Günaydın bol kazançlar.Şu bir gerçek 5 dklık sistem para kazandırmaz alınan para kom.gider.
Printable View
Günaydın bol kazançlar.Şu bir gerçek 5 dklık sistem para kazandırmaz alınan para kom.gider.
[quote=SEYYAH;156115]
yuaw ne biliym millet aylık 13/15 bin pıvanlardan bahsediyor.
[/quote]
Ayda 15.000 puan alan arkadaş kimse tanışmak isterim. Pala ile bir akrabalığı vardır garanti... :..:
vay anasını sayın seyirciler, müşteriler ağa düşüyor sistemler pazarlanıyor çaktırmadan
hadi size iyi forumlar kalın sağlıcakla
[QUOTE=Strategist;156127]Ayda 15.000 puan alan arkadaş kimse tanışmak isterim. Pala ile bir akrabalığı vardır garanti... :..:[/QUOTE]
Ayda 3000 puan alayım ama her ay kar etsin, başka bir şey istemem... :) Diyelim 6000 liran var ve 10 kontrat açtın 3000 puan alsan 3000 lira kar demek yani %50 kar :) Hangi işte var ayda %50 kar... Bi de ayda 5000 i beğenmeyen seyyah var :::
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[QUOTE=VOBiX;156119]
Ekim ayı performansı da böyle.
Benim derdim dipten sat tepeden al sinyallerini de acımadan vermesi.
enorton gel sana benim Medium Sistemi satayım. Ağır kitle olursun ama azıcık aşım kaygısız başım dersin. .kom Lüfer filan kesmez beni ya balina ya da 3 milyon dolar isterim ona göre.[/QUOTE]
Ekim ayı da iyi başlamadı :( Dünden geceye long giren sistemin var mıydı? Bak bugün iyi bir gap yiyecek hepsi :(
[quote=enorton;156131]Ekim ayı da iyi başlamadı :( Dünden geceye long giren sistemin var mıydı? Bak bugün iyi bir gap yiyecek hepsi :([/quote]
Yemişim sistemi sistemde neymiş koy iki indikatör devam et.:..::..:
gÜNAYDIN LEYDİS EN CENTILMINS...
+500 AÇAR -700 KAPATIR...HAYIRLI OLSUN...:..::..::..::..:
ÜWWWWWWWWW
[QUOTE=Larossıan;156132]Yemişim sistemi sistemde neymiş koy iki indikatör devam et.:..::..:[/QUOTE]
dogru soyluyosun hocam
yedik 600 puan gapı.. üüwwww
:..:[quote=Kennym;156134]dogru soyluyosun hocam[/quote]
Al sabah bendeki 5 dklık sattaydı sabah 700 puan yemiş viyik viyik al der.Alırsın biraz sonra zararına sat der.
Yerim sistemi indikatör yaptım rahatladım çarpılma yok tek işlem kafam rahat.:..::..:
günaydın,kolay gelsin !