-
[QUOTE=enorton;156170]Benim histem de AL vermişti, dedim bu 63800 kolay kolay kırılmaz ama baktım tüm sistemler SAT ta, şimdi sisteme ters girersin bu gece dow göçer başını duvarlara vurursun dedim :) Sonuç dow göçmedi ve ben başımı duvarlara vuruyorum .dng[/QUOTE]
+.
Aynisini ben de yasadim dün...
Ama 63800 -oraya inebilirse- bir kere daha dünkü kadar saglam durmayabilir
-
:..::..:[quote=fXci;156171]asteton yettim arhadaşım 64750 yeresinden yeniden cortingale ::: emme uyarıyorum ben hedef kazancımı alır kacarım oĞa göre[/quote]
gel efiksci gel..eksi kapayacak bugün bu inşalah...
şimdilik AF team olduk:::::: selçukluda gelirse SAF oluyoruzüüüüüüüwwww.sevmedim bu takım ismini...FAS olsun...:..::..: yada AFS..yada AS-F
-
[QUOTE=VOBiX;156172]Yok yawf ben 3 milyon $ istedim. Deel 1 milyon $ bir cent aşağı olmaz. .dng
Benim gördüğüm sistem satanlar o gün görülen en yükseğin 1000 puan üsütnden uzun kapayıp short filan açıyorlar. MEsela dün 66,000den uzun kapatıp kısa açan bir sistem düşün. .boks. .kom[/QUOTE]
Tolga Medium un çarpılma vakti geliyor, çekirge 2 zıpladı... Sen cicoza devam et ;)
-
[QUOTE=fXci;156171]asteton yettim arhadaşım 64750 yeresinden yeniden cortingale ::: emme uyarıyorum ben hedef kazancımı alır kacarım oĞa göre[/QUOTE]
Nereye potans görüyorsunuz?
-
[QUOTE=VOBiX;156154]He valla CiCoZ dün 64,350den sat verdi kısalrın keyfini süemeden sabah 64725ten al verdi .dng Hani geçmişine baksam 200.000 puan gibi kazanç var ama son zmaanalrı berbat ötesi. Ekim ayı hasarı -925 puan oldu. Bir de yaptırdığı tonla işlem var. Komisyonu kayması derken hasar en az 2000 puan.[/QUOTE]
Bu bahsettiğiniz 200 000 puan ne kadar zamanda ve toplam kaç işlemle oluyor ?
-
[QUOTE=Astatin;156175]:..::..:
gel efiksci gel..eksi kapayacak bugün bu inşalah...
şimdilik AF team olduk:::::: selçukluda gelirse SAF oluyoruzüüüüüüüwwww.sevmedim bu takım ismini...FAS olsun...:..::..: yada AFS..yada AS-F[/QUOTE]
ozaman sie sazan abey leazım benim yerime ::: ozaman SAS olursunuz gayri :::
-
[QUOTE=thracian;156177]Nereye potans görüyorsunuz?[/QUOTE]
64775...64575 yerelerinin altında 63xxx yeresine potans göreyorum .... 63xxx yerelerini gordumu inerim corttan
-
[quote=fXci;156179]ozaman sie sazan abey leazım benim yerime ::: ozaman SAS olursunuz gayri :::[/quote]
he geçen hafta SAS takımını yaptık zati..ama SAZAN kaçtı gitti erkenden..sonra selçuklu da kaçtı..kaldık mı kala kala "A"...A takımı...hahah buda iyiymiş...
-
[QUOTE=ordi;156168]doğru moğru ama ben dahil herkes sistem peşinde:..: dün histem yaptım gereksiz yere ve kaybettim son bar da al yandı 5 dk inandık aldık sisteme göre ve kaybı yerine koyduk yoksa kevgirdim bugün ve alıp başımı.uyk[/QUOTE]
Arkadaşlar sistem arayışında olanlar benim açtığım [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=5211"]Metastock Öğreniyoruz[/URL] konusunu incelesinler. Değişik kişilerin (sazan, Asteton, jerfin, enorton, flexy.... vb) sistemelre dair güzel paylaşımalrı oldu o konuda. Bir kişini kontrolünde de kalmadı.
Metastock arayana da özelden adres tarif ederim.
Bir de sistemi uygulamadna önce
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/2009_06_01_archive.html[/url] sayfadaki konualrı sondan başa okumak faydalı oalcaktır.
Ben kendi yöntemimle hislerimle alıyorum satıyorum poara kazanıyorum diyorsanız sistem arayışına girmeyiniz sizin sisteminiz kendinizsinizdir zaten.
-
[QUOTE=Astatin;156181]he geçen hafta SAS takımını yaptık zati..ama SAZAN kaçtı gitti erkenden..sonra selçuklu da kaçtı..kaldık mı kala kala "A"...A takımı...hahah buda iyiymiş...[/QUOTE]
[IMG]http://blog.ugo.com/images/uploads/a-team_dvd.jpg[/IMG]
-
600 625 long .. ralli olur gol olur bence .. ralli .. stop yeresi 500 altı
-
[QUOTE=fXci;156180]64775...64575 yerelerinin altında 63xxx yeresine potans göreyorum .... 63xxx yerelerini gordumu inerim corttan[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;156181]he geçen hafta SAS takımını yaptık zati..ama SAZAN kaçtı gitti erkenden..sonra selçuklu da kaçtı..kaldık mı kala kala "A"...A takımı...hahah buda iyiymiş...[/QUOTE]
Ben de varım yaw dünden beri bekliyorum shortta :)