[QUOTE=Larossıan;156070]Olmadığın iyi olmuş pala çarpardı bugün çok çalkaladı.:)[/QUOTE]
yok abi tam benlik günmüş .. palanın fotoğrafını çekerdim donuyla ::: .. hehehe :D
Printable View
[QUOTE=Larossıan;156070]Olmadığın iyi olmuş pala çarpardı bugün çok çalkaladı.:)[/QUOTE]
yok abi tam benlik günmüş .. palanın fotoğrafını çekerdim donuyla ::: .. hehehe :D
[quote=Kennym;156057]umudumuzla oynama asti patron :::::: umut zaten bızı yasatan :::::::::::: verirsen ilk alıp deneyen ben olurum demedi deme :D[/quote]
[quote=jerfin;156064]sen adama günahını vermezsin asti.. çıkar arkasından bi şeytanlık...dng[/quote]
[quote=Astatin;156054]Sitenin ratingine bir katkıda bulunaym..Saat 23:00 gibi, metastock öğreniyoruz topiğinde bir sistem formülü vereceğim...Dehşet bir şey..Grafik yada kes yapıştır okları şakası değil..Çatır çatır formül, alacaksınız ST ye kuracaksınız ve muhteşem karrakamını göreceksiniz..üstelik beleş..rakı lüfer de istemiyorum...iyi akşamlar... :)[/quote]
hile yok şeytanlık var cerfo...ama şimdi yine 2 saat trafikde pestilim çıktı .. o yüzden enerjim kalmadı..o yüzden ne yapacağımı açıklayayım..
geriye dönük diplerin barlarına bakıp onların CCI, RSI, MFI gibi rastgele bir kaç indikatörün aldığı değeri not alıyosun..bunu gözüne kestirdiğin her dip için not alıyosun, sonra al koşuluna;
Al:
(cci()=xx and rsi()=yy and mfi()=zz) or
(cci()=pp and rsi()=mm and mfi()=nn) or
.....
şeklinde her bir satıra bir barı tarif edecek şekilde yazıyosun..
aynı şeyi tepe barları içinde yapıysun.. SAT koşuluna da aynı şekilde her bir satır bir barın değerleri olacak ve or la birleştirilmiş olarak yazıyosun..
Bi çalıştırıyosun ST yi..way be diyosun yırttık..eheheheheh
Hatta inandırıcı olması için böyle bilindik indikatörler değil daha kompleks şeyler kullanıyosun o barı tarif etmek için..birde çok belli olmasın diye arada zararlı bir iki işlem yaptırıyosun...
yalansöylemedim..kesme yapıştırma yok...oklar tamamen formülden çıkıyo.dng.dng.dng
[quote=selçuklu;156071]yok abi tam benlik günmüş .. palanın fotoğrafını çekerdim donuyla ::: .. hehehe :D[/quote]
HİŞT patron... ([B]H[/B]iç [B]İ[/B]şlem [B]Ş[/B]ort [B]T[/B]evam patron)
[quote=jerfin;156065]ciğerci kemal'den edirne ciğeri, yanında kızarmış kuru biber.. ee tabi bunların yanında el yapımı trakya rakısı iyi gider dimi..:..:[/quote]
hayret bişeysin cerfin..sana değil bana sormuş..ekmeğime göz dikme piliz..asti piliz geyik no piliz...
trakyan; ciğer v.s. istemem..rakı isterim...:..::..: lüferde isterim ama sizin oralarda çıkmaz..yoksa çıkar mı???
[QUOTE=Astatin;156073]HİŞT patron... ([B]H[/B]iç [B]İ[/B]şlem [B]Ş[/B]ort [B]T[/B]evam patron)[/QUOTE]
astatin patron çok ayıp etmişiniz bugün .. bensiz küskülenmiş ortalık .. vay anasını .. :D üvvwwvvw
[quote=selçuklu;156075]astatin patron çok ayıp etmişiniz bugün .. bensiz küskülenmiş ortalık .. vay anasını .. :D üvvwwvvw[/quote]
walla hiç yoksa 10 kere çığırdım arkandan..arkadaşlar şahit..yok bişi değil, az sonra DJ ide gaydıracaklar....:..::..: şortsuz kalmamak lazım patron:D:D
Ha bu arada selçuklu patron;
Bu üwwwwwwwwww ağlaması sana aitti biliyorum..çok sık kullandık sana telifde ödemedik...
bende bugün HİŞT(hiç işlem şort devam), ÇİŞD (çok işlem şort devam), PİŞT (Pala İ..nesi Şortları Tostetti), Herkese ve herkeseye iyi akşamlar, gibi absürd bir kaç laf buldum patron..sen de bunları sınırsız ücretsiz kullanabilirsin...::::::
[QUOTE=Astatin;156077]Ha bu arada selçuklu patron;
Bu üwwwwwwwwww ağlaması sana aitti biliyorum..çok sık kullandık sana telifde ödemedik...
bende bugün HİŞT(hiç işlem şort devam), ÇİŞD (çok işlem şort devam), PİŞT (Pala İ..nesi Şortları Tostetti), Herkese ve herkeseye iyi akşamlar, gibi absürd bir kaç laf buldum patron..sen de bunları sınırsız ücretsiz kullanabilirsin...::::::[/QUOTE]
telif olarak thracian rakı roka lüfer istiyorum patron .. çişd ve pişd iyiymiş kullanırım bunları .. heeheh :):)
[quote=selçuklu;156078]telif olarak thracian rakı roka lüfer istiyorum patron .. çişd ve pişd iyiymiş kullanırım bunları .. heeheh :):)[/quote]
thracian cimri patron..6000 puan kazanmadan zıngırt koklatmam diyo
yaw az evvel syst. tester çalışırken elektrikler gitti.neyse gelince PC yi açtım metastocku açtım syst. tester ı açtım test ettiğim sistemi tıklayınca aşağıdaki uyarı çıkıyor.işin garibi sistemi tester ten siliyorum.silinmiyor.silinmiş gibi görünüyor önce.kapatıp açıyorum mstocku hala syst tester da duruyor sildiğim sistem.
aşağıdaki uyarı nedir bilen var mı? ya umarım MS i yeniden kurmak gerekmez.yidik o zaman ayvayı.
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs344.xs.to/xs344/09422/hata640.png[/IMG][/URL]
[quote=SEYYAH;156080]yaw az evvel syst. tester çalışırken elektrikler gitti.neyse gelince PC yi açtım metastocku açtım syst. tester ı açtım test ettiğim sistemi tıklayınca aşağıdaki uyarı çıkıyor.işin garibi sistemi tester ten siliyorum.silinmiyor.kapatıp açıyorum mstocku hala orada duruyor sildiğim sistem.
aşağıdaki uyarı nedir bilen var mı? ya umarım MS i yeniden kurmak gerekmez.yidik o zaman ayvayı.
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs344.xs.to/xs344/09422/hata640.png[/IMG][/URL][/quote]
ölümcül hata diyo pambık..kaç ordan kaç..:cool::cool:
asti, seni lüzumsuz sistemler geliştirme derneği başkanı ilan ediyorum...kom