systems 5 dakk long 15 dakk sınır gun short sinyalde
Printable View
systems 5 dakk long 15 dakk sınır gun short sinyalde
35075 long devam 35500 üstüne atmalı .. atmadıkça sıkıntım devam edecek ..
[QUOTE=hexen;71017]systems 5 dakk long 15 dakk sınır gun short sinyalde[/QUOTE]
günlük short tehlike hexen abim .. sıkıntımızın asıl kaynağı bu ..
Abd`de 2008 yılında yasanan ıstıhdam kaybı 1945`ten bu yana en yuksek sevıyede oldu abd`de acıklanan son ıstıhdam verılerı 2008 yılının abd ıstıhdam sektoru acısından kayıp bır yıl oldugunu gosterdı. Aralık ayında ıstıhdamda yasanan yarım mılyonun uzerındekı dusus sonucunda ıssızlık oranı son 16 yılın en yuksek sevıyesıne ulastı. Bugun acıklanan rakamlara gore 2008 yılının tamamında 2.6 mılyon kısılıkısgucu kaybı yasandı. Yıllık bazda yasananbu ıstıhdam kaybı 1945 yılından bu yana en yuksek sevıyeyı ıfade ettı. Acıklanan verılerın ardından fed`ın zaten surdurmekte oldugu agresıf lıkıdıte artırıcı polıtıkalarını surdurecegı beklentılerı guc kazandı. Abd calısma bakanlıgı`nın acıklamasında gore aralık ayında tarım dısı ıstıhdam524 bın kısılık dusus yasadı. ıstıhdam 12 aydan bu yana dusus trendını devam ettırıyor. Yasanan dusus analıstlerın beklentılerı ıle de aynı sevıyelerde oldubeklentıler ıstıhdam da 525 bın kısılık dusus yasanacagı yonunde ıdı. Ote yandan kasım ayı ıstıhdamında yasanan dusus 533 bın kısıden 584 bın kısıyerevıze edıldı. Bu rakam 1974 yılından bu yana en yuksek aylık ıstıhdam kaybını ıfade ettı. ıssızlık oranı ıse 0.4 puanlık bır artısla yuzde 7.2 sevıyesıne yanı 1993 yılındanbu yana en yuksek sevıyeye ulastı. Ortlama saatlık kazanclar ıse 5 sent ve bınde uc oranında artısla 18.36 dolar oldu. Saatlık ucretlerdekı yıllık artıs oranı ıse yuzde 3.7 ıle sınırlı kaldı. -matrıks-
[QUOTE=selçuklu;71019]günlük short tehlike hexen abim .. sıkıntımızın asıl kaynağı bu ..[/QUOTE]
gun system goz ucla ızleme doru olur geceye yatmada karar ederiz selcuklum gun ıcte bız 15 dakk odak
İstihdam Rakamlar beklendiği gibi geldi ama piyasa yine de olumluymuş gibi tepki verdi. ilginç. yine de marj çok güzel ekmek bıraktı. Şansa anlık uzunda yakalandık.. Bi saniye içinde heryer masmavi oldu. 300-400 puan kar...Sonra yine kırmızılaştı..
saçma bir istatistigim var nezaman felaket veri gelse dow bu verileri sonraki gun fiyatlıyor o gun hiçbirşey yok gibi full gaz yükseliyor
35500 üstesi shorts dikat olsun eyer 35500 üstesi devam olur 36000.36200 yeresine potanstayız 36000.36200 üstesi gun system long signal olur..
5 dakk long sinyal - 15 dakk long sinyal - gun short sinyal
[QUOTE=hexen;71024]35500 üstesi shorts dikat olsun eyer 35500 üstesi devam olur 36000.36200 yeresine potanstayız 36000.36200 üstesi gun system long signal olur..
5 dakk long sinyal - 15 dakk long sinyal - gun short sinyal[/QUOTE]
senin poz ne hexen abi ?
Pis yerde sıkıştık.
Yatay gri üstü yükseliş, yükselen kırmızı altı düşüş.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/5066/vobdj1.png[/IMG][/URL]
35550 uzun
[quote=sazan;71006]Sn Astatin,
...................).
Bu yazı ile sistemlerle ilgili konuyu , en azından[COLOR=red] benimkilerle ilgili kendi açımdan kapatıyorum.[/COLOR] Sn Seyyahın sorusuna cevap olarak sistemin AL sinyalini göstermiştim (EW'ye bakamadığımdan), soru soruyu açtı ve bu noktalara geldik, son bir kez daha SAT sinyalini de verip (AL'ı verdiğim için), sonrasında kendi sistemlerim ve sistem tradingle [COLOR=red]ilgili konuşmamaya karar verdim.[/COLOR] (Bana sistemlerimin reklamı gibi gelmeye başladığı için)
[COLOR=red]Ama Gurt taburları ve EW ile ilgili istediğinizi konuşabiliriz.[/COLOR]
Bol Kazançlar.[/quote]
Eski bir analizimde, Bay SAZAN'a VOB teorisi mi konuşmak istersiniz, geyik mi yapmak istersiniz diye sorulursa düşünecektir ve beklenenin aksine geyiğe meyilli olacaktır mealinda bir şeyler demiştim..Bu tespit doğru gibi görünüyor..Bu arada Planetary Harmonics'in Türkçe karşılığı olarak "Gurt Taburları" nın kabul edilmiş olması da bu hususu teyit diyor.:))):)))
[QUOTE=furkan;71023]saçma bir istatistigim var nezaman felaket veri gelse dow bu verileri sonraki gun fiyatlıyor o gun hiçbirşey yok gibi full gaz yükseliyor[/QUOTE]
Evet, haftaya vob rakamları bu hafta gördüğü düşük seviyelerin epey altına sarkacak belli oldu diyorum:), muhtemelen pazartesi salı düşüş var bizde ve bu yüzden yukarı giden rakamlarda psikolojiler korku moduna geçirilip, kısaları kapattırmaya ve flat kalmaya zorlama seyrediyoruz, hatta uzuna geçen bile olur:D
Amma velakin, düşüş içinde olduğumuz unutulmamalı, bu demektirki yükselişler short fırsatıdır, saygılar.
longları erken verdim 35,425. Şimdi short açmayı düşünüyorum.
Bu ilginç, grafiği gördükten sonra farkettim ki, yükselen kırmızı trendline grafikte biraz kayık gözüküyor, 60 dk'lık VOB grafiğinde a ve c noktalarını birleştirirseniz fiyatın tam trendden döndüğünü göreceksiniz. Ancak burada biraz farklı gözüküyor.
ya şimdi ben şaşırdım. Dow düşüşle mi açılcak, yükselişle mi açılcak ?
[quote=Astatin;71028]Eski bir analizimde, Bay SAZAN'a VOB teorisi mi konuşmak istersiniz, geyik mi yapmak istersiniz diye sorulursa düşünecektir ve beklenenin aksine geyiğe meyilli olacaktır mealinda bir şeyler demiştim..Bu tespit doğru gibi görünüyor..Bu arada Planetary Harmonics'in Türkçe karşılığı olarak "Gurt Taburları" nın kabul edilmiş olması da bu hususu teyit diyor.:))):)))[/quote]
Gerçekten de geyiği tercih ederim. Ama gördüğün gibi bugün biraz çenem düşük. Eski türk filimlerinden bir anekdot aklıma geldi şimdi.
"Bana sahip olabilirsin , ama ruhuma asla". Burada tecavüz eden rolünde borsayı yada VOB'u düşünün olur mu ? Nıha ha ha diye kahkahaları da kulaklarınızda çınlasın.
Gerçekten de bıktım bu borsa konusundan ama vazgeçemiyorum da. (Herohin gibi bağımlı yaptı, namızsız)
İyi zorladılar 35600 leri, buralar kısa fırsa veriyor görüyorum, yanlış görüyorsamda ilerde nasılsa düzelir, ilerdeki rakam da fazla ilerde değil, 36100 görürse şaşırırım o kadar, fakat kısa sevdasını bitirmem hemen, şu dakika itibarı ile uzun için 5 ve 10 dk lık garfikler evet, ama 15 dakikalıklar henüz satta, en az seanslık ala geçlmeli ki uzun düşüneyim, saygılar.
ya şimdi ben şaşırdım. Dow düşüşle mi açılcak, yükselişle mi açılcak ? İstihdam verilerine göre hafif bir düşüşle açılması gerekiyor. Ama gurtlara göre çılgınca yukarı mı ?
[QUOTE=selçuklu;71025]senin poz ne hexen abi ?[/QUOTE]
34900 3/1 long malyettim amma risk coktu ozman ondan solemedim cunki systems shordtu sadce 34750 üstesi kalır eyer 34950 den 300-500 point yukarya potansta dedidim
ben 35800.36200 yeresine gider eyer ordan longs realiz etceyim
[quote=BORSACIOZGUR;71035]ya şimdi ben şaşırdım. Dow düşüşle mi açılcak, yükselişle mi açılcak ? İstihdam verilerine göre hafif bir düşüşle açılması gerekiyor. Ama gurtlara göre çılgınca yukarı mı ?[/quote]
20 dakika daha sabrederseniz gorursunuz dususle mi acilacak yoksa yukselisle mi acilacak?:o
Yatay gri 35.65'de duruyor ve ahanda geçiyor mu ne !!!
(Geçiyorun Türkçe meali, bu seviye üstünde 60 dk'larda bir kapanıştır)
35.100 flat oldumdu.. 35.200 uzun.. devamm..
[QUOTE=catedral;71039]35.100 flat oldumdu.. 35.200 uzun.. devamm..[/QUOTE]
catedralim senin hedef ? system goturdu mu yer ?
ben eyer 35800.36200 yeresine gider kademe realiz etceyim üstesi olmasa terkar long etmicem
[QUOTE=hexen;71036]34900 3/1 long malyettim amma risk coktu ozman ondan solemedim cunki systems shordtu sadce 34750 üstesi kalır eyer 34950 den 300-500 point yukarya potansta dedidim
ben 35800.36200 yeresine gider eyer ordan longs realiz etceyim[/QUOTE]
ok abi bol kazançlar ... sistemin al vereceğininin sinyalini almışın demekki hehe :p :) ..
[quote=nunu;71037]20 dakika daha sabrederseniz gorursunuz dususle mi acilacak yoksa yukselisle mi acilacak?:o[/quote]
Ben tahmin almak istiyordum yalnızca..
[quote=BORSACIOZGUR;71042]Ben tahmin almak istiyordum yalnızca..[/quote]
bossverrr, bak ayni yerlerde dolanip duruyoruz nasil olsa, firsat bitmez. son 8 dakika:)
35725 i gösteremediler, saatlik tutunma olmadı, yarım saatlik tutundu al vermedi, 15 dakikalık alda, çalışın çalışın:) yuh olsun bu kadarmı ince çalışılır:)
[quote=BORSACIOZGUR;71042]Ben tahmin almak istiyordum yalnızca..[/quote]
DJI önce artı sonra artı sonra yine artı :..::..::..: (ben flatim)..35000 iken de yazdığım üzere yükseleceğini düşünüyorum..15 dklık sistmimde 400 den bu yana yükseleceğini düşünüyor..ama bugün cuma...haftasonu rahat olayım..fit&flat..DJI tahminini kısa graflara ve dünkü hareketine bakarak söylüyorum..yanılma payı yüksek.uyk
Bizim haftasonu operasyon büyüyebilir, ortalık kızışabilir, bu yüzden kısa periyodlarda al sinyali fena çarpabilir derim, saygılar.
ben flat hafta sonu flat kafa rahat
[quote=bull market;71047]Bizim haftasonu operasyon büyüyebilir, ortalık kızışabilir, bu yüzden kısa periyodlarda al sinyali fena çarpabilir derim, saygılar.[/quote]
Ben operasyonun TSK nın bilgisi dahilinde yapıldığına inanıyorum..
35000 kısalar hala devam 1sistemim uzuna geçti digerleri kısa gunlukler kısa
Hah şöyle ya vermeye başladılar.
Ben de istihdam kötü geldi , neye yükseliyor diye düşünüyordum..
Pazartesi için short kalıcam galiba
seyans sona realiz icun 35250 malyet ek long etim full stop yeresi 35000
Hissiyatım long yönünde poz.um flat yönünde..pardon yeresinde :)
hERYEEEER kıpkırmızı... İlk defa piyasaya bu kadar seri ve çabuk verdiler. Biz vermemize fırsat bırakmadan
5 dakikalık ayvayı yedi bile..
Anaaa yeni bir çöküş mü geliyor ne ?
S&p, yunanıstan`ın notunu ekonomıye yonelık agırlasan rıskler yuzunden negatıf ızlemeye aldı -