-
bu kadar çok sistemin, bu kadar çok çarpılması iyiye işaret de olabilir.
milletin güzel para veren sistemleri için "yemişim sistemini" deme zamanı çok ama çok yakındır...
bu da sistemleri terk edecekleri anlamına gelir...
bu da trend başlama zamanı yakın anlamına gelir...
bu da sistemcilerin "ulen sistem yine haklı çıktı, uysak onyüzbimilyon baloncuk kazanacaktık, kaçtı gitti" demeleri anlamına gelir...
yakındır, yakın...!:)))
-
[QUOTE=SEYYAH;156451]herkes yapamaz o işi.sadece MS kodlama dilini bilmekle sistem yazılmeyor.koşul,parametre,zart zurt...herkes yapamaz.
benim gördüğüm [B]bu işi en iyi mühendisler yapıyor[/B].tabii gıda mühendisleri deel :..:
bende mühendis falan değilim.matematikçilerde yapıyor.ben matematikçide değilim.[/QUOTE]
Hazırla rakı lüferi
Yapış Astiye....
-
[quote=enorton;156449]Ben miyim yoksa o :::[/quote]
yok abi senin bir PASCAL olayın var.sana yaklaşılmaz sistem falan için.git abi git benden uzak dur.bi sistem konusunda bi de araba sürerken benim sağımda solumda takılma.gözünü severim senin. :::
şaka yapıyorum enorton sakın alınma.benimde sevinip aha buldum deyipte sonradan patlayan çok sistem tecrübem oldu.hamdolsun :D
-
[QUOTE=unlimitted;156453]bu kadar çok sistemin, bu kadar çok çarpılması iyiye işaret de olabilir.
milletin güzel para veren sistemleri için "yemişim sistemini" deme zamanı çok ama çok yakındır...
bu da sistemcilerin "ulen sistem yine haklı çıktı, uysak onyüzbimilyon baloncuk kazanacaktık, kaçtı gitti" demeleri anlamına gelir...
yakındır, yakın...!:)))[/QUOTE]
çok histemli bir yazı abi . teprik ederim .. .brv
-
[QUOTE=unlimitted;156453]bu kadar çok sistemin, bu kadar çok çarpılması iyiye işaret de olabilir.
yakındır, yakın...!:)))[/QUOTE]
en son trend yakındır dendiğinde bukadar çıktı trendün yönü büyük ihtimalle aşağıdır demiştim ama yien yukarıya çıktı. Yine yukarı oalbilir... üüü
-
5-14 ekim arası 6.500 puan yapmışız...[B]trent var..yatay değiliz..[/B]ama kurgu farklı..
karakter değişti..sistemleri yakın geçmişe göre şekillendirdim..alakasız ayların etkisi olmasın diye...
-
[quote=VOBiX;156454]Hazırla rakı lüferi
Yapış Astiye....[/quote]
ne rakı lüferi be?
evde üzüm şırasından rakımsı bişey yaparım, akvaryumdan da iki dene lepistes çekerim.koyarım önüne yerse bu.o gader :::
lüfermiş yok ya :p
-
fdow a göre ,dow %1 artı fiyatlandı..
-
Hani "çirkin kadın yoktur, az votka vardır" derler ya, aynı şekilde kötü sistem yoktur, az disiplin vardır diyebiliriz :) ya da beklentilerin yüksek olması...
Önemli olan kişilerin beklentisi, yoksa geçen gün de dedim al iki ema koy saatlik grafiğe uzun vadede kazanırsın. Kişileri batıran şey aç gözlülüktür yani sermaye risk oranını ayarlayamamak...
-
[QUOTE=SEYYAH;156455]yok abi senin bir PASCAL olayın var.sana yaklaşılmaz sistem falan için.git abi git benden uzak dur.bi sistem konusunda bi de araba sürerken benim sağımda solumda takılma.gözünü severim senin. :::
şaka yapıyorum enorton sakın alınma.benimde sevinip aha buldum deyipte sonradan patlayan çok sistem tecrübem oldu.hamdolsun :D[/QUOTE]
Pascal nazara geldi, yoksa saat gibi çalışıyordu ::: Bir cuma günü bu haftasonu süper sistem yapacam dedim, 2 gün sonra pascal ile döndüm ilk ay müthiş çalıştı, millet çekemedi tabi... Sonrası malum :)
-
Ekşisozlukten (yıl 2012)
65200 : VOB un 2011 12 nci aya kadar kırılamayan 2009 zirvesi..vatana millete hayırlı olmuştu
-
Herkesi bu kadar VOB'dan bıkmış, güvenini kaybetmiş görmemiştim.
O zaman dönüş yakın , hatta yarından da yakın. :..:
(Omuzlar tutulup şiddetle sarsma ve hatta bir iki tokat ve bu esnada söylenen sözler :)
"Topla Kendini, toplaaa."
Sahneyi gözünüzde canlandırın, sıyırmaya yakın olan VOB'cu arkadaşlarım.
(Uzaktan hipnoz gibi oldu. Ama belki faydası olur)