e tabii siz trade etmezde deal or no deal oynarsanız PALA uğraşacak adam bulamaz piyasayı parka çeker bekletir.
gelin vazgeçin şu var mısın yok musun işinden.trade etmek için yanıp tutuşan forumdaşlarınıza acıyın be.:::
Printable View
e tabii siz trade etmezde deal or no deal oynarsanız PALA uğraşacak adam bulamaz piyasayı parka çeker bekletir.
gelin vazgeçin şu var mısın yok musun işinden.trade etmek için yanıp tutuşan forumdaşlarınıza acıyın be.:::
[quote=enorton;156173]O nasıl bir sistemdir ki dünkü satış baskısına rağmen, son dakikalardaki 150 puan yükselişi görünce AL vermiş :confused:[/quote]
al da aldık
zurnanın zırt dediği yerdeyiz.. flat flat bekliyorum yukselsın shortlarım affetmem :)
Merhaba yarenler,
saat 10.30da internetim gitti... Cepten bağlanıyorum o saatten beri... Tam evden gidecektim sokakta telekom çalışmasını gördüm, ne zaman biter dedim "birazdan" cevabını alınca gitmekten vazgeçtim ama o cevaptan beri 2 saat geçti :)
[QUOTE=Kennym;156347]zurnanın zırt dediği yerdeyiz.. flat flat bekliyorum yukselsın shortlarım affetmem :)[/QUOTE]
Şeytana uyma haa.
Palayı bu kadar kar kurtarmaz.:)
flat devam.
Spot pek iştahlı değil. 200 de şeytana uyulur gibi.
66 yanarsa longlarımla geçici olarak vedalaşırım
[QUOTE=sovalye;156254]cbaykuşun sistemini dün sata geçirmişler. şimdi 10wma sınıda sata geçirmeden bir yere kopartmazlardı genelde:..:üüü bakalım bu seferde aynı ezber olacakmı[/QUOTE]
Abi senin zamanında bana söylediğin bir tüyo vardı ve %80 tutuyor demiştin, bu sabah yine oldu tebrikler +.
[QUOTE=abdullah yıldız;156352]66 yanarsa longlarımla geçici olarak vedalaşırım[/QUOTE]
Maşallah gözünde pek yükseklerde.:)
[QUOTE=fXci;156225]istop oldum ve long oldum 64800 gayri[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;156227]bi yamık olmazsa 65400 de görüşmek üzvre[/QUOTE]
PELAM hedef yereme gelde artık accuk tuvalete gidem yuaw ayıp edeyorsun emme he
[QUOTE=Astatin;156341]şu yarışmanın linkini gönderin bana da..bende oynayam[/QUOTE]
hay allahım sizin hiç işiniz gücünüz yok mu.. hem vob'da işlem, hem forumda geyik, hem de oyun v.s.... bir de siz işyerinde çalışıyorsunuz şu anda dimi..:..::confused:.dng