EURUSD kısaları 1.4904 ortalama ve 500 USD (25000 USD) ye çıkardım..herroooo
Printable View
EURUSD kısaları 1.4904 ortalama ve 500 USD (25000 USD) ye çıkardım..herroooo
[QUOTE=abka;156313]bir sistemi 2 ay geçmişe dönük opt. etsek..5 işgünü uygulasak...
sonra tekrar 60 günlük opt. yapsak..5 gün uygulasak...
[B]acaba yakın zaman genel egilimini daha iyi göstermez mi....[/B]
birde bunu deneyeyim..
60 günlük opt. yaptım([B]14 agustos 2009-13 ekim 2009) ..5 daklıktır[/B]....kar neredeyse 24.000 puan.. bunu 5 işgünü uygulayacagım...
[URL=http://img97.imageshack.us/i/akm.jpg/][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/9349/akm.jpg[/IMG][/URL]
amacım 8 haftalık geçmiş karaktere bakarak,5 günlük işlem yapmakltır..genelde 24 aylık optlar yapardım...[COLOR="RoyalBlue"]ama anlamsız ve alakasız ,şimdi ile bağlantısı olmayan hareketleri kapsıyor diye düşündüm..[/COLOR]
[COLOR="Red"]ya tutarsa[/COLOR]:::[/QUOTE]
Sayın abka sanal bakmaya gerek yok.
Örneğin MArt Nisan dönemi için opt edin Mayıstaki sinyallerien bakın.
Nisan Mayıs için opt edp HAzirana bakın...
[quote=parderi;156318]Afiyet olsun Asti.
Ayıptır sorması ne yedin Asti.:D[/quote]
piftek yedim..tatlıyı akşama bıraktım...akşama tatlı olarak ya Ayva tatlısı yeriz yada boğa dürüm..artık kısmet..
[quote=abka;156313]bir sistemi 2 ay geçmişe dönük opt. etsek..5 işgünü uygulasak...
sonra tekrar 60 günlük opt. yapsak..5 gün uygulasak...
[B]acaba yakın zaman genel egilimini daha iyi göstermez mi....[/B]
birde bunu deneyeyim..
60 günlük opt. yaptım([B]14 agustos 2009-13 ekim 2009) ..5 daklıktır[/B]....kar neredeyse 24.000 puan.. bunu 5 işgünü uygulayacagım...
[URL="http://img97.imageshack.us/i/akm.jpg/"][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/9349/akm.jpg[/IMG][/URL]
amacım 8 haftalık geçmiş karaktere bakarak,5 günlük işlem yapmakltır..genelde 24 aylık optlar yapardım...[COLOR=royalblue]ama anlamsız ve alakasız ,şimdi ile bağlantısı olmayan hareketleri kapsıyor diye düşündüm..[/COLOR]
[COLOR=red]ya tutarsa[/COLOR]:::[/quote]
Omnitrader vs paketler, optimizasyonu son 200 bar ile yapar, geleceğe dıgru 15 bar oynar. Kişisel fikrim, up trendde isek (VOB'da öyle mesela), sabir bir sayı kullanmak yerine uptrend başlangıcından itibaren opt yapmak ve uygulamak. Ancak tecrübe ile sabittir ki, Uptrend başlangıcı öncesi dipten opt başlamalı.
VOB 60 dk üstünden koşmak gerekirse,
Uptrend eğer 12.03.2009'da başladı kabul ediyorsanız, opt bir önceki dipten (20.11.2008)'den başlamalı.
Eğer uptrend 20.11.2008'den başladı kabul ediyorsanız, opt bir önceki dip 20.10.2008'den başlamalı.
Tabi bu söylediklerim trend var ise geçerli ve trendi görüyorsanız en iyi optimizasyon budur. Yatay piyasa yada trend yoksa durumu için bu senaryo geçerli olamaz.
[QUOTE=VOBiX;156320]Sayın abka sanal bakmaya gerek yok.
Örneğin MArt Nisan dönemi için opt edin Mayıstaki sinyallerien bakın.
Nisan Mayıs için opt edp HAzirana bakın...[/QUOTE]
yaptım iyi çıktı..
hatta 15 günlük sonrası iyi..
2 kere yaptım...belkide tesadüftür..
en azından çok uzun vadeli sistemlerden daha kötü olmayacagına inanıyorum...
sıkıcı bir gün,gab yorgunluğu henüz atılamamış gibi..
ben kim 500 milyar ister oynayayım bari :)
[quote=YAVUZHAN;156324]sıkıcı bir gün,gab yorgunluğu henüz atılamamış gibi..
ben kim 500 milyar ister oynayayım bari :)[/quote]
öğleden sonra pis ayrışmayı düşünüyorum..haberin olsun
Bu arada EURUSD dede ya ED ya Takoz yada her ikisinide görüyorum..way**..bu aralar hep bu ikisini görüyorum...halüisünasyon mu görüyorum ne...Sazan patron, what does the SW says?
[quote=YAVUZHAN;156324]sıkıcı bir gün,gab yorgunluğu henüz atılamamış gibi..
ben kim 500 milyar ister oynayayım bari :)[/quote]
Evlenme programı başladı.:..:Birde 500 ister oyunu linki rica etsem sonra oynarız.
[QUOTE=parderi;156314]Ne usanır, nede utanır. Denyonun işi o. Gözüm hep fdj de, biraz daha yukarı kıpırdasa hak bayram bilecek, Allah var demez, biçer de biçer. Bu tahtaya çok para harcadı. kolay pes etmez.[/QUOTE]
acıkca goruldukı ugrasları shortcu toplamakmış, piyasanın yukselısı de yapay polarak AKB (akbank galiba) tarafından saglanmıs acılan pozısyonları kapattı herhalde Apsd - ye eglmiş.. agresif alımlarından anlasılıyodu AKB satısından sonra..
yapıp yapacakları en iyisi bu gibi.. tas catlasın ımf gazını da yakın zaman ıcınde anlasma saglanırsa kullanırlar ötesi yok.. ama bu sekılde ınsanları bezdırıp dususten bıle kar ederek ayrılır bunlar..
acık ve net olarak bu virmanlama muhabbeti sistem icerisindeki en buyuk alicengiz oyununa canak tutan ozellik.. bu kararın alınısı sırasında neler döndü acaba ? kim ne için böyle bir imkanı sagladı.. olayın hakkında bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi ?
[quote=Astatin;156325]öğleden sonra pis ayrışmayı düşünüyorum..haberin olsun[/quote]
patron bende yeterli coşku görmüyorum bugün ancak ortalamaların üzerindeyiz hemde tüm periyotlarda.. ayrışmak pahalıya patlayabilir..
o yüzden sanal yarışıyorum,sanal kazanıp-kaybediyorum bugün :)
ama projeksiyonum yok değil :)
65200 üstünde sürüye katıl,trade et.
64600 altına sarkarsak yakın izle hatta hafiften şansını dene.
64200 altına sarkarsak kısal ve izle..
bakalım pala hangi senaryoya figüran edecek bizi :::
[quote=Larossıan;156327]Evlenme programı başladı.:..:Birde 500 ister oyunu linki rica etsem sonra oynarız.[/quote]
buyur abi ;
[URL]http://oyunparki.gazetevatan.com/Var-misin-Yok-musun-flash-oyun-Hafiza-oyunlari_308.html[/URL]