bugün eksi kapayacağız ve yeni bir çağ balayacak..(umarım :))
Printable View
bugün eksi kapayacağız ve yeni bir çağ balayacak..(umarım :))
spot açılsın bakalım duruma .. flat .. arkaya yaslandım .. korkuyorum poz açmaya .. bana bişeyler oldu ..:o:o .. histemim zayıf sinyaller üretiyor ..vay anasını ... üüüüüüüü
[QUOTE=VOBiX;156154]He valla CiCoZ dün 64,350den sat verdi kısalrın keyfini süemeden sabah 64725ten al verdi .dng Hani geçmişine baksam 200.000 puan gibi kazanç var ama son zmaanalrı berbat ötesi. Ekim ayı hasarı -925 puan oldu. Bir de yaptırdığı tonla işlem var. Komisyonu kayması derken hasar en az 2000 puan.[/QUOTE]
200000 çok iyi..
benimkide ekim başından şuana kadar 800 puan karda..KOMİSYON çıkarsa kalır 400 puan gibi...yuh ama..
gözlerin kanlanmasına değmez.
.son 50 gündür,bu vobdan tiksinmeye başladım..
kimsenin ağrısına gitmesin dün kaybettiğim 900 puanı bugün yerine koydum ama komisyon parasını çıkaramadım üwwww:::(((
[QUOTE=Astatin;156162]bugün eksi kapayacağız ve yeni bir çağ balayacak..(umarım :))[/QUOTE]
Çağ kapatıp çağ açıyosun Astatin hayıdır :)
[QUOTE=enorton;156131]Ekim ayı da iyi başlamadı :( Dünden geceye long giren sistemin var mıydı? Bak bugün iyi bir gap yiyecek hepsi :([/QUOTE]
Dün 17:12de Histem al vermiş. Sistemelrin alayı sat idi.
[quote=Kennym;156134]dogru soyluyosun hocam[/quote]
doğru moğru ama ben dahil herkes sistem peşinde:..: dün histem yaptım gereksiz yere ve kaybettim son bar da al yandı 5 dk inandık aldık sisteme göre ve kaybı yerine koyduk yoksa kevgirdim bugün ve alıp başımı.uyk
[QUOTE=jerfin;156142]bilanço dönemimde geceye pozla girersin yersin gapı işte böyle...:Ddng[/QUOTE]
Ben de 8 Ekimde aşağıdaki gibi yazmışım :
[QUOTE]Av(bilanço) sezonu açıldı, teknikçi avlama dönemindeyiz.
Piyasa ALCOA gibi olumsuz bilanço bekler onu fiyatlar. Borsa kapandıktan sonra olumlu bilanço gelir tak boşluklu açılış hazırlanır.Bunun tersi de mümkün.[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;156167]Dün 17:12de Histem al vermiş. Sistemelrin alayı sat idi.[/QUOTE]
Benim histem de AL vermişti, dedim bu 63800 kolay kolay kırılmaz ama baktım tüm sistemler SAT ta, şimdi sisteme ters girersin bu gece dow göçer başını duvarlara vurursun dedim :) Sonuç dow göçmedi ve ben başımı duvarlara vuruyorum .dng
asteton yettim arhadaşım 64750 yeresinden yeniden cortingale ::: emme uyarıyorum ben hedef kazancımı alır kacarım oĞa göre
[QUOTE=Astatin;156153]pazarlayan kişi zarar eden sinyalleri yayınlar ..inandırıcı olsun diye:..::..: gözün doysun tokoba 2 m$ ha..vay be..bizde lüfer rakıya fit oluyoruz ha..anadolu çocuğuyuk ve mühendisik..bilmiyoz böyle pazarlama hintlerini tabi..vay işletmeci TOKOBA way..way .dng.dng[/QUOTE]
Yok yawf ben 3 milyon $ istedim. Deel 1 milyon $ bir cent aşağı olmaz. .dng
Benim gördüğüm sistem satanlar o gün görülen en yükseğin 1000 puan üsütnden uzun kapayıp short filan açıyorlar. MEsela dün 66,000den uzun kapatıp kısa açan bir sistem düşün. .boks. .kom
[QUOTE=ordi;156168]doğru moğru ama ben dahil herkes sistem peşinde:..: dün histem yaptım gereksiz yere ve kaybettim son bar da al yandı 5 dk inandık aldık sisteme göre ve kaybı yerine koyduk yoksa kevgirdim bugün ve alıp başımı.uyk[/QUOTE]
O nasıl bir sistemdir ki dünkü satış baskısına rağmen, son dakikalardaki 150 puan yükselişi görünce AL vermiş :confused: