimlerinden taze taze sistemlerimiz var :..::..:)..
yok la pambık şaka..sadece bi dene var..üwwwwüüü
-