-
+ 1.300 puan makas oldu spot'la. Spot açılınca fark kapanır tabi, long girilmez. Zaten 65.000 gibi babalar babası direnç var tepede. Kolay kolay düşmez de şimdi, short da girilmez. Flat de kalınmaz, kendimi bildim bileli daytrader'ım ben işlem yapmayınca karıncalar basıyo. Acayip zor bir durumdayım, ne yapsam bilemiyorum..... :..:
-
[quote=Kennym;156149]spot - açca hayat bayram olsa :D cok buyuk hayallerim var cookkk :)[/quote]
eksi kapatacağız kenimmm:D
-
[QUOTE=mozkan;156128]vay anasını sayın seyirciler, müşteriler ağa düşüyor sistemler pazarlanıyor çaktırmadan
hadi size iyi forumlar kalın sağlıcakla[/QUOTE]
mozkan patron hayırdır abi .nereye gidioysun ..sen yazmazsan olmaz ...çok üzülürüm .. üüüüüüüüü
-
[quote=VOBiX;156144]Pazarlanan br şey yoktur.
Pazarlama yapan kişi zarar eden sinyalleri yayınlamaz.
MEdium Sistem enorton'da vardır.
3 milyon dolar 2 milyon doalra sistem satmaya çalışan kişiye göndermedir.
.kom .dng vb smileyler işin şaka olduğunun iyice anlaşılması için koyulmuştur.[/quote]
pazarlayan kişi zarar eden sinyalleri yayınlar ..inandırıcı olsun diye:..::..: gözün doysun tokoba 2 m$ ha..vay be..bizde lüfer rakıya fit oluyoruz ha..anadolu çocuğuyuk ve mühendisik..bilmiyoz böyle pazarlama hintlerini tabi..vay işletmeci TOKOBA way..way .dng.dng
-
[QUOTE=Larossıan;156136]:..:
Al sabah bendeki 5 dklık sattaydı sabah 700 puan yemiş viyik viyik al der.Alırsın biraz sonra zararına sat der.
Yerim sistemi indikatör yaptım rahatladım çarpılma yok tek işlem kafam rahat.:..::..:[/QUOTE]
He valla CiCoZ dün 64,350den sat verdi kısalrın keyfini süemeden sabah 64725ten al verdi .dng Hani geçmişine baksam 200.000 puan gibi kazanç var ama son zmaanalrı berbat ötesi. Ekim ayı hasarı -925 puan oldu. Bir de yaptırdığı tonla işlem var. Komisyonu kayması derken hasar en az 2000 puan.
-
poz yok flat izliyorum .. uzak kaldık .. heheh :)
-
dolar yamulmus :) bir ara 1.50 euro dolar paritesi gelicek satıs yapıcam diyodu birisi tam hatırlayamadım ama dedigi cıkacak gibi. :)
-
günaydın arkdaşlar bol kazançlar
long çularrrrrrrrrrrrr ::::::::;;uvv
-
[quote=Kennym;156156]dolar yamulmus :) bir ara 1.50 euro dolar paritesi gelicek satıs yapıcam diyodu birisi tam hatırlayamadım ama dedigi cıkacak gibi. :)[/quote]
bendim o...1.50 olsun, uygun teknükkoşullarda (altı veya üstü) basıyorum şortu...;) no tereddüt
-
[QUOTE=enorton;156141]Habi hangi indikatörü koyuyosun söyle de biz de koyalım :) Matriks ve MS nin başından kalkmıyorum, gözler kan kırmızı oldu artık, bilgisayar iflas etmek üzere sürekli test yapmaktan, hanımla hergün kavga ediyorum bu yüzden, bak gel yardım et bir evlilik parçalanmak üzere :)[/QUOTE]
Abi sen ne diyon ya
Benimde cumartesi pazarım ps basında geçti ebem bellendi yediğim fırça cabası
-
longa o kadar inanmama ragmen dünkü sert satışı görünce 4 kontratın iki tanesini kapatmıştım iki tane daha takviye yaptım bakalım para yazacakmı stop yine 64100
-
64725 shortlarla arkama yaslandım aga bundan yeter odedıgım komısyonlardan gınaa geldi.. bundan sorna bole + - 500 1000 puanlarda flat geçişi yapıcam.. oyleyken boyle.. nasılsa zarar ediyoz bari az komısyon edeyelım :D .lelele.lelele
65250 hatta 65500 de stop olurum.. yada 64000 den veririm bunları...