-
[QUOTE=jerfin;156242]bu zigzag yapı bittiğinde 58.000 e kadar sert iniş görüyorum graflarda.. sende görüyor musun benim gördüğümü efikscim..:::[/QUOTE]
savol jerofinom emme uzun vade bakmaycama söz verdim ..........günnük potanslarla ilgileniyorum gayri...
mesela su an beni ilk flat olup karımı alcaam yer ilgilendiriyo ..........ötesine bakmaycam .........sonra konstrastryonum davılıyor... hedef yeresinden sapıyorum gayri... :::
Zamanı gelince uyarırsan bebek avatarımı takarım bi öpcük daa veririm söz :::
-
yok be efiksçi...ne longu tavuk logumu..yemişim longu yemişim tavuğu..düşecek bu..:)..bu şirket bilançolarının pomplana paralarla iyi gelen son dönem bilançoları olduğunu herkes biliiide....herkes top en son kimin elinde kalacak acaba, nasılsa bende kalmaz deyip oyuna devam ediiii....İŞte EW cileri bugünler için besliyoruz bu oyun nereye kadar sürer diye ama, tııhh yokk..Bi MAVİ gardaşım, bir "son tad son temas son dokunuş" isimli tahrik edici bir analiz yaptı ama oda çok net deeelll..:) ama top iki tur daha dönerse biz batacaz o ayrı
-
[QUOTE=SEYYAH;156237]nasıl döndü?
bu fiyattan SHORT mu yaptı yani? bu nası mediummuş? hakikaten mediummuş müneccimmiş o zaman :::
yoksa fi tarihinde SHORT yapmıştıda az evvel LONG mu oldu?[/QUOTE]
Dün sgoert bugün long bu ayın lk zararlı işlemi . Dedin ya saatlikleri de uzatıp satarlar diye. HAber vereyim didim.
-
[QUOTE=oguzhan;156239]Ben rakamları yanlış yazmısım 64675 kısa 64800 stop seviyem yazacaktım fakat o arada matriks üçüncü sefer kesintiye uğradı.
Hani ne yalan söyleyeyim gönkümde öyle istiyodu.[/QUOTE]
Bir gün trader38580 yorumunu yazmış yazmış en sonuna da "ya da canım öyle istiyor" diye eklemişti. Bu kadar samimi bir yorum görmemiştim. O geldi şimdi aklıma.
-
Sabah açılışta 500 den longlasak şimdi 400 puan kardaydık, lanet olsun içimizdeki şu şelale sevgisine... :D
-
Aslında FX ci de sistemle oynuyo bence...sistem demek illede pırtlayan oklarla işlem yap demek değilki..belirli kurallar-disiplin ile işlem yapmak..Mesela piyasanın günlük en düşüklerinden veya en yükseklerinden, tekniğede bakarak poz açıp he durumda 500 puan kara/350 puan zarar pozisyon kapatmak..olurmu olur..şinci benim sisteme bakıyorumda, poz aldıktan sonra %90 mutlaka o yönde bir hareket oluyor..500 puan karları kapatsak hep 350 zararlarıda benzer şekilde...köşeydik vallaha...AHa da EFİKSÇİNİN sistemini açıkladım..depe depe kullanın
-
875 kısa .. astatin patron tırlar 10 dkya gelecekmiş .. hazırlıkları başlat ..küskü sevkiyatını başlatalım ..
-
[QUOTE=selçuklu;156244]stop istop ıngaaaaa ... oynamıyom a* ..[/QUOTE]
ıkınıc short deneme de tepe degerde patladı .. aga edepsizlik yapıyo destege 650 lot alım giriyo bizde fırlayacak diye bozuyoruz shortları.. ühüüüü hepte en tepeleri yakaladım ama ters yonde.. üvvvvvvv
yav yeter shortculuk cok zararlı bi hobi :D flat dursam bari stresi yok :D banamı kaldı elin tepesini yakalamak.
-
cbaykuşun sistemini dün sata geçirmişler. şimdi 10wma sınıda sata geçirmeden bir yere kopartmazlardı genelde:..:üüü bakalım bu seferde aynı ezber olacakmı
-
65050 için geri sayıma başladım son 5 dak. ::::::::;;;;;
-
burda bekleme sebebi bildigin shortcu toplama istegi.. bunların edepsiz açgözlü haysiyetsiz oldugunu biliyodumda bu kadarını tahmin etmemiştim.. aga acık acık soyluyo yeterince shortcu yoksa cıkarmam yukarı dıye.. apsd de degisim yok gibi.. düün kısalanlar ancak bu kadar yukseltti .. daha otesı icin eleman toplamalı bizim gibi shortcu :)) yeter benden bu kadar 65 üstüne atarsa shortlarım tekrar..
aç kapa aç kapa artema gibi oldum..
-
[QUOTE=Astatin;156251]Aslında FX ci de sistemle oynuyo bence...sistem demek illede pırtlayan oklarla işlem yap demek değilki..belirli kurallar-disiplin ile işlem yapmak..Mesela piyasanın günlük en düşüklerinden veya en yükseklerinden, tekniğede bakarak poz açıp he durumda 500 puan kara/350 puan zarar pozisyon kapatmak..olurmu olur..şinci benim sisteme bakıyorumda, poz aldıktan sonra %90 mutlaka o yönde bir hareket oluyor..500 puan karları kapatsak hep 350 zararlarıda benzer şekilde...köşeydik vallaha...AHa da EFİKSÇİNİN sistemini açıkladım..depe depe kullanın[/QUOTE]
patronkesinlikle haklısın.. sistemde sinyallerin cogu kendı sevıyesı yada alt sevıyesınde sat alıyo.. uzun trendler haric.. bu yuzden gun ıcı sıstemlerde puan sınırı ıle poz kapatılmalı.. yoksa assa yukarı assa yukarı nevrı donuyo ınsanın ..