[QUOTE=adiget21;156267]bu piysasada shhort olmak çok tehlikeli gibi lonkkkkkkkkkkkkk lonkkkkkkk.lelele.kom.komkkk[/QUOTE]
baskıda belli oldu küsküde belli oldu bence .. %5 düşeriz tahminim ..
Printable View
[QUOTE=adiget21;156267]bu piysasada shhort olmak çok tehlikeli gibi lonkkkkkkkkkkkkk lonkkkkkkk.lelele.kom.komkkk[/QUOTE]
baskıda belli oldu küsküde belli oldu bence .. %5 düşeriz tahminim ..
Hişt ....
[QUOTE=sovalye;156265]bende zamanında bu sistemi denemiştim ama bugünkü gibi gaplı günlerde çok ta başarılı olmayabiliyor. fx çi bence buna benzer günleri sisteminden çıkarırsan sisteminin hatalı sinyallerini azaltabilirsin:D[/QUOTE]
yok yuaw astetonun dedii gibin deel benim zistem tamamen teknik ve tecrübeye dayanıyore :::
yeri gelir 100 pıvana stop koyarım yeri gelir 300 ... yeri gelir 3000 pıvan kar hedefı koyarım yerı gelır 350 pıvan :::
[quote=selçuklu;156270]baskıda belli oldu küsküde belli oldu bence .. %5 düşeriz tahminim ..[/quote]
abartma..%4.2 den fazlasını olanaklı görmüyıorum
[quote=fXci;156272]yok yuaw astetonun dedii gibin deel benim zistem tamamen teknik ve tecrübeye dayanıyore :::
yeri gelir 100 pıvana stop koyarım yeri gelir 300 ... yeri gelir 3000 pıvan kar hedefı koyarım yerı gelır 350 pıvan :::[/quote]
Buyrun işte,, EFİKSÇİNİN bşir sistemini dha deşifre ettik..Tek sorun, ya "yeri gelmezse"..ooo bu arada Mavi bey de teşrif etmişler...Mavi patron "bu nasıl bir son temas son dokunuş" yaww...Yani söz meclisten dışarı zencilerin olayı bile bu kadar vakit almıyomuş.dng yani...
bu arada sistemim yok diyordun, TOKOBA sistemini 2 m$ a satışa çıkarmış..ilgilenirsen
[quote=fXci;156272]yok yuaw astetonun dedii gibin deel benim zistem tamamen teknik ve tecrübeye dayanıyore :::
yeri gelir 100 pıvana stop koyarım yeri gelir 300 ... yeri gelir 3000 pıvan kar hedefı koyarım yerı gelır 350 pıvan :::[/quote]
ben çok başarılı buluyorum.
sakın tarzını değiştirme anna lara falan dalma bence.
sana göre değil öyle şeyler
[QUOTE=oguzhan;156264]Bizim Jani abey nereye kayboldu özledik yorumlarını bize küstü heralde yada kuzu tandır mı oldu.
Bi ses ver ya sağmısın değilmisin bilelim.[/QUOTE]
kuzu deelde jani ismisiynen yazınca millet gercek kuzumu deelmi diye şüpheye düştü gayri
jani abey ses ver gı
saat 12:00 sabahtan beri 150/200 puanda oynuyor piyasa...
allah cezanı versin PALA...
ABD de bilançolar ne zaman bitiyor
875 cover ve long anasını satayım .. vay anasını .. ralli olur gol olur gibi ..
yeni zirve geliyor...
65000 psikolojik drençmiş bakalım palanın psikolojisine.:..::..:69950 paklar bizi .