-
[quote=flexy;421259]Noluo lan diye atladım bu vardı ekranda patron, savaş falan çıktı sandım ben :..:[/quote]
gorkuyorum...
acaba harbi döndük ve şimdi "Aman sadece garanti haberimiymiş, lonklayalım hacı yeniden" diyenlerimi avlıyor şimdi, ve köküne kadar basacak mı yoksa çok fazla randırıcı olmuştu onları (bizi) :) dökmek için mi yaptı ve ranacak mı..üğwwwww..gurtar bizi selçuklu
-
[quote=seagate;421258]Fake AND RUnNinG....[/quote]
gışşş gışşşş..git burdan bulll...üğwww
-
[quote=Astatin;421262]gışşş gışşşş..git burdan bulll...üğwww[/quote]
o ne be 0 faizmi olur yaşasın %30 faiz
GRAŞİENSYNC....
1 DOLAR 2 TL OLSUN DOLAR LONGLADIĞIMDAN BERİ DÜŞÜYOR **** :) İSYANLARDAYIMMM
-
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şunu bilin ki Prensim, Kabaran VOB'un şortcuları,
ve onları görkemli yavrularını yutmasından hemen sonra,
VOB’da o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.
Ayıların ve onların oğullarının doğduğu bu çağda,[/SIZE][/FONT][/I]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]VOBdaki boğalar ve danalar,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]İşte bu sıralarda Astatin geldi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Çelik bilekli elinde kısa pozisyonlar açan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,tüm uzun pozisyonları ayağının altında çiğnemek istiyordu...[/I][/FONT][/SIZE]
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3]üğwwww[/SIZE][/FONT][/I]
-
[quote=Astatin;421257]olay sadece buysa son şortlar bana kapak olur[/quote]
üğğğğğğğğğğğ
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_9rANNWRj1nmitmGnKwS_fnInVb7f5vEkbxqf6zzm1txoVnLG[/IMG]
-
[quote=seagate;421252]Tamam hepsini anladım ok eyvallah da
Vobda dolar tl aralığa 15 günün en düşüğüne niye verdin bu hareketi yaparken pala ***** ben aldım diye yapıyosan seninde *****[/quote]
ÜSTELİK dolar indexide yükseliyo vay arkadaş :mad::mad::mad::mad::mad:
-
Ge satış haberi üzerine bu kağıt ilerleyen zamanda yeni tarihi zirve yapmazsa o kadar kazığı boşuna yemişim demektir.. :)
-
[quote=seagate;421267]Ge satış haberi üzerine bu kağıt ilerleyen zamanda yeni tarihi zirve yapmazsa o kadar kazığı boşuna yemişim demektir.. :)[/quote]
88800 altı kapanış için totem yapalım..hadi hep birlikte...ossssssss
-
uwww. ne olur daha önce dipte yaptığını (pupu) burada (nunu) olarak yapsın..nütfen nütfen :)
[IMG]http://i48.tinypic.com/14brolw.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;421268]88800 altı kapanış için totem yapalım..hadi hep birlikte...ossssssss[/quote]
sorry patron
hisse satışı felan
daha ortada fol yok yumurta yok
cörtcüleri acayip umutlandırdı
fake ise çok gral hareket etti..
üzgünüm not artabilir yarın öbürgün olmadı diğer gün :)= .lelele .lelele
benim dolar longlar da döte kaçar :)
-
dow toparlasın ve o esnada vob graşsın 1milyon çiçek açsın...
veya o olamıyosa dow graşsın vob da graşşsın 100 bin çiçek açsın...
diğer ihitmaller kapak zaten..detaya gerek yok..üğğğğğğğğğğğğğğ..
graştır bizi opsiwan graştır bizi selçuklu van..üğ
-
GARANTİ 5 Kasım'da 8.75 civarında sat verdi. yükselmesi için 8.80 İ YUKARI KIRMASI LAZIM .
-
hareketlere bak be gnom patron....pala gnam gnam style yapıyor.... kapanışta şortları "tangam style" yapmasında..üğwww
-
[B]GE Araştırma ve Müşavirlik, Garanti Bankası'nda kalan yüzde 2.5'lik payının yüzde 1'e yakın bir bölümünü borsada satacağını açıkladı. GE'nin satacağı hisselerin nominal değeri 39.3 milyon TL[/B]
3 kademeye verse bittiydi zaten bu yaygara 39 milyon adet içinmiş :) Muhahahah
halkbankı kaç milyar tl ye tarihi zirveden arz ettiler bu ne yav pehhhh
-
[quote=seagate;421274][B]GE Araştırma ve Müşavirlik, Garanti Bankası'nda kalan yüzde 2.5'lik payının yüzde 1'e yakın bir bölümünü borsada satacağını açıkladı. GE'nin satacağı hisselerin nominal değeri 39.3 milyon TL[/B]
3 kademeye verse bittiydi zaten bu yaygara 39 milyon adet içinmiş :) Muhahahah
halkbankı kaç milyar tl ye tarihi zirveden arz ettiler bu ne yav pehhhh[/quote]
yani ivit olay buysa sadece dediğin doğru...pis randırır yine..ama buysa..
ehhm şey memugate bir ricam var patron yannış anlamazsan.. 1 gontrat lonklasana bakalım ne olacak..zararın olursa forumcek karşılarık..üwwwğğ
-
aney..seans bitmiş ya la......hadi herkase iyi akşamlar
-
ula aaşama dooru 90700 den kontratları flatlayıp..sonnasında 850 üstüne emir verdım tekrar alıs için...ve benim malımı aldı da vurdu...palanın intikamımı bu lem..?...bi de bıdı bıdı yazdık twitter a para yönetimi ,trade esasları deyu..uwwww..
ps: stetom o nunu çalışmaz abim bi barla...şşş..çalışmasın nooluvv..:)
-
850 ustune almasa ei olacaktı be...ne güzel aşavıdan yerıne koyacaktım..kurtar bizi ferittt...
-
dxy
80.42
Change
+0.29 +0.36%
-
[quote=ATHLON;421278]850 ustune almasa ei olacaktı be...ne güzel aşavıdan yerıne koyacaktım..kurtar bizi ferittt...[/quote]
vayy pATHLONg..... geceye sen long ben şort girdim annadığım kadarıyla..üww.bana da şort girmek mantıklı gelmiyor ama du bakalım...
-
[quote=astatin;421273]hareketlere bak be gnom patron....pala gnam gnam style yapıyor.... Kapanışta şortları "tangam style" yapmasında..üğwww[/quote]
asti patron cuma ya kadar yatay çarpma piyasası ya da bugünkü gibi 800-1000 puanlık vur kaç piyasası olabilir . Babacan bir trend başlayacağını sanmıyorum . 90.125 civarından fazla uzaklaşamayacaktır , kaderi bu şerronun . Dikkat ederseniz kapanışı yine 90.125 e yaklaşarak kapattı . Birgün uzak kalsa ertesi gün yanaşır :)
-
geceyi bekleyin yiğidolar...yarın sabah bovasal bir açılış bekliorum fdow dan dolayı...dow da feci bi atak bekliorum..grafik koyamıorum ,çünkü öyle bi grafiğim yok.siteyle bi alakası yok yani..sadece öyle bi umudum var..:)))
-
Indik düz çizgi halinde .
No macera . Yatay ve çarpma testere piyasası . Düz çizgi halinden çıkana kadar ufak lotlarla işlem ya da no işlem . Ne zamana kadar cuma'ya . . .
Cuma ve pazartesi verdiğini geri alıyor . Artı komisyon paraları bize kalıyor :)
lakin illa işlem yapacaksanız 90.125 altı-üstü yapın , kar varsa da alın çıkın .
-
[quote=gnome;421193]biri ekimin başında biri geçen cuma olmak üzere iki kere direkten döndü .
Bu metastock da spot u - 30 grafiği ; çünkü formül matrikste çalışmadı .
Orta vade sata çıkması için kritik değer 87.150 zaten oradan döndü cuma günü . Orta vadeli yükseliş olacaksa muhakkak 89.750 üstüne çıkmalı (kapanışı 89.510) makas bugün için 600 puan yani kabaca vob un 90.500 üzerine çıkması gerekiyor , orta vadede tekrar coşması için . Lakin çöküş yeresi hala aynı 87.150 . Bunun altı shorta yaslanma yeri .[/quote]
orta vadeli bir yükseliş başlayabilmesi için bugün 91.000 veya 90.500 üstünde kapanış yapması lazımdı . Lakin öyle bir satış yediki feleği şaştı.
Pis bir piyasanın içinde kaldık . Iki , üç gün sonra anlarız . Herkese iyi akşamlar . . .
-
Indik düz çizgi halinde .
No macera . Yatay ve çarpma testere piyasası . Düz çizgi halinden çıkana kadar ufak lotlarla işlem ya da no işlem . Ne zamana kadar cuma'ya . . .
Cuma ve pazartesi verdiğini geri alıyor . Artı komisyon paraları bize kalıyor :)
lakin illa işlem yapacaksanız 90.125 altı-üstü yapın , kar varsa da alın çıkın .
-
sanırsam ,bütün piyasanın iyiden iyiye longa geçmeye başladığı bi ortamda,götürmeden önce milleti dökmek için bundan daha güzel bir haber ve hareket oluşturulamazdı...artık herkes temkinlilik ve aşağı hareketten bahsedio..bravo pela..
-
zystemsel ve indiksel
orta ve uzun vadesel
bakış ve görüntü
[IMG]http://666kb.com/i/c9chsq6lkc8oj00a7.gif[/IMG]
-
ula bu ekrana hiç bakmamak lazım yaw..sabah gelirken planım, olm hazır dow eksi yaptı sabah ne eksi açarsa açsın şortları kapa longa dön diye geldim...825 den defalarca fırsat verdi şortları kapamak içinki sadece 75 pian zarar demekti bu..ama yapmadım..eşhedü...90.000 dan yaptım..long live longs hope to
-
bugün çok al gülüm ver gülüm yapar..ilk yarım saatten sonra anlarık..dar alanda trade ebilirim...
-
300 puana randırıcı 300 puana graştırıcı..bugün beyle..taki saatlik indikler toprlaryana yada tamemen geberene kadar
-
90.125 geçtiği anda long açıldı . 90.500 kapandı . flatingo . daha yukarı gitmesi muhtemel ama 90.500 - 91.000 arası mayınlı bölge üstüne çıkması lazım . strese hiç gerek yok .
oooo hergün 10 kontrato ile 300-400 puan alsan altı ay sonra ihya olursun zaten .
piyasa ile meydan muharebesi yapamayız , kora kor oynayamayız ki bizi çiğ çiğ yer ; bundan mütevellit defansa çekilip kontra ataklar ile gol arayacağız , aramalıyız (bence tabii ki) .
vur-kaç (zaten tam erekeklere uygun bir strateji :))
-
[URL="http://www.re-randıralımbeyler.org"]www.re-randıralımbeyler.org[/URL]
-
Piyasanın nunu ile imtihanı :D
-
slm patronlar graşik durumlar var arjantin kütlemiş gibi üwwww
-
[QUOTE=gnome;421283]Indik düz çizgi halinde .
[U]LAKİN İLLA İŞLEM YAPACAKSANIZ 90.125 ALTI-ÜSTÜ YAPIN YETERLİ MİKTARDA KARI GÖRDÜNMÜ ALIP ÇIKIN . [/U]
UMARIM HERKES BİRKAÇ YÜZ PUAN KAZANMIŞTIR.
-
Palaya karşı tek kuvvet mi olsak napsak
-
tc için negatif hiç bişi yok pala yaşadı :) cörtcüler şimdiden evlerini ipotek göstersinler üwwwww
-
şimdi zannımca ve kannımca iki ihtimal var .
1) dünkü düşüş (a) bugünkü çıkış (b) ve (c) düşüşü gelecek . Bunun teyidi 90.125-90.000 altına gidişte alınır .
2) dünkü düşüş sadece bir düzeltme idi ; yani 90.600 üzerine çıkılırsa kesinlikle alıcı olunmalı . çünkü çok sert bir ralli başlayabilir . Ralli olursa cuma öğlene kadar devam eder .
-
Grafik te obo oluşumu da var . Ayrıca çok güzel ve özenle yapılmış . Sağ ve sol omuz tamamen simetrik mesafeler aynı . İki tepenin yüksekliği aynı ve sağ tepenin dibi sol tepenin altında . Bu işçiliğe hayran olmamak elde değil. eğer düşüş olursa yapısı gereği çok sert olacaktır ; ama yükselirse o da sert olacaktır .
Neyse unutmamamız gereken bu obo yu gözümün içine sokarak bizi yanıltıyor olabilir . 90.600 üstüne çıkıldığında niyeti belli olacaktır .
-
yıL sonu bangalar mevduat kaçmasın bilançolar şık olsun mevduatlarımız parıldasın diye belki mevduat faizlerini düşürmüyolar... ocak girince görecez anyayı konyayı mevduatcılar olarak sıkıntılı bir yıl bizi bekliyir..
paranın tek adresi B.U.Y.
92 GÜN ÜZERİ 500.000 VE ÜZERİ PARADA MEVDUAT FAİZ 7,25 ŞAKA GİBİ