VOB-HİŞT...
EURUSD-1.4912 şortos takvios
Printable View
VOB-HİŞT...
EURUSD-1.4912 şortos takvios
This is the final countdown...PArdon pambık, disiz dı faynıl kaıntdawn
64800 stop oldum gayri peh komiyşına çalıştık
HOBAAAAAAAAAAA...850...
TAKOZ+OBO+İkili tepe.....ASTI şortta 10 kaplan gücündedir.
[QUOTE=fXci;156371]64800 stop oldum gayri peh komiyşına çalıştık[/QUOTE]
ve aynı yerden short tabiki... 63800 de gorusmek uzvre
[quote=jerfin;156356]hay allahım sizin hiç işiniz gücünüz yok mu.. hem vob'da işlem, hem forumda geyik, hem de oyun v.s.... bir de siz işyerinde çalışıyorsunuz şu anda dimi..:..::confused:.dng[/quote]
[quote=fXci;156358]yuaw 5 yaşındakü çocık bile asteden meşguldur :::[/quote]
[quote=Larossıan;156362]Buranın düzenini bozan Asti zaten....Kışkırtıcı ..ü[URL="http://www.:..::..::..:"]www.:..::..::..:[/URL][/quote]
ya yılsonu geliyor arkadaşlar...forumu aktif tutup, reyting yaptırıp Hellim den prim kapıyım diyorum ama..çıt yok Hellim the Fairgirl
vay a* .. 65200 görmüş .. 64850 den anca yetişebildim .. .. %10 düşeriz bence ..
775 long .. %10 çıkabilirz ..
halen kısa şartları oluşmadı bence..
long trenine fazla asılan olmuş olabilir :)
şinci birazdan 64400 yeresine ikinci dalga düşüşü gelmesi leazım gayri....
yaf bunlar tam ahlaksız karaktersiz.. ilk kez 950 den long olalım dedik abavvv bana vermeleriyle piyasanın dib olması birarada olmus nerdeyse.. makas - olmus bla bla.. yaf nasıl bi seref yoksunu bunlar.. tum gun short bekledık gram degisim yok.. bi anda yamuldu piyasa.. ancak bu sekılde short actıracaklar bellı oldu.. aga dıyo shortlayan yoksa longlayanlarada ekmek yok bu saatten sonra..
haysiyetsiz aga..
Kennym senin biraz istirahet etme zamanın geldi psikolojini fazla zorlama tatil yap.:)