-
[QUOTE=indregandi;361686]şimdi ne yaptık bütün bu kalabalıkta,
74250 yi biliyoruz, 75675 i biliyoruz, 73300 ü biliyoruz,...74250 altında shortuz veya flatız,....üstüne geçti longuz veya flatız,...soru sormuyoruz disiplin uyguluyoruz ya takip ediyoruz yada falat izliyoruz, falat izliyoruz shoru takip için , flat izliyoruz longu takip için, ne zamn poaza gidi isek riske girdiğimizde biliyoruz,.....o taktirde koyu disiplin le, 74250 üstünde longa dön, altında shorta dön takip et ağayı....
74250 altındayız sinyal geldi alt birimlerden aldık, long olduk çıktı 74775 üstüne bu defa tut,...75 üstünde long denge kurmak için,....75 üstündeyiz short sinyal geldi sattık....74250 yi kırdık tut.....73300 e soru sor üstünde kalacakmı altına gidecekmi,....böle işte bu hafta net deyil parçalı bulutlu...en azında n p tesi bşlangıçta.....[/QUOTE]
Bundan daha net bir yorum yapılamazdı herhalde. teşekkürler!.brv
-
Cümleten Günaydın...
İndi Ustacım gene çok emek verip yorum yapmışsın çok teşekkürler senin hakkını ödeyeyemiycez bu gidişle.....Sabah gördüm gazetelerden önce senin yorumları bitirdim..
Sabah Satışa açılışta yüklendiler biraz panik havası gazlıyorlar piyasaya ama nereye kadar...Karargah sabah seans öncesi açılışta düştü..İndikler aşırı satışta...Bizim değerler tıkır tıkır işliyor 73750 tutuyor şimdilik ama geçici karargah 73300 daha önemli..Yukarıda kalan 5lik long denge 74775 ise şimdilik feyk yaptı görünümü veriyor 73300 lede longa yüklenicem usta ne dersin?2.gelişi daha önemli demiştin 74250 tarih olurmu?Bekle gör risk alma mı dersin yoksa yüklenelimmi longa??Sen olsan ne yapardın usta flatız..Yukarıya 75100e short alta 73300 e lon koydum...Yerse Ağa gelisin patlatsın ne yapıyım..Trade 76600 ila 74400 arasında yapmayı düşünüyorum ustam...Hayır duanı eksik etme bu cengaverden Ustam.Hakkkını helal et...Herkese hayırlı kazançlar....Ben cepheye dönüyorum.Ya Allah Bismillah...
-
Günaydınlar cümleten,....
Cuma günü long girmiştim maliyet 74850-600=74250,
dün ise 74375 e stop yazdım şartlısından, çiynemiş stobu ,....
Hükümet seçimden sonra acımasız olabilir , vatandaşla işi kalmadı demiştim,...nitekim kum beton fayansa ait patrlar ile araaba konut gibi t kredilerine fren koymuş,......
Vaktinde nerde idin be abim, 92500 e giderken herkesten önce sen koştun 100 olacak düz olacak diye,....
100 olamadı ancak maşallah düz oldun yani,.....
-
APS Sayısında +6000 Artış var.....Ohh ne güzel...Cuma günü -8000 azalt....Cumartesi BDDK Krediler konusunda açıklama yapsın...Cumartesi devlet Dairesi çalışırmı???Pazartesi tepkisel düş... sonra realize ol...Bi dakka beyler....Hoooppppp....Muz Cumhuriyetimi burası....SPK UYUYORMU????INSIDER BU INSIDER hemde BDDK eliyle insider......ALIN incelemeye Cuma GÜNKÜ TAKASLARI..Hadi...Alan satanı kapattın isiderıda mı sümen altı edeceksin....Hadi görelim bakalım ne kadar temizsiniz.....
-
Bir dıfıns puvanı almaya çalışacam,.....şu anda aşırı satış indikatöründeyiz, tam üstünde sayılır, asi 73634 de,...bu t kredilerinin frenlenmesi bu yeni haber ama bir süredir satışların devam ettiğini düşündüğümüzde yeni haber olmadığı belli,...
şimdi topiğe sorsam hükümet carinin üstünemi gitti diye, hani sıralamıştık bunları, evet carinin üstüne gitti dersiniz,....soğutuyor, su sıkıyor üstüne, bu hemen soğumaz tabi, en azından sönse dahi dumanı tüter bir müddet.... Bakacağız ceğiz cağız, ....
-
Yalınız bu haber bizim çalkalmanın üstüne olanca gücü ile abndı,...diyecemki buralardan tepki koyarsa 74250 üstüne kalış çalkalıyor, koymassa diyecemki biz çalkalıyorruz, zira 120 likte 74250 ikinci kez geçildi aşağı,.....
-
çalkalama kriteri, 73735 te şu ana, bunun üstü kalış çalkalr,...altı meydan savaşına gider,.....buna yakın duruacam,....değerleri takip edin,.....
[ı][b]anladığım kadarı ile turkey globa entegre oluyor, globla düşecek veya çıkacak, seçim bittiiiiiiiiii......[/b][/ı]
-
5 lik safha analizi, dün bahsetmiştik son l dengeyi tepkide 74775 ten aldık ve buna karşılık gelen destek 74150 idi,....
şimdi sabah kırılan bu ikisi oldu,.....74150 kırıldı, dip ise 72875 te,.....
74150 ikinci kez kırılırsa, yani yukarı ihlal yapıp ikinci kez gelirse short,....
Yok direk 72875 giderse 72875 ten long yapacam,....tepki içun.....
-
GARANDA 6.82 YİNE GÜNDEMDE ANCAK ŞU AN İÇİN EMNİYET OLUŞTURUYOR, ÇÜNKÜ SON KALE,....6.82 KIRILIRSA Kalınırsa 6.50 TUTMAZ DEMİŞTİK,....6.82 MALUMUNUZ GEÇEN HAFTA 6.76 İLE ALTINA GEÇİLDİ ANCAK FAKE ÜRETTİ, ŞİMDİ O NEDENLE BU DEFA ÇOK ÖNEMLİ,.....
-
[quote=indregandi;361763]GARANDA 6.82 YİNE GÜNDEMDE ANCAK ŞU AN İÇİN EMNİYET OLUŞTURUYOR, ÇÜNKÜ SON KALE,....6.82 KIRILIRSA Kalınırsa 6.50 TUTMAZ DEMİŞTİK,....6.82 MALUMUNUZ GEÇEN HAFTA 6.76 İLE ALTINA GEÇİLDİ ANCAK FAKE ÜRETTİ, ŞİMDİ O NEDENLE BU DEFA ÇOK ÖNEMLİ,.....[/quote]
bu 6.96 şuanki fiyat ise bizim 6.82 vurguladığımız günün kapanışı, 6.96 kapatmış ve 6.82 yi bir sonraki gün test etmişti,.....
yapılan iş soğutma ve bankalar üzerinden tüketici soğutuluyor,....dolayısı ile geç kalındı ama, geç kalınmasa elin oğluna para kaptırılırmıydı,....first in firstout,.....yani ilk yabancı girdi ilk yabancı çıktı,....
first in last out olsa idi, turkey adam olurdu,.......yani yabancı buraya oparayı koydumu hapsedecen onları,.......dötlerini yırtsalar çıkamayacaklar,....bankalarını devletleştirecen, gıçlarından gan alacan ,.....yakışır vatanıma ama nerede,....şirketlerine el koyacan ve hatta yakın komşu ülkelerdeki menfeaatlerinede taş koyacan, sonra açacan elini,....raşa gibi,......
-
onun içunde hattını deyil sathını savunacan, hattını savunursan senin hattın belki yarılmaz ama illaki yarılanlar olur, satıh yarılmasında gerisi möğim mesele deyil, halolur bir şekilde,....
-
şimdi bu iş cari küçülüyor dedndiği anda para enceksiyonuna doğru gidiyor,.....
para siyaset ve güdüm,....bunları hatırlayın,.....geniş yelpaze antrenman ve sırası gelince, bakın ne dedim, önce carıiye kolları sıvayacak, yazdık bunları okuyun, bakın kolu sıvadı,....sırası geldi yazdık, ....öle önce yazarız ve sırası gelince yazarız,.....antrenman olsun, ...
bir geniş yelpazeniz olsunki, içine girip oturn lem, dışarda kalmayın,....kafanızı sokacak yeriniz olsun,....