sabah gap yedim...64725 den sistem flate geçti...flat bekliyom...
Printable View
sabah gap yedim...64725 den sistem flate geçti...flat bekliyom...
[quote=mavi;156289]Sayın VOBiX zamanında paylaşmıştı bir kaç sistemini diye hatırlıyorum.O'nun sistem satma latifesi bir dokundurma olsa gerek zamanında milyon dolara sistemimi istiyorlar diyen bir zat-a.
Ben yanlış anlaşılmışım. Sistem arıyorum gibi anlaşılmış, fakat sistem oluşturmayı öğrensemden kasıt, varolan ve memnun olduğum trade biçimimi mekanik hale getirebilirmiyim acaba? sorusundan kaynaklanıyordu. Tabi ortada henüz bu dilleri bilmememe rağmen histemi nasıl formüle edebiliriz sorusu var. Hele bir bol zamanım (tatilim olsun) ...ceğim, ...cağım.
Bu arada Euro / Usd dikkat, alt dalga yapıları tamamlanmadı gibi.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
.4896 nın yanına .4904 EUR USD kısalar eklendi..300 tolar oldu poz..yani 15000 tolar :)..
Bu arada Mavi nin alt dalga yapıları tamamlandının VOB çası; EURUSD pis düşecek demek...değilmi Blueboss :)
[QUOTE=Astatin;156274]Buyrun işte,, EFİKSÇİNİN bşir sistemini dha deşifre ettik..Tek sorun, ya "yeri gelmezse"..ooo bu arada Mavi bey de teşrif etmişler...Mavi patron "bu nasıl bir son temas son dokunuş" yaww...Yani söz meclisten dışarı zencilerin olayı bile bu kadar vakit almıyomuş.dng yani...
bu arada sistemim yok diyordun, TOKOBA sistemini 2 m$ a satışa çıkarmış..ilgilenirsen[/QUOTE]
Tövbe tövbe hala 2 diyor yawf 3 (ÜÇ) millon polar .dng
selamlar,
ben de hala dünkü 65000 kısalarla bekliyorum.Stop %1 yukarısı.
12:30 u bekliyorummm 65200 kadar gelecek :İ:İ:İ:İ:İ.i
[QUOTE=mavi;156289][COLOR="Blue"][B]Sayın VOBiX zamanında paylaşmıştı bir kaç sistemini diye hatırlıyorum.O'nun sistem satma latifesi bir dokundurma olsa gerek[/B][/COLOR] zamanında milyon dolara sistemimi istiyorlar diyen bir zat-a.
Ben yanlış anlaşılmışım. Sistem arıyorum gibi anlaşılmış, fakat sistem oluşturmayı öğrensemden kasıt, varolan ve memnun olduğum trade biçimimi mekanik hale getirebilirmiyim acaba? sorusundan kaynaklanıyordu. Tabi ortada henüz bu dilleri bilmememe rağmen histemi nasıl formüle edebiliriz sorusu var. Hele bir bol zamanım (tatilim olsun) ...ceğim, ...cağım.
Bu arada Euro / Usd dikkat, alt dalga yapıları tamamlanmadı gibi.
Bol şanslar hepimize...[/QUOTE]
Şükür yawf. Bilen anıyan biri daha çıktı. .brv HAli hazırda patenti saraylı'ya ait olan iki sistemin ve bir adet de şablonun yanı sıra birinci nesil sistem hazırlama hakkındaki dökümanalrım yayında. İsteyene 2 yıllık MS verisi bile tedarik ediyorum. Sorusu olan bildiğimiz kadarıyla cevap da veriyorum. Daha ne yapayım? Öğrenmek isteyene desteğim, fazlasını yapana saygım var.
aralık konturatında 73000 beklesek mi :::::::;;;;;;;;;;:;:
74000 konusun da vaermı fikri olan :;:;:,
.4900 danda takviye eurusd şortlara..parolamız blueboss...
VOB un **
875 uuzn devam .. stop yazdım çıkıyorum .. kapanış tahminim 67500 kayıtlara geçsin .. hayırlısı olsun ..:o
[quote=VOBiX;156299]Şükür yawf. Bilen anıyan biri daha çıktı. .brv HAli hazırda patenti saraylı'ya ait olan iki sistemin ve bir adet de şablonun yanı sıra birinci nesil sistem hazırlama hakkındaki dökümanalrım yayında. İsteyene 2 yıllık MS verisi bile tedarik ediyorum. Sorusu olan bildiğimiz kadarıyla cevap da veriyorum. Daha ne yapayım? Öğrenmek isteyene desteğim, fazlasını yapana saygım var.[/quote]
Suyundan da koymyı unutmuşsun patron...:cool:
[QUOTE=adiget21;156301]74000 konusun da vaermı fikri olan :;:;:,[/QUOTE]
74000 olurmu olmz mı bılmıyorum ama 74000 olursa donuma kadaar shortlarım , ya herro ya merro diyerekkk var gerisini sen düşün.. sonra giderse 100000 e ben de kredi çeker bidaha shortlarım tekrar.. ordanda giderse 150000 e artık yapacak bisey yok diip batıya doğru yönelirim..
bu arada aps de artıs olmaması bize aganın kendi kendine yükselttigini gösterdigini düşünüyorum piyasayı... dograyacak adamı toplayamıyo .. bi ben gibi tokat delileri kaldı piyasada :D