-
owww piyasa ucmus sabah dedik amme 71200 ü aştıgı an dikkat diii..
bide bunlar napmıs bole be.. kesin mısırdan amcamız not artıracak :) yada yunanıstandan kacan para bize geldi...
EFG ISTANBUL 93,438,155 5.79 39,101,782 2.42 132,539,937 4.11 54,336,373
-
efg aldığını veriyor zararına şimdide :D pala değilde nedir şimdi bu :D ky mı ühüühühühü
yk boyadı komple kademeleri hayret yavv pehh
-
[quote=unlimitted;253363]pela: kaçtı ördek ::::::
(çiçek abbas filminden alıntıdır :..:)[/quote]
saat 14:30 sonrası o kadar cebelleştik ama pala kaymağını en sona saklamış :(
sağlık olsun ama kınadım kendimi :rolleyes:
harbiden nasılda tav oldum 72 bine yahu :D
-
oy verelim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5543[/URL]
-
cümleten hayırlı kandiller,iyi akşamlar !
-
Cümleten iyi aksamlar
Hayırlı Kandiller
Geceye azcık kısa(yarısı buraya kadar düşmez dediğim yerden kapandı)
-
[quote=seagate;253372]efg aldığını veriyor zararına şimdide :D pala değilde nedir şimdi bu :D ky mı ühüühühühü
yk boyadı komple kademeleri hayret yavv pehh[/quote]
küçük pala...:..::p
hayırlı kandiller...
herkese iyi akşamlar...:)
-
[QUOTE=seagate;253372]efg aldığını veriyor zararına şimdide :D pala değilde nedir şimdi bu :D ky mı ühüühühühü
yk boyadı komple kademeleri hayret yavv pehh[/QUOTE]
Patron Efg NİN zarar ettiğine bi üzüldüm sorma fazla zarar yazmasın diye kısalarımın yarısını kapadım
-
sistem gereği şort kapadık 71,700 den 800 yazdım vermedi halbuki kademe vardı bi anda kayboldu
-
arkadaslar bı dostumun bı sorusu var , getırı egrılerınızı metastockta nasıl ındıkator bolumunde gosterıyorsunuz ?
forumun genelını aramadım lakın once bı sorayım belkı ben arayana kadar bırı cevap verır.. tskler.. hayırlı kandıller..
-
Daytrader
[B]SRB:[/B]
[B][COLOR=black]72.325[/COLOR] :yü:[/B]
[B]71.550 :dü:[/B]
[B]MTR: :dü:[/B]
[B]ÖGY: 72.650[/B]
[B]ÖGD: 71.550[/B]
[B]4.Direnç : 77.400[/B]
[B]3.Direnç : 75.500[/B]
[B]2.Direnç : 73.600[/B]
[B]1.Direnç : 72.650[/B]
[B]Pivot : 71.700[/B]
[B]1.Destek : 70.750[/B]
[B]2.Destek : 69.800[/B]
[B]3.Destek : 67.900[/B]
[B]4.Destek : 66.000[/B]
-
[quote=Kennym;253418]arkadaslar bı dostumun bı sorusu var , getırı egrılerınızı metastockta nasıl ındıkator bolumunde gosterıyorsunuz ?
forumun genelını aramadım lakın once bı sorayım belkı ben arayana kadar bırı cevap verır.. tskler.. hayırlı kandıller..[/quote]
Bu sitede MS Bölümüne bakın,öyle bi formül vardı...
-
Supertrader
STR günlük görünüm; forum periodları:
sistemde bariz 2 trade var;
71.250 uzun- 72.500 çıkış
72.200 kısa- 71.700 çıkış
1750 puan totalde.....brv:):)))
[IMG]http://i50.tinypic.com/ao6m9i.jpg[/IMG]
-
Ematrader
son durum:
[IMG]http://i45.tinypic.com/2is2fo.jpg[/IMG]
-
Daytrader tablosunda ; trend takibi için kullandığım sistemi MTR yerine ETR olarak değiştiriyorum...
-
Daytrader
[B]ETR: :dü:[/B]
-
Daytrader
[B][I][SIZE=3]1.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]---------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :dü:[/B]
[IMG]http://i46.tinypic.com/32zl4sh.jpg[/IMG]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]3.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]ÖGK: 71.700[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]5.)Giriş ve Çıkışlar[/SIZE][/I][/B]
[B]STR:[/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/ao6m9i.jpg[/IMG]
-
Sarayli Hocam
Su asağidaki formul vs nasil yapacağiz bir türlü anliyamiyorum yardimlarinizi rica ediyorum.Mehmet Ferit beyede ayrica cok tsk ederim.
1)
entry:=C>mov(c,100,s);
sentry:=C<mov(c,100,s);
init:=Cum(IsDefined(entry+sentry))=1;
flag:=ValueWhen(1,entry-sentry<>0 OR init,entry);
entry:=flag*(Alert(flag=0,2) OR entry*Cum(entry)=1);
sentry:=(flag=0)*(Alert(flag,2) OR sentry*Cum(sentry)=1);
EntryVal:=ValueWhen(1,entry,C*(1));
Profit:=C*(1)/EntryVal-1;
ProfitPer:=(flag*Profit+Cum(sentry*Profit))*100;
sflag:=ValueWhen(1,sentry-entry<>0 OR init,sentry);
sEntryVal:=ValueWhen(1,sentry,C*(1));
sProfit:=C*(1)/sEntryVal-1;
sProfitPer:=(sflag*sProfit+Cum(entry*sProfit))*100 ;
k1:=(If(1,ProfitPer,entry-sentry)-If(1,sProfitPer,sentry-entry));
k1
burada "entry" long şartımız..."sentry" short şartımız....buralara sistemlerinizin long ve short şartlarını yazın....k1 ,bu sistemin getiri eğrisidir...
bu şekilde varolan bütün sistemlerinizin equity'lerini indicator haline getirebilir,bunları system tester da test edebilirsiniz...
mesela entry=1 and k1>mov(k1,opt1,s) derseniz,alım şartınız olduğunda equity hangi ortalamanın üzerindeyse,sistem daha iyi çalışıyor test edebilirsiniz,bunun gibi 10'ca değişik şekilde öneri sunabilirim...
2)bütün sistemlerinizin equity'lerini ind.haline getirir,belirli hareketli ortalamalarının üzerindeyse,ana sisteme STC55 'e girmelerini saylayabilirsiniz...
3)trend sistemlerini kendi içlerinde ayırıp,bir grup oluşturabilirsiniz...aynı şekilde yatay piyasada çalıştığını düşündüğünüz sistemleri de başka bir grup yapabilirsiniz...trend sistemlerinin toplam equitylerini bir indicator,yatay piyasa sistemlerinin toplamının equitysini ayrı bir indicator haline getirebilir,bu iki indicatorun son 10,50,100,500 verideki mse'lerini hesaplayıp,piyasayla en uyumlu grubu,çok erken bir şekilde otomatik olarak görebilirsiniz...
-
bu formülü bugün biri daha arıyodu,işte burda...
entry yerine sistemin giriş koşulunu ve sentry yerine çıkış koşulunu yazın,getiri eğrisini size bir tg gibi verir...
bir isim verin tabi..
bu...:)
-
Abi onu yaptim , benim yapmak istediğim overoll hangi ortalamanın üzerindeyse,sistem daha iyi çalışıyor buldurmak. Yukaridaki iletide bunun yapilabileceğini anliyorum ama yapamadim.Nalinci keserinde standart olarak 20 veya 100 üssel ort kullanmaktansa en iyi ort için test ettirmek.
-
[quote=Kanaatkar;253452]Abi onu yaptim , benim yapmak istediğim overoll hangi ortalamanın üzerindeyse,sistem daha iyi çalışıyor buldurmak. Yukaridaki iletide bunun yapilabileceğini anliyorum ama yapamadim.Nalinci keserinde standart olarak 20 veya 100 üssel ort kullanmaktansa en iyi ort için test ettirmek.[/quote]
Sazan'ın sistem topic'inde bir örneğini yapmıştım ben, belki fikir verebilir:
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=203601&postcount=79[/url]
Yalnız bu sadece Metastock'da çalışır, Matriks'de çalışmaz.
-
hayırlı cumalar bol kazançlar
yorumlarımı daha önceden takip eden ve bundan sonra takip etmek isteyen arkadaşlar özel mesajla yeni kurduğum blog adresimi öğrenebilirler.
-
cümleten günaydın hayırlı cumalar bol kazançlar
-
Cümletten günaydın,hayırlı cumalar.
-
cümleten günaydın ve bol kazanclar...
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Hayırlı Cumalar
-
Günaydın deytreydırlar...üüww.Tuzunuz kuru tabi flet flet geziyosunuz ortamlarda..ü[url]www..gaptrader[/url] olmak zor zenaat...he diyeceksiniz ki , tatlı yemenin acı ...ması vardır..he doğru...histemik 72450 şortlarla devam..üwwww...long live gaptraders
-
ordi, benim göstergelerin fiyatı baya arttı söylemiş olayım.
dün dediydim sana gel 200 milyon dolara kapat şu işi diye. :p:p
herkese günaydın bol kazançlar...:)))
-
yukardan 72375 , aşşağıdan 72000 hangisi kırılırsa o taraftan nasiplencez bugun :) fazla degil ama 73075 ve 71300 kar alma seviyeleri.. hadi hayırlısı...
-
GUNAYDIN ARKADASLAR BUGNKU SENARYO BENDE..
57,000 ilk kritik asama gorulen acılısta ustune atacak
devamında 57,700-58,000 bandına dogru bir yukseliş olacaktır,
unutmayalım bugun ABD vadedlilerin kapanıs gunu olabildigince yukarı kapamak isteyeceklerdir..
en kritik parametremiz parite 1,24 gecilirse 1,2550 yi isteyecektir o da icerde usdytl yi 1,53 lere kadar zorlayabilir..
herkese bol kazanclar..
-
Günaydın Dostlar..
Hayırlı kazançlar..
-
gÜNAYDIN aRKADAŞLAR bOL kAZANCLAR dİLERİM
Hayırlı Cumalar Dilerim
-
[FONT=Courier New]TSİ Ülke/Kurum Dönem Ekonomik Gösterge Önem Beklenti Önceki[/FONT]
[SIZE=2][FONT=Courier New] ---- ---------- ---------- ---------------------------------------- ------ --------- ---------[/FONT][/SIZE]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] [COLOR=red][COLOR=red]0900| Almanya| Mayıs| ÜFE |Yüksek| +0.1%| +0.8%|[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Courier New] | | | Yıllık | | +0.7%| +0.6%|[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Courier New] [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Enerji Hariç | | | +0.6%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Enerji Hariç(Yıllık) | | | +1.0%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1000| Türkiye| Nisan| TCMB Uluslararası Yatırım Pozisyonu($) | Düşük| |-301.2MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Varlıklar | | | 162.8MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Yükümlülükler | | | 464.0MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1030| Tayland| Haftalık| Döviz Rezervleri($) | Düşük| | 142.8MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Net Vadeli Pozisyon | | | 12.7MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1030| Hollanda| Haziran| Tüketici Güven Endeksi | Orta| | -16|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1030| Hollanda| Mart| Tüketici Harcamaları | Orta| | +0.8%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1030| Çin| Haftalık| SHFE Bakır Stokları(Ton) | Düşük| | 139.332|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Altın Stokları(Kg) | | | 369|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Çinko Stokları(Ton) | | | 290.926|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Aluminyum Stokları(Ton) | | | 498.068|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] [COLOR=red][COLOR=red]1100| İtalya| Nisan| Sanayi Siparişleri | Orta| +0.5%| +1.0%|[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Courier New] | | | Sanayi Siparişleri(Yıllık) | | +11.8%| +13.1%|[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Sanayi Satışları | | | +1.5%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Sanayi Satışları(Yıllık) | | | +6.3%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1130| İngiltere| Mayıs| M4(Öncü) | Orta| | 0.0%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Yıllık | | | +3.3%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1130| İngiltere| Mayıs| PSNB(GBP) | Orta| +19.5MLR| +10.0MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | PSNCR | | +17.8MLR| +8.8MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1130| İngiltere| Mayıs| CML Brüt Mortgage Borçları(GBP) | Düşük| | +10.2MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1200| Malezya| Mayıs| TÜFE |Yüksek| | 0.0%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Yıllık | | | +1.5%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Courier New] 1200|Yunanistan| Nisan| Yeni Siparişler | Düşük| | +15.5%|[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Courier New] 1200|Yunanistan| Nisan| Sanayi Ciro Endeksi(Yıllık) | Orta| | +15.7%|[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1300| İrlanda| Nisan| Perakende Satışlar |Yüksek| | |[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Yıllık | | | |[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1430| Hindistan| Haftalık| Döviz Rezervleri($) | Düşük| | 271.1MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1430| Hindistan| 4 Haziran| M3 | Düşük| | +14.5%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1500| Polonya| Mayıs| ÜFE |Yüksek| | +1.2%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Yıllık | | +1.0%| -0.5%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1500| Polonya| Mayıs| Sanayi Üretimi |Yüksek| | -9.1%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Yıllık | | +8.3%| +9.9%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1530| Kanada| Nisan| Yabancı Menkul İşlemleri(C$) | Düşük| | +6.3MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Yabancıların Kanada'da Menkul İşl. | | | -0.60MLR|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1530| Kanada| Nisan| İşsizlik Sigortası Başvuruları | Düşük| | -2.7%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1530| Kanada| Mayıs| Öncü Göstergeler | Orta| | +0.9%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1600| Belçika| Haziran| Tüketici Güven Endeksi | Orta| | -13|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1700| Meksika| Haziran| Banxico Faiz Kararı |Yüksek| 4.50%| 4.50%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 1700| Meksika| Nisan| Perakende Satışlar |Yüksek| | +0.58%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] | | | Yıllık | | | +2.3%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] 2330| Kolombiya| Haziran| Banrep Faiz Kararı |Yüksek| | 3.00%|[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] [/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New] [/FONT][/SIZE][/FONT]
-
Unlipat, düz 1.2398 dan 100 dolar bastım ha boğa kanı yönlü..oğa göre..
-
-
[quote=Astatin;253480]Unlipat, düz 1.2398 dan 100 dolar bastım ha boğa kanı yönlü..oğa göre..[/quote]
lem bırak şu uyuz pariteyi arkadaş başka parite mi yok nefret ettiriyor onun hareketleri beni yaw...
çok güzel nokta yakalamışsın ama helal. :)))
1,2368'den tipecek ama dimedi dime! :::
-
[quote=unlimitted;253482]lem bırak şu uyuz pariteyi arkadaş başka parite mi yok nefret ettiriyor onun hareketleri beni yaw...
çok güzel nokta yakalamışsın ama helal. :)))
1,2368'den tipecek ama dimedi dime! :::[/quote]
ahahahah teptiği noktaya bak! ::::::
-
günaydın ,
hayırlı günler...
-
Gunaydin hayirli isler,longlar hala elime yapisti...satamiyorum eski ayu ruhum geri gelsin allahim,eskiden her yukseliste vururdum kafasina......
-
günaydın daytraderler..
artık 72.000 üstü bir daha denenmemeli.. yoksa stratejimi çöpe atacağım..