[QUOTE=Larossıan;156380]Kennym senin biraz istirahet etme zamanın geldi psikolojini fazla zorlama tatil yap.:)[/QUOTE]
Abi çubuk ne diyor pala aşağı basar mı?
Printable View
[QUOTE=Larossıan;156380]Kennym senin biraz istirahet etme zamanın geldi psikolojini fazla zorlama tatil yap.:)[/QUOTE]
Abi çubuk ne diyor pala aşağı basar mı?
15 dakikalıklarda Jerfin TOBO sumu oluşuyor ne..Yok yaww..bugün %25 düşeriz bence
[quote=enorton;156381]Abi çubuk ne diyor pala aşağı basar mı?[/quote]
apsd 3000 kontrat üzerinde..
çok sert satış beklemek biraz zor bence.
bugün için 64200 üstünde karşılanabilecek satışlar kısa periyotlu grafikleri rahatlatır o kadar..
EURUSD kısaları kapatım... az olsun bizim olsun :)
bu silkeleme olabilir.. 65.700 potansı hala bozulmadı..üüü
[quote=Kennym;156379]yaf bunlar tam ahlaksız karaktersiz.. ilk kez 950 den long olalım dedik abavvv bana vermeleriyle piyasanın dib olması birarada olmus nerdeyse.. makas - olmus bla bla.. yaf nasıl bi seref yoksunu bunlar.. tum gun short bekledık gram degisim yok.. bi anda yamuldu piyasa.. ancak bu sekılde short actıracaklar bellı oldu.. aga dıyo shortlayan yoksa longlayanlarada ekmek yok bu saatten sonra..
haysiyetsiz aga..[/quote]
sen demiyor musun ters indikatörüm ben diye aga seni görünce dayanamamıştır:..: zarar az ise boşver ama zarar çoksa sabrın bol olsun
[quote=enorton;156381]Abi çubuk ne diyor pala aşağı basar mı?[/quote]
şu anda zayıf değişmezse.
[QUOTE=Astatin;156382]15 dakikalıklarda Jerfin TOBO sumu oluşuyor ne..Yok yaww..bugün %25 düşeriz bence[/QUOTE]
palanın onuyla fotoğrafını çekecektik güya .. o benimkini çekecek gibi ..:D heehhe
[QUOTE=Astatin;156382]15 dakikalıklarda Jerfin TOBO sumu oluşuyor ne..Yok yaww..bugün %25 düşeriz bence[/QUOTE]
cortlarım stop olursa tekrar bugun daha işlem yapmadan kapaycam ossun komiyşına calısalım bıgunde :::
:D[quote=selçuklu;156388]palanın onuyla fotoğrafını çekecektik güya .. o benimkini çekecek gibi ..:D heehhe[/quote]
Dün dedim selçuklu pala bu.:DO bizi çekmesinde.:..:elaleme rezil rüsva oluruz valla ü[url]www.:D:D::::::[/url]
5 dk sonra 15 dk lıklar al derse nereye kadar gider çok merak ediyorum 15.30 da da parekende verisi var. genelde veri kötü ise yükseltiyorlar ki düşüşte fazla kademe kaybetmesin diye bakalım ne olacak
ULA PALA...ne kral adamsın be...forumun longcusuda üwwwlüyoo, şortcusu da üwwwlüyoooo, hatta flatcisi de üwwlüyoooo..