kuzu aşağıda görünüyor.gelmiş...
kuzu ses ver...merak edenlerin çok...
Printable View
kuzu aşağıda görünüyor.gelmiş...
kuzu ses ver...merak edenlerin çok...
sistem flat de..ama saatlik göstergeler 7 ekimden beri ,her tepede nu oluşturuyor...
[QUOTE=Strategist;156475]Dow'da uzun süredir böyle bir açılış barı görmemiştim, ama piyasa zaten satın almış bu açılışı kimse bana mısın demiyo.
Küskübar'ın boğa versiyonu ne oluyodu sahi?[/QUOTE]
Çoşku bar :)
Zişd, hişt....
He walla yawf FED DSIye para versin DSI geri gelsin eskisi gibi 3-5 bin puanlık hareketler olsun. DSI batınca ikinci paketi çıakrıp sürekli kurtarsın DSIyi.
küskü forever...zişd, hişt..no işlem no komisyon
Millet DOW'un +20% açacağını falan düşünüyordu herhalde. %1 açtı diye hayal kırıklığına uğrayığ satış moduna geçtiler....
[quote=Astatin;156482]küskü forever...zişd, hişt..no işlem no komisyon[/quote]
asti dünden kalan şortlar mı taşıdıkların.yoksa kapat-aç mı yaptın?
az zama nkaldığı için kapanışa...artık 55000 e düşmesi zor.. o yüzden kapanış tahminimi 55100 olarak revize ediyorum..piyasa beklentisinim altında...
[quote=SEYYAH;156484]asti dünden kalan şortlar mı taşıdıkların.yoksa kapat-aç mı yaptın?[/quote]
neee dünü..taaaa bilmem ne zamandan..arada gün içi +400 point yaptım..maliyetleri 64550 civarı şu an..bekle babam bekle...
[quote=Astatin;156480]Zişd, hişt....[/quote]
Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklemişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::
[QUOTE=sazan;156487]Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklenmişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::[/QUOTE]
Abi imzanı yeni farkettim, projeksiyon belli, küskü belli diyorsun yani :::