yuaw MS 9.0 var bunu kaldırıp 10 kuracağım korkuyom kuramam diye.lem PC konusunda cehal olmakta ne kötü be.
Printable View
yuaw MS 9.0 var bunu kaldırıp 10 kuracağım korkuyom kuramam diye.lem PC konusunda cehal olmakta ne kötü be.
sabah yazmistim...
bugun 50 000 i deneyecek...burasi kuvvetli deyecek...anlarsinizya usaglar...
bademciklerine kadar opusme orada....
[QUOTE=enorton;156785]Patron uzun zamandır uzlaşmıyordun, hayırdır :)[/QUOTE]
batna vaktim gelmiş olabilir abi .. üvvvv üüü
sn. vobix uyarıların için teşekkürler.
burada kalamasın 65.050 yaksın direk uzarım.
bu arada seans ici verdiğiniz bilgiler için teşekkür eder,
spottaki para giriş çıkışı verebilirseniz sevinirim.
usaglar...ilk uce garan...amiral ve akkiz oturdu gene....
bu hayre alemet degildir...amiral bunak ve sapiktir...akkiz isterik ve aninda soyunur...garani ne siz sorun ne ben soyleyeyim...ha ha ha
[QUOTE=SEYYAH;156787]yuaw MS 9.0 var bunu kaldırıp 10 kuracağım korkuyom kuramam diye.lem PC konusunda cehal olmakta ne kötü be.[/QUOTE]
ben kurdum sorun yok korkma :) sadece data vendor hatası verıyo acılısta esc yapıp ondanda kurtulunuyo.. gayet guzel.. ama dikkat et eger gom player yuklu ise pc de msstock data dosyalarını gormuyo , gom playerı kaldırıp yenıden yuklemen gerekebilir.
sn Larossian
Kocaoğlan'ın 2009 performansı nasıldır :) ?
Benim uyduruk sistemim ancak 43 binlerde dolanıyor... üüü
yaf bunlar veri oncesi ayak yapıyo olmasın sakın ? verı ıle bırlıkte fırlatırlar fılan neme lazım :)
[QUOTE=SEYYAH;156787]yuaw MS 9.0 var bunu kaldırıp 10 kuracağım korkuyom kuramam diye.lem PC konusunda cehal olmakta ne kötü be.[/QUOTE]
ms- 9 dan çok farkı var mı..
[quote=abka;156795]ms- 9 dan çok farkı var mı..[/quote]
görmedim sadece duyduğum ve yanlış hatırlamıyorsam birkaç fibonacci özelliği mi ne eklenmişti.yanlışta hatırlıyor olabilirim.
büyük bir fark yok diye biliyorum.
VOBIX kullanıyordu sanırım.o cvp verse daha güzel olur.
ama bana sorduğun için bende cvp vermek zorunda kaldım :D
[quote=Kennym;156794]yaf bunlar veri oncesi ayak yapıyo olmasın sakın ? verı ıle bırlıkte fırlatırlar fılan neme lazım :)[/quote]
veri öncesi düşüşü devam ettirip, veride de yukarı zıplatarak zıplamayı taze şortları stoplatmak için kullanacaklarını düşünüyorum...
komplo teorisi.. :cool:
Kocaoğlum seviyorum seni aslanım benim..