-
[quote=Astatin;156439]la sen turşu yapmak içinmi istiyon sistemleri...:::[/quote]
he yaw kışın iyi gidiyor biliyon mu mercimek köttesinin yanına :..:
tövbe ya sistem mistem istemedim ben VOBIX ten.gırgır ossun diye yazdım vallahi.
şu saatten sonra versede yok derim zaten.3 milyon dolara satıyorsa alırım sadece :::
-
[quote=SEYYAH;156437]hmmm bu laf tanıdık geldi.sanırım asti ile konsorsiyum kurarak bana saldırıyorsunuz kinayeli kinayeli...
tembel sizsiniz.asti tembel sen ondan tembel :..:
sıkıldığım doğrudur.2,5 yıldır evde ekran başındayım.seans bitiyor zaten akşam oluyor.eşim eve geliyor.akşam yemeği falan derken zaten gün bitiyor.ufaklık olunca pek bir yerede gidilemiyor.yani en basitinden EGE ile sinemaya gittiğimizi düşünemiyorum.herhalde film öncesi fragmanlarda kesin şutlanırız salondan ::::(
falan filan...
evet sıkıldım gerçekten...[/quote]
tembel teneke tembel teneke...la o kadar vaktin var..matriks veya ms programcısı ol..1 m $ a sistem satarsın sonra..daha neee
-
Gördüğüm kadarı ile benim gibi bu vobdan sıkılanlar artıyor.
Arkadaşlar bir teklifim var. Gelin hep beraber vobu bırakalım, Pala kendi kendine oynasın.
Bizde takılalım Laros'un , Yavuzhanın peşine kim 500 mlyr ister oynayalım veya bazı kanallarda evlenme programları var ona katılalım. Buluruz oyalanacak bi şeyler.:..:
-
uzun devam .. ağaya selam .
-
[QUOTE=SEYYAH;156437]hmmm bu laf tanıdık geldi.sanırım asti ile konsorsiyum kurarak bana saldırıyorsunuz kinayeli kinayeli...[/QUOTE]
yok beahh.. asti ile konsorsiyum kurmaktansa her sabah vobda ters gap yemeyi tercih ederim vallah..:..:
-
pala dayı aşıksan vur saza şöförsen bas gaza .. heheeh :D:D
-
[quote=enorton;156435]Abi sistemini karşılıksız olarak paylaşanlar da var, isim vermiyorum kendisini bunaltanlar olmasın diye :)
[/quote]
kibarca rica ettiğinde yardımcı olabilir misin dediğinde cvp verme gereği duymayanlarda var.
arkadaşın tekine metastock verdim aylar evvel.belki 6/7 ay oldu hatırlamıyorum belki biraz daha az belki biraz daha fazla.
sonra aylar sonra kendisinden sistem geliştirme konusunda bana yardımcı olmasını rica ettim.cvp verme gereği bile duymadı sağolsun.canı sağolsun dünyanın sonu değil.
aman yaaa boşverin sistemlide olsak sistemsizde hepimizin sonu kara toprak :::
emin olduğum tek şey hiç bu kadar tiksinmedimdi bu VOB tan...başka emin olduğum bişey yoktur :D
-
[QUOTE=SEYYAH;156441]he yaw kışın iyi gidiyor biliyon mu mercimek köttesinin yanına :..:
tövbe ya sistem mistem istemedim ben VOBIX ten.gırgır ossun diye yazdım vallahi.
şu saatten sonra versede yok derim zaten.3 milyon dolara satıyorsa alırım sadece :::[/QUOTE]
Utanmadan bi de sistem mi isteyecen pambık, sapasağlam adamsın çalış yap sistemini... Hem yılbaşından bu yana 50000 puan alan sistemin var hala sızlanıyon... Biz ne yapalım... :::
(Bu sözlerin şaka olduğunu belirtmeme heralde gerek yoktur, ama belirttim yine de)
-
[QUOTE=SEYYAH;156447]kibarca rica ettiğinde yardımcı olabilir misin dediğinde cvp verme gereği duymayanlarda var.
arkadaşın tekine metastock verdim aylar evvel.belki 6/7 ay oldu hatırlamıyorum belki biraz daha az belki biraz daha fazla.
sonra aylar sonra kendisinden sistem geliştirme konusunda bana yardımcı olmasını rica ettim.cvp verme gereği bile duymadı sağolsun.canı sağolsun dünyanın sonu değil.
aman yaaa boşverin sistemlide olsak sistemsizde hepimizin sonu kara toprak :::
emin olduğum tek şey hiç bu kadar tiksinmedimdi bu VOB tan...başka emin olduğum bişey yoktur :D[/QUOTE]
Ben miyim yoksa o :::
-
[QUOTE=selçuklu;156444]uzun devam .. ağaya selam .[/QUOTE]
Asıl Haloya selam demek lazım, adam diye diye endeksi 52 bine getirdi bea...
-
[quote=Astatin;156442]tembel teneke tembel teneke...la o kadar vaktin var..matriks veya ms programcısı ol..1 m $ a sistem satarsın sonra..daha neee[/quote]
herkes yapamaz o işi.sadece MS kodlama dilini bilmekle sistem yazılmeyor.koşul,parametre,zart zurt...herkes yapamaz.
benim gördüğüm bu işi en iyi mühendisler yapıyor.tabii gıda mühendisleri deel :..:
bende mühendis falan değilim.matematikçilerde yapıyor.ben matematikçide değilim.
-
efkarlandım abi gidip bir cuvara içiym.içimi hüzün kapladı birden.