Pala verceği zaman yenigelin gibi nazlana nazlana vermiyor zati. Kodumu oturtturuyor.::::::::::::Babayiğit Pala üwwwwww.::::::
Printable View
Pala verceği zaman yenigelin gibi nazlana nazlana vermiyor zati. Kodumu oturtturuyor.::::::::::::Babayiğit Pala üwwwwww.::::::
[QUOTE=enorton;156176]Tolga Medium un çarpılma vakti geliyor, çekirge 2 zıpladı... Sen cicoza devam et ;)[/QUOTE]
Platin ile Bıcırık direniyor şimdilik. Böyle giderse MEdium saat 10:00da teslim olacak.
KOcaoğlandan destek bekliyoruz.... Mayday mayday.... .dng
[quote=VOBiX;156182]Arkadaşlar sistem arayışında olanlar benim açtığım [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=5211"]Metastock Öğreniyoruz[/URL] konusunu incelesinler. Değişik kişilerin (sazan, Asteton, jerfin, enorton, flexy.... vb) sistemelre dair güzel paylaşımalrı oldu o konuda. Bir kişini kontrolünde de kalmadı.
Metastock arayana da özelden adres tarif ederim.
Bir de sistemi uygulamadna önce
[URL]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/2009_06_01_archive.html[/URL] sayfadaki konualrı sondan başa okumak faydalı oalcaktır.
Ben kendi yöntemimle hislerimle alıyorum satıyorum poara kazanıyorum diyorsanız sistem arayışına girmeyiniz sizin sisteminiz kendinizsinizdir zaten.[/quote]
aa kapris yaparım bak.. herkesin ismini dejenere etmeden, benimkini ederek yazmışsın..çok ayıp..
"Sazan Gurt, Astetom, Cerfo(cerfin, jerfo da olabilir), emortım, fileski"
olarak değiştirilmesini talep ediyorum:..::..::..:
Bu arada Hellim hala prim göndermedi bana üwwww...Para lazım Hellim hanım, şort açacağız yeni::::::yoksa sistem satmaya başlarım ha....dng
[QUOTE=hilm;156178]Bu bahsettiğiniz 200 000 puan ne kadar zamanda ve toplam kaç işlemle oluyor ?[/QUOTE]
24.09.2007-09.10.2009 arasındaki 2 yıllık sürede 5 dklık grafikelr üzerinde 900 işlemde.
[quote=VOBiX;156187]Platin ile Bıcırık direniyor şimdilik. Böyle giderse MEdium saat 10:00da teslim olacak.
KOcaoğlandan destek bekliyoruz.... Mayday mayday.... .dng[/quote]
Kocaoğlan dün alttan exıtlerken siz veriyodunuz.:D
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/14/840.jpg[/img][/url]
[QUOTE=VOBiX;156187]Platin ile Bıcırık direniyor şimdilik. Böyle giderse MEdium saat 10:00da teslim olacak.
KOcaoğlandan destek bekliyoruz.... Mayday mayday.... .dng[/QUOTE]
Saat 10 u geçti Tolga :::
[quote=selçuklu;156184]600 625 long .. ralli olur gol olur bence .. ralli .. stop yeresi 500 altı[/quote]
aynen selçuk baba 66 hayal ediyorum bende:):):)
[QUOTE=selçuklu;156163]spot açılsın bakalım duruma .. flat .. arkaya yaslandım .. korkuyorum poz açmaya .. bana bişeyler oldu ..:o:o .. histemim zayıf sinyaller üretiyor ..vay anasını ... üüüüüüüü[/QUOTE]
selcuklu patron hep bu ımf gazıyla yukselıs haftasında oldu ne olduysa.. bende oyleydım 1 haftadır..
korkularının ustune gıt al bı tarafa yazı tura at.. ya herro ya merro de , meydan oku agaya :D
sen kı agayı aglattın pes etme .boks..boks..boks..boks. (arkada rockyinin soundtracki eye of the tiger ile birlikte söylenmiş gibi düşünün)
alım çılgınlığı bekliyorum .. ralli ralli ralli ralli ralli .. 5 defa yazdım ..ralli ralli ahanda yedi oldu .. üvv :D
[quote=VOBiX;156182]Ben kendi yöntemimle hislerimle alıyorum satıyorum poara kazanıyorum diyorsanız sistem arayışına girmeyiniz sizin sisteminiz kendinizsinizdir zaten.[/quote]
Aynen katılıyorum. 5'dk'lık grafikte benden daha çok para kazanan bir sistem elime geçmedi henüz. DJI'de küskü var, bizim sistem sadece VOB'a bakıp Al veriyor. Güvenip alıyorsun, 15 saniye sonra tabi bizde de küskü geliyor. Gün içi oyun haber+dış piyasa bazlı olduğu için tecrübeli bir oyuncuyu geçecek sistem tanımıyorum. 15:30'da önemli rapor açıklanacak diyelim. Şimdi sistem nerden bilsin bunun sonucunu? Tutarsa da tesadüfen tutar. Oysa tecrübeli oyuncu piyasanın habere tepkisine bakar pozisyon alır. 300-400 puan götürüp çıkar.
Saatlik ve üstü peryodlarda durum farklı tabi, ona birşey demem.
64775 ustunde corttan flate gecerim az kaldı benim istop yeresine üüü geçmezse ölümüne cortingale devam
[QUOTE=enorton;156191]Saat 10 u geçti Tolga :::[/QUOTE]
Demekki o kadar fena sıkıştırmışlar panik içinde 11:00yerine 10:00 demişim.