-
[QUOTE=SEYYAH;156400]5 dk sistemlerin çoğusu 725 ten SAT vermiş olmalı diye düşünüyorum...
sabah hemen hepsi GAP yedi zaten duruma göre 400/600 pıvan arası çarpıldı.şimdi de SAT verdirdi PALA.
burası PALA'nın mekanı.onun borusu ötüyor...[/QUOTE]
1-5-15 alda benim patron ..
-
[quote=jerfin;156402]yatay piyasa bitene kadar malesef öyle seyyah..üüü[/quote]
aslında piyasa yatay değil jerfin görüyon mal 59 dan 65 e geldi.buna yatay denmez.yatay-yukarı yapıyor...
çekiyor ondan sonra süründürüyor en son bu sabahki GAP işte dünden milleti SHORT soktu geceye sabah ters GAP ile öptü.ondan sonra LONG oldu millet yürütmedi süründürdü.şimdi geri SHORT hızla yukarı dönerse ky PALA da ne ana bırakır ne avrat BENCE...:::
üüü:(:mad:
-
[QUOTE=selçuklu;156401]775 uzun devam .. hayırlısı artık ..[/QUOTE]
bende 750 den uzadım, ama her an kapatabilirim..:..: bugün 100 puana al-sat yapa yapa sabahki gap zararını anca çıkarabildik..üüü
-
arkaya yaslandım ben artık veriyede uzun .. geceyede uzun gibi şimdilik ..
-
-
piyasa yatay değil..karakter değiştirdi...
[URL=http://img114.imageshack.us/i/alie.jpg/][IMG]http://img114.imageshack.us/img114/4195/alie.jpg[/IMG][/URL]
flat devam..
-
4 opsiyon var
1) Veri iyi gelecek ve çıkacak
2) Veri kötü gelecek ve çıkacak
3) Veri iyi gelecek ve düşecek
4) Veri kötü gelecek ve düşcek
eee ne annadık veriden o zaman :) :) veri bir sudur iç iç kudur
-
[QUOTE=Larossıan;156380]Kennym senin biraz istirahet etme zamanın geldi psikolojini fazla zorlama tatil yap.:)[/QUOTE]
yaf deli oldum 2 haftadır bole .. ara versem güzel olcak dediğin gibi.. rahatsızlık verdiysem affola..
-
ağlama vardiyası şortlara geçti..üwwwwwwwwww
-
Veriyi önceden mi öğrendi bu alım yapanlar, yoksa Pala numara mı çekiyo acaba?
-
[quote=Astatin;156413]ağlama vardiyası şortlara geçti..üwwwwwwwwww[/quote]
yıllık 100 bin pıvan kazançlı bir sistemim bile yok üwwww üüüüüüüüü
-
[quote=Kennym;156412]yaf deli oldum 2 haftadır bole .. ara versem güzel olcak dediğin gibi.. rahatsızlık verdiysem affola..[/quote]
Yok rahatsızlıktan değilde ben bile istirahattetim şu an dönüşü bekliyorum arasıra iyi olur.:)))60 lığa göre normalde iş bitti ama belki mal dağıtmak için bekliyordur.