-
[quote=thracian;156675]Sizce asagi mi kiracak, yoksa yukari mi sn. Sazan?
e yönünde mi kirmasi gerekiyordu genel olarak?[/quote]
e'nin ters yönünde gitmeli. Ama triangle'lar çok abuk yapılar olduğundan, a-c trenline'ı ve b-d trendline'ı hangisi kırılırsa o yönde pos alınır. Kırıp dönüp ters yönde kırarsa pos kapanır ve ters pos açılır. Ancak henüz sayım dogru ise hala d dalgası içindeyiz. şu anda d'deki b dalgası oluşuyor.
-
Seyyah'ım , çok teşekkür ederim.
-
[quote=sazan;156671]Laptop'ı değitirdim ve TSENGÖZ ve SARAYLI'nın blog adresleri şu an için kayıp.
Web adreslerini, yazabilecek birisi var mı.[/quote]
Hangi browserı kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat, Firefox kullanırsanız bookmarks otomatik bacup özelliği var hafıza kartı ile taşıyabilirsiniz. Ayıca Scrapbook eklentisi ile istediğiniz sayfayı linkleri ile beraber kopyalayıp saklayabilir ve taşıyabilirsiniz. İstediğiniz zamanda internet olmayan ortamda okuyabilirsiniz.
-
[quote=sazan;156678]Seyyah'ım , çok teşekkür ederim.[/quote]
yor velkam :::
-
[quote=Astatin;156674]HİŞT...ü[URL="http://www.."]www..[/URL]. SAZAN ın yeni imzasının hastasıyım :=)[/quote]
O tahmin gerçekleşmesse de ben hasta olacağım. 44.4 maliyetli Uzun vadeli portföydeki shortlar hala duruyor. 88.8 stop loss derken ciddiydim. Şu ana kadar UV portföyün hesabındaki tüm yılın karının yarısından biraz fazlasını yedi. 88.8'de ise tüm UV karını vermiş olacağım.
O yüzden DJI kesin düşmeli. Yoksa ben UV portföy açısından üüüüwwww.üüü
-
[URL]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/URL]
-
[quote=sazan;156671]Laptop'ı değitirdim ve TSENGÖZ ve SARAYLI'nın blog adresleri şu an için kayıp.
Web adreslerini, yazabilecek birisi var mı.[/quote]
eski laptopa talibim..yenisinin fiyatıyla bilem alırım..hiç formatlamakla falan da uğraştırmam seni..yok eğer zaten biruerlere verdiysen alıcının telefonunu alabilirmiyim:::
-
[quote=SEYYAH;156680]yor velkam :::[/quote]
Ha pardon, dankeşön o zaman.
-
[quote=aslan;156679]Hangi browserı kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat, Firefox kullanırsanız bookmarks otomatik bacup özelliği var hafıza kartı ile taşıyabilirsiniz. Ayıca Scrapbook eklentisi ile istediğiniz sayfayı linkleri ile beraber kopyalayıp saklayabilir ve taşıyabilirsiniz. İstediğiniz zamanda internet olmayan ortamda okuyabilirsiniz.[/quote]
Vay cidden ilginç , bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
[QUOTE=Astatin;156683]eski laptopa talibim..yenisinin fiyatıyla bilem alırım..hiç formatlamakla falan da uğraştırmam seni..yok eğer zaten biruerlere verdiysen alıcının telefonunu alabilirmiyim:::[/QUOTE]
Valla formatlasa nolurki ::: isterse 1000 kere format atsın gene bulunur o çistemler.. hdd ki denize atmazsa tabi :::
-
[quote=Astatin;156683]eski laptopa talibim..yenisinin fiyatıyla bilem alırım..hiç formatlamakla falan da uğraştırmam seni..yok eğer zaten biruerlere verdiysen [B]alıcının telefonunu alabilirmiyim[/B]:::[/quote]
cebimi mi vereyim yoksam ev telefonundan mı arayacaksın? :..:
PM olarak gönderiyorum.çek mek kabul etmem.trinko anadın nı? ::::::
bana hızlı joe derler yavrım.sen daha yeni talip oluyon laptopa ben sazan abi bu laptopu [B]sa[/B] dediğinde satıyorum demeden şak çıkarttım parayı malı aldım.:::
en janjanlı sistemler bende artık :D
güç bende artık gölgelerin gücü adına HE-MAN :D
-
[quote=Astatin;156683]eski laptopa talibim..yenisinin fiyatıyla bilem alırım..hiç formatlamakla falan da uğraştırmam seni..yok eğer zaten biruerlere verdiysen alıcının telefonunu alabilirmiyim:::[/quote]
Zaten her şey şifreli bir directory'de duruyordu, directory'de ayrıca 3 sahıs bir yazılımla encyript (la böyle mi yazılıyor, Seyyah imdat) şifrelemiştim, buna ragmen verirken quick muick olmayan format ve Norton özel temizleme ile hallettim.
CSI bile bir şey bulamaz sanırım.