[QUOTE=jerfin;156651]desene bugün ortalık veri kaynıor selçuklu..:..: hop aşağı hop yukarı bir gün daha mı...dng[/QUOTE]
öyle patron .. bugün sert geçecek .. herkese bol şans diyelim ..
Printable View
[QUOTE=jerfin;156651]desene bugün ortalık veri kaynıor selçuklu..:..: hop aşağı hop yukarı bir gün daha mı...dng[/QUOTE]
öyle patron .. bugün sert geçecek .. herkese bol şans diyelim ..
TÜFE ler olumlu etki yapar da.. asıl olumsuz olabilecek ve satışlara sebep olabilecek veriler bunlar..:confused:
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (11 Eki) 15:30 525K 521K Yüksek
USD Devam Eden İşsizlik Başvuruları (3 Eki) 15:30 6060K 6040K Yüksek
yarın VOB işlemleri 17.35 de bitiyor haaa..
hergün aynı terane oluyor.yukarı çek beklet veya aşağı bas beklet...sabah açıldığı yerlerde dolanıyor dünün kopyası resmen.evvelsi günde böyleydi...GAP i yakaladın yakaladın yoksa mama yok.
6.500 puan yukarı geldi piyasa ama nasıl geldi birde bize sorsunlar.
Günün bu zamanına kadar geçen sürede en yoğun hacim 65200-225 bandında yapıldı, ve bence burası destek oldu. Buranın üzerinde kaldığı sürece yön yukarı.Altındaki seviyelerde ise makul bir stop ile alım fırsatı olabilir diye düşünüyorum.
[QUOTE=jerfin;156655]yarın VOB işlemleri 17.35 de bitiyor haaa..[/QUOTE]
Pazartesi olması alzım haftasonu uygulama başladığını görmedim ben.
[QUOTE=SEYYAH;156656]hergün aynı terane oluyor.yukarı çek beklet veya aşağı bas beklet...sabah açıldığı yerlerde dolanıyor dünün kopyası resmen.evvelsi günde böyleydi...GAP i yakaladın yakaladın yoksa mama yok.
6.500 puan yukarı geldi piyasa ama nasıl geldi birde bize sorsunlar.[/QUOTE]
GAP yönünü tahmin eden sistem yapsak diğerlerinden daha çok getirecek gibi. Akşam 17:10dan sonra pzou al sabah 09:30a doğru br yerlerden kapat.
[QUOTE=VOBiX;156658]Pazartesi olması alzım haftasonu uygulama başladığını görmedim ben.[/QUOTE]
duyuru cumadan itibaren diyodu vob için.. imkb pazartesi baslıcak ama vob cumadan erkene alıcak... aga oyle istemis cuma aksam operasyon uzun surecek zamanı uzatın demiş :)
abah 4000 olan apsd sıfıra yaklasmıs.. heuheuh birilerinin canı cok yandı yada sabah ayak yaptılar dırek acılıstan gaza getırmek ıcın ınsanları..
[QUOTE=VOBiX;156658]Pazartesi olması alzım haftasonu uygulama başladığını görmedim ben.[/QUOTE]
imkb pazartesi başlayacak, ama vob cuma'dan başlayacak yeni uygulamaya bildiğim kadarıyla vobix..
Günaydın canlar...65.325'ten 1/4 oranında SHORT'ladım...Bu riskli bir deneme çünkü trendin yönü yukarı ve kısa vadeli sistemler de halen AL'dalar...Ancak VOB'da 65.400 ve U30'da da 65.000-65.200 aralıgının güçlü direnç oldugunu düşünüyorum...Eger düşündügüm gibi aşagı gelir ve sistemler de SAT verirse SHORT oranını 1/2'ye çıkartabilirim...Heinize stresi az güzel trade'ler ve bol kazançlar diliyorum...
ISCTR'de kuzuların sessizliği oynanıyor..
İşlem hacmi çok sığ kalmış..
Bir i.nelik yapacaklar ama du bakalım.. :(
FFAY..