dj açılışta altın vuruşla 10 bini görür mü acaba?
Printable View
dj açılışta altın vuruşla 10 bini görür mü acaba?
[quote=ordi;156429]dj açılışta altın vuruşla 10 bini görür mü acaba?[/quote]
9917-9932-9972 drenç var.
[quote=SEYYAH;156427]para vermiye gerek yok yavrım.dün tokobaşkan bana cicozu gönderdi attım MS e.sen hala prehistoric dönemde yaşıyorsun.seni historiğe bekleriz abi :D
evet fena değil sistem ama bir tuhaf duruyor sinyalleri pek güvenemedim.cicoz gibi yani :::
dursun bakalım belki kullanırız :D[/quote]
yalandan kim ölmüş yazmayı unutmuşum :..:
[QUOTE=Larossıan;156430]9917-9932-9972 drenç var.[/QUOTE]
Sabah yurtdışına göre güçlü duruyorduk şimdi de güçsüz duruyoruz... Dax %1 daha arttı ama biz aynı yerlerdeyiz...
[QUOTE=SEYYAH;156421]bilmiyorum belkide sadece bana öyle geliyordur.ama son 2 aydır daha doğrusu tam 25 ağustostan beri tiksindim bu VOB'tan.sabah ekranı bile zorlan açıyom yani o kadar soğudum.
piyasa zıvanadan çıktı.ya da bana öyle geliyordur.bilmiom....[/QUOTE]
duygularımı yansıtmışsın...
bende iyice soğudum..gözlerin kanlanmasına ,ailene zaman ayıramamak,mevsimleri,günleri yaşayamamak vs. vs...
[quote=enorton;156432]Sabah yurtdışına göre güçlü duruyorduk şimdi de güçsüz duruyoruz... Dax %1 daha arttı ama biz aynı yerlerdeyiz...[/quote]
Fazladan primliyiz zaten yurtdışına göre.
[QUOTE=SEYYAH;156431]yalandan kim ölmüş yazmayı unutmuşum :..:[/QUOTE]
Abi sistemini karşılıksız olarak paylaşanlar da var, isim vermiyorum kendisini bunaltanlar olmasın diye :)
O kendini biliyor... Mesela bu mesaja teşekkür eden ilk kişi olabilir :::
baltic dry yukarı döndü [IMG]http://investmenttools.com/images/wfut/crb/bdirecent.gif[/IMG]
[quote=jerfin;156426]biraz ara verip dinlensen eski şevkin gelir belki seyyah..
bu piyasada kazanmak için iyi bir sisteme inan ihtiyaç yok.. bazen sistem takip etmek zararlı bile olabiliyor.. mesela benim piyasaya odaklanabilmeme zarar veriyor sistem takibi.. sadece fiyat hareketlerini izleyerek sistemin üstünde kazanç sağlamak çok kolay.. ki sen bu piyasada belli tecrübeye gelmiş bi tradersin..
sen sıkıldın piyasayı izlemekten ve işlemleri otomatiğe bağlamak istiyorsun sanırım.. [B]tembel şey seni[/B]...:..:[/quote]
hmmm bu laf tanıdık geldi.sanırım asti ile konsorsiyum kurarak bana saldırıyorsunuz kinayeli kinayeli...
tembel sizsiniz.asti tembel sen ondan tembel :..:
sıkıldığım doğrudur.2,5 yıldır evde ekran başındayım.seans bitiyor zaten akşam oluyor.eşim eve geliyor.akşam yemeği falan derken zaten gün bitiyor.ufaklık olunca pek bir yerede gidilemiyor.yani en basitinden EGE ile sinemaya gittiğimizi düşünemiyorum.herhalde film öncesi fragmanlarda kesin şutlanırız salondan ::::(
falan filan...
evet sıkıldım gerçekten...
çizik yukarı çıktı basabilir pala.
[quote=SEYYAH;156427]para vermiye gerek yok yavrım.dün tokobaşkan bana cicozu gönderdi attım MS e.sen hala prehistoric dönemde yaşıyorsun.seni historiğe bekleriz abi :D
evet fena değil sistem ama bir tuhaf duruyor sinyalleri pek güvenemedim.cicoz gibi yani :::
dursun bakalım belki kullanırız :D[/quote]
la sen turşu yapmak içinmi istiyon sistemleri...:::
[quote=SEYYAH;156431]yalandan kim ölmüş yazmayı unutmuşum :..:[/quote]
Atma (bende yazmayı unutmuşum).dng