djı 9973 çalıştı geçerse üstü 10370 artık hak getire
Printable View
djı 9973 çalıştı geçerse üstü 10370 artık hak getire
[quote=sazan;156487]Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklenmişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::[/quote]
Forumu tikkatli takip etmediğiniz için size Z- bay SAZAN...:..:
Dün iki kere mealini açıklamıştık...
HİŞT: Hiç İşlem Şort Tevam
ZİŞD: Zero İşlem Şort Devam
bide PİŞT var..oda (PALA İ***si Şortları Tostetti)
[QUOTE=sazan;156487]Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklenmişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::[/QUOTE]
hehhee... D:D:D
[QUOTE=sazan;156487]Asti no oluyor dostum. Arada bir dürtüklemişler gibi (hanı huylu adamlar vardır ya, elini uzatınca filan seninki gibi sesler çıkarırlar) mesaj yazıyorsun. :::[/QUOTE]
Sn sazan SW ve ana sistem yönleri nasıl ?
Çok bariz bir distribuşın görüyorum..bakmayın fiyatın tuttunduğuna...üwww
Maximum Position Excursions
Long Favorable 5.7000 Pts
Short Favorable 2.8000 Pts
Long Adverse -0.7500 Pts
Short Adverse -1.0500 Pts
bunlar ne demek..tşkler..
[QUOTE=Astatin;156485]az zama nkaldığı için kapanışa...artık 55000 e düşmesi zor.. o yüzden kapanış tahminimi 55100 olarak revize ediyorum..piyasa beklentisinim altında...[/QUOTE]
VOB için dediğini söyle yoksa PALA IMKB100 sanıp almaya kalkabilir .dng
Hadi pala hadi pala zamanı şimdi..Uzamayan bi gremlinler kaldı birde ben..haydi pala..64400 e fitim...üwww
hoşgeldin jani...lelele gözümüz yollarda kaldı..
[quote=hilm;156493]Sn sazan SW ve ana sistem yönleri nasıl ?[/quote]
Ana sistem dünden Short vermişti ve Saplantısına devam ediyor. Gün içi işlem yaptırmadı. SW , VOB 62.750 altına inmediği sürece, bir 8000 puan daha gidebilir der. (Yuh artık)
[quote=jerfin;156498]hoşgeldin jani...lelele gözümüz yollarda kaldı..[/quote]
kapris yapıyor kuzu...:::
Allah seni bildiği gibi yapsın pala emi.