[quote=parderi;156354]Maşallah gözünde pek yükseklerde.:)[/quote]
dün şelale dostları bizi sıkıştırmışlardı bugün de bizim günümüz olsun be abi.lelele
Printable View
[quote=parderi;156354]Maşallah gözünde pek yükseklerde.:)[/quote]
dün şelale dostları bizi sıkıştırmışlardı bugün de bizim günümüz olsun be abi.lelele
[QUOTE=jerfin;156356]hay allahım sizin hiç işiniz gücünüz yok mu.. hem vob'da işlem, hem forumda geyik, hem de oyun v.s.... bir de siz işyerinde çalışıyorsunuz şu anda dimi..:..::confused:.dng[/QUOTE]
yuaw 5 yaşındakü çocık bile asteden meşguldur :::
Pala uzaya uzaya üwwww.:..::..:Bu pala 69550 göstercek şaka maka .:)
dax kadar yükselemedik..üzerimizde ağırlık var...flat devam..umarım geceye kısa gelir..
ülem PELA :::
[quote=jerfin;156356]hay allahım sizin hiç işiniz gücünüz yok mu.. hem vob'da işlem, hem forumda geyik, hem de oyun v.s.... bir de siz işyerinde çalışıyorsunuz şu anda dimi..:..::confused:.dng[/quote]
Buranın düzenini bozan Asti zaten....Kışkırtıcı ..ü[url]www.:..::..::..:[/url]
[QUOTE=jerfin;156356]hay allahım sizin hiç işiniz gücünüz yok mu.. hem vob'da işlem, hem forumda geyik, hem de oyun v.s.... bir de siz işyerinde çalışıyorsunuz şu anda dimi..:..::confused:.dng[/QUOTE]
Kriz zaten bunların yüzünden çıkmadımı Jerfin ?
kapanış 66000 desen bana kızanınız olurmu arkadaşlar:::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;
[QUOTE=adiget21;156364]kapanış 66000 desen bana kızanınız olurmu arkadaşlar:::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/QUOTE]
66 tevazu olur beya. millet uzaydan bahsediyor baksana..lelele
[quote=parderi;156365]66 tevazu olur beya. millet uzaydan bahsediyor baksana..lelele[/quote]
ben çay kahve tatlı yemeye çıkıyorum 66000 olduğunda dönecem bayyyyyyyyyyyyyyyy.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=parderi;156365]66 tevazu olur beya. millet uzaydan bahsediyor baksana..lelele[/quote]
[quote=adiget21;156366]ben çay kahve tatlı yemeye çıkıyorum 66000 olduğunda dönecem bayyyyyyyyyyyyyyyy.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
yemek te lazım parayı .brv.brv.brv
[QUOTE=adiget21;156367]yemek te lazım parayı .brv.brv.brv[/QUOTE]
Hoop önce bi cebine koyda sora ye. Pala bu tatlı tatlı yedirir, acı acı kusturur.üüü