bizim endeksden en ufak bir tepki gelmemesi bu gun dow'da iyi bir dusus olacagi dusuncesine itiyor beni.
Printable View
bizim endeksden en ufak bir tepki gelmemesi bu gun dow'da iyi bir dusus olacagi dusuncesine itiyor beni.
Hexen im..
yüksek periyotlarda da OBO oluşuyor... 32.500 altları potaya girmek üzere.. ne dersin..
bi bakıversene.. mayriks sapıdı benim.
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;70764]Açıkçası IMF den gelecek bir iyi habere kaldık gibi yoksa siyasi tansiyon çok yüksek.Kapalı kapılar ardında bakalım nelerin mevzusu yapıldı.[/QUOTE]
İMF yi unutun.... Ezberler bozulacak.. Bu haberler neden çıkarılıyor dünden beri.. Herşeyin sebep ve zamanı var..
[quote=catedral;70766]Hexen im..
yüksek periyotlarda da OBO oluşuyor... 32.500 altları potaya girmek üzere.. ne dersin..
bi bakıversene.. mayriks sapıdı benim.[/quote]
birsure yatay, sonra 32500'lere kayar diyorsun yani?
[QUOTE=truva;70757]geceye long olmayı düşünen var mı
ergenkon davası çok fiyatlandı gibi[/QUOTE]
eyer 34000 yeresine gider geceye orda long yatarım 3/1 malyet
[QUOTE=catedral;70766]Hexen im..
bi bakıversene.. mayriks sapıdı benim.[/QUOTE]
34000 asayası ben beyenmem catedralim eyer gider ordan long malyet dusunyorum amma beni bilyorsun beyenmedim zaman stop edyorum hemen
[QUOTE=VOBiX;70763]dowun 8600 altında kıvıracak yeri kalmayacak[/QUOTE]
fdow 8606 dan döndü şimdilik....dng
ben 35400 den yattım ama pişman ettiler
[QUOTE=catedral;70766]Hexen im..
bi bakıversene.. mayriks sapıdı benim.[/QUOTE]
dowda da 12.12.2008den başlayan devasa bir OBO olabilir. 8350 boyun çizgisi. Bunun için 8350de başı tamamlamsı ardından 9100ü geçmyecek şekilde bir sağ omuz yapması ardından da boyun çizgsini kırması gerekiyor. Bu yüzden bu biraz uzun sürer. 9600 ise 7450den başlayan yüksleiş kanal desteği.
popülasyon neden azaldı? genelde 80/90 kişi oluyordu topicte şimdi 30 kişi falan var.
paraları saymaya mı gittiniz?
2gundur internet bile bulamadım saglık problemlerinden dolayı bir operasyon gecirdim bu surede ne sisteme ne ekrana bakabildim şimdi kendime geliyorum ve anca 35000den kısalabildik 600puan zararla kapattık 2500puan kardayken hayırlısı..butun sistemler kısaya geçti orta vade sistem dahil
[QUOTE=furkan;70775]2gundur internet bile bulamadım saglık problemlerinden dolayı bir operasyon gecirdim bu surede ne sisteme ne ekrana bakabildim şimdi kendime geliyorum ve anca 35000den kısalabildik 600puan zararla kapattık 2500puan kardayken hayırlısı..butun sistemler kısaya geçti orta vade sistem dahil[/QUOTE]
geçmiş olsun sayın furkan sağlık olsun efendim
hala aynı kanaatdeyim..şubat sonuna kadar ralli olmalı..jubile imf kredisi açıklandığından sonraki gün olmalıdır..bugün haberler çok korkuttu..ondandır..genelkurmayın başbakan,c.başkanı ile görüşmesi vs..
[quote=SEYYAH;70774]popülasyon neden azaldı? genelde 80/90 kişi oluyordu topicte şimdi 30 kişi falan var.
paraları saymaya mı gittiniz?[/quote]
yok, para sayma makinesi almaya gittik:..:
girilemedi bir sure, database error yazdi, simdi sorun yok gibi.
[quote=abka;70777]hala aynı kanaatdeyim..şubat sonuna kadar ralli olmalı..jubile imf kredisi açıklandığından sonraki gün olmalıdır..bugün haberler çok korkuttu..ondandır..genelkurmayın başbakan,c.başkanı ile görüşmesi vs..[/quote]
siz korkmadiniz mi?:)))
Cok gecmis olsun Sn. Furkan,
sagliginiz yerinde olsun da para kazanilir...
sevgiler
[QUOTE=furkan;70775]2gundur internet bile bulamadım saglık problemlerinden dolayı bir operasyon gecirdim bu surede ne sisteme ne ekrana bakabildim şimdi kendime geliyorum ve anca 35000den kısalabildik 600puan zararla kapattık 2500puan kardayken hayırlısı..butun sistemler kısaya geçti orta vade sistem dahil[/QUOTE]
istermisinzi dow %3 yapsın..
[QUOTE=nunu;70779]siz korkmadiniz mi?:)))[/QUOTE] yok canım..yurdışı esasdır..bu tür hareketler 3 günde unutulur..27 nisanda ne oldu ki..
[quote=abka;70781]istermisinzi dow %3 yapsın..[/quote]
yok, istemeyiz.:)))
diyorum ya, ya istihdan verisi iyi gelecek, ya da buyuk paketle ilgili beklentiler tekrar iyimserlesecek. ancak o sekilde. olur mu olur. bunu su saatte gercek piyasa yapicilarindan baska kimse bilemez.
Hayırdır furkan..
Geçmişolsun.. sağlığın daha önemli.
[QUOTE=abka;70781]istermisinzi dow %3 yapsın..[/QUOTE]
ne tarafa doğru
bence yukarı yapsa iyi olur
[QUOTE=catedral;70784]Hayırdır furkan..
Geçmişolsun.. sağlığın daha önemli.[/QUOTE]
herkese teşekkürler..
cok onemli değil nefes pek alamıyordum burunda deviasyon sorunu varmış onu halletim kronik olarak faranjit oluyordum umarım olmam artık sagolun..
[QUOTE=chn69;70785]ne tarafa doğru
bence yukarı yapsa iyi olur[/QUOTE] vobda flat oldum..dow ve bizde günlükler al iken bu kadar yeter.dow a yukarı yakışır..
.hadi görelim..
9127 numaralı gönderimden alıntıdır, arşive kalktığından copy paste yaptım
[B] Herkes aynı düşünüyo galiba, yılbaşına imkb 100 ün 28000 olmasını, ordan iki ay kadar düşüş yani yeni dip, belkide seçim öncesine kadar düşüş seçimden bir iki gün öncesine toparlanış herneyse, hemen hemen aynı kapıya çıkar bu denilenler, seçim sonrası tekrar imkb 100 ün 28000 e ulaşma çabaları, Nisan sonu Mayıs başı tekrar yeni diplere yolculuk, hah işte orada dolarizasyon olabilir, Haziran ayı bu düşüşün tek ayaklı dibi, en dibide denebilir, oradan uzun vadeli hisse yatırımı cidden düşünülmeli bencede.[/B]
Buda arşive kalkmış 10860 numaralı gönderimden copy paste alıntıdır
[B]Ahada buraya yazıyom, imkb de
100 endeks 30000 i görmez
30 endeks 38000 i görmez.
Bunlara gore VOB da endiks komtratları içın uzun poz düşunürken vede taşirken bünu digkate almakte fayde var derım saygılar.
- [/B]
[quote=abka;70781]istermisinzi dow %3 yapsın..[/quote]
isterimki %10 yapsın
Şimdi sırada iki ay kadar düşüş var diyebilirmiyiz, uyuz ederler adamı ama düşürürler işte bööle.. saygılar.
Dow 10.000 e gider ama bizim 100 endeks 30.000 i görmez :) 30 endeks inde 38000 i görmeyeceğini tekrar edeyim dedim, dow bu arada yukarı yapadurur.. saygılar.
Aha bakın Arlık aynın 3 ünde yazmışım 8558 numaralı gönderiyi copy paste ediyorum :)
[B] Benim senaryoda Aralık sonuna kadar yukarı, sert düşüş ve yeni dip yok yani, Ocak ayı ve Şubat sonuna kadar yeni dip için düşüş, Mart başından itibaren ise tekrar yukarı, fakat yeni tepe yapamadan tekrar aşağıya ve Haziran sonuna kadar nihai dip, burası çok önemli, çünkü bu dip sonrası çok uzun vadeli çıkışın başlangıcı ağır da olsa başlamış olacak, o çıkışki en az 3-4 yıl sürmesini bekliyorum, saygılar.[/B]
[QUOTE=bull market;70790]Şimdi sırada iki ay kadar düşüş var diyebilirmiyiz, uyuz ederler adamı ama düşürürler işte bööle.. saygılar.[/QUOTE]
e peki, endeksin düşeceğine inanıyorsun da doların çıkacağına neden inanmıyorsun diye bir soru sorsam sana:..::..:
Çoğu sistem gibi benimki de dün sabah 37800 lerde sat vermişti. Bugün seans kapanışında al sinyali gelmemesine rağmen flat oldum. İki tam gün kıpırdamadan sisteme uyabilmek bile şu an için gelişmedir benim için.
Herkese merhabalar 1 hafta önce üye olmuştum harika bir site olmuş
tüm dostlara şimdiden selamlar diyorum
çoğu kişi pek yabancı gelmiyor zaten;)
daha günlükler yeni sata geçti . seans içinde herhangi bir tepki gelmeyince , kapanış saatlerinde yurt dışı kötü oldugu için shortlara devam dedim.
Geçmiş olsun önce sağlık mutluluk sonra para
[quote=hexa;70436]Catedral: Bu gece dow dan da show bekliyorum.. Yüzde kaçlık bir düşüş bekliyorsunuz nasıl bir show? :) Bu arada dolar öngörüsü olan yok mu ayrıntılı analiz istemiyorum düşer veya yükselir kelimesine razıyım artık :D
EDIT: yahu altını da satamadık bak 864 ten 853 e düştü kaçtı fırsat[/quote]
Ben söyliyim kardeş sana dolar ne olur.Dolar longlarsan artmazsa her iki ayda sermayenden vob 30 puan üstte olduğu için yaklaşık yüzde 15 yersin.Vade sonu kazıklanırsın.Yok shortlarsan her vadede short açacaksın diyelim 10 yıl boyunca her vadede short açsan ve dolar hiç artmasa sen sürekli paranı her iki ayda bir kere yüzde 15 arttırırsın.Eğer katlamalı oynarsan 10 yıl boyunca kazandığını 3 günde verirsin.Vadeliye tövbe eder hayatına bakarsın.Giden 10 yıl gençliğin olur.Ha dolar ne olacak dersen bu ülkede dolar yerli halk satmadan artmaz.Hadi kolay gele.
[FONT=Arial]Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle: Genelkurmay Başkanı bugün öğleden sonra yapmış olduğu görüşmelerde; özellikle dün yaşanan gelişmelerle ilgili görüş ve değerlendirmelerini, sırasıyla Sayın Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanı'na sunmuşlardır[/FONT]
[quote=abka;70787]vobda flat oldum..dow ve bizde günlükler al iken [B]bu kadar yeter[/B].dow a yukarı yakışır..
.hadi görelim..[/quote]
ama dün siz 37.050/100 LONG girmiştiniz.ne ara KISA yaptınız? açılışta stop loss sonrası mı oldu?
[quote=abka;70431]37050-100 den long oldum..sistem hala sat vermeyince ve saatlik desteğe gelince sansımı denedim...ama sistem sat derse kaparım..[/quote]
[QUOTE=bull market;70792]Aha bakın Arlık aynın 3 ünde yazmışım 8558 numaralı gönderiyi copy paste ediyorum :)
[B] Benim senaryoda Aralık sonuna kadar yukarı, sert düşüş ve yeni dip yok yani, Ocak ayı ve Şubat sonuna kadar yeni dip için düşüş, Mart başından itibaren ise tekrar yukarı, fakat yeni tepe yapamadan tekrar aşağıya ve Haziran sonuna kadar nihai dip, burası çok önemli, çünkü bu dip sonrası çok uzun vadeli çıkışın başlangıcı ağır da olsa başlamış olacak, o çıkışki en az 3-4 yıl sürmesini bekliyorum, saygılar.[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]Biraz hokus pokus yapınca alıntı oluyor! ;) [/COLOR][/B]
[QUOTE=bull market;65685]
Benim senaryoda Aralık sonuna kadar yukarı, sert düşüş ve yeni dip yok yani, Ocak ayı ve Şubat sonuna kadar yeni dip için düşüş, Mart başından itibaren ise tekrar yukarı, fakat yeni tepe yapamadan tekrar aşağıya ve Haziran sonuna kadar nihai dip, burası çok önemli, çünkü bu dip sonrası çok uzun vadeli çıkışın başlangıcı ağır da olsa başlamış olacak, o çıkışki en az 3-4 yıl sürmesini bekliyorum:), saygılar.[/QUOTE]
Merhaba arkadaşlar aslında bu çıkışı ve düşüşü aynen öngörmüştük lakin aralık uzlaşmasından sonra long için çok geç short içinse erken demiştik.Bu nedenle hiç işlem yapmadım :) Ancak gözden kaçırılmayacak kadar önemli bir nokta varki günlükler sata geçmesine rağmen iki gündür öyle satışlar olduki hata bandını altına indik! Yani bandın altından short gidilmez diyorum ya tepki verecek yada fiyatlar yataya girecek bu arada band aşağı gidecek! Bana göre şu saatten itibaren shortlar longlardan tehlikeli!
sistemsensin :(
[quote=AMON RA;70810]Merhaba arkadaşlar aslında bu çıkışı ve düşüşü aynen öngörmüştük lakin aralık uzlaşmasından sonra long için çok geç short içinse erken demiştik.Bu nedenle hiç işlem yapmadım :) Ancak gözden kaçırılmayacak kadar önemli bir nokta varki günlükler sata geçmesine rağmen iki gündür öyle satışlar olduki hata bandını altına indik! Yani bandın altından short gidilmez diyorum ya tepki verecek yada fiyatlar yataya girecek bu arada band aşağı gidecek! Bana göre şu saatten itibaren shortlar longlardan tehlikeli![/quote]
dususu ongordugunuzu hangi mesajinizda belirtmistiniz acaba acaba? son mesajlariniza baktim da (ongormustuk ddiginiz icin) ben oyle birsey goremedim.