-
[quote=jani;156860]biz vergimizi alalim...o sonra 70-72 yapsin...
2000 puan...yani 63 300...
cok degil...das attida kolu mu yoruldu...girgiz deyyuzzz...versin...
sen nassin...demirci utuldumu kozada...[/quote]
sağolasın kuzum.... eyyiz hamd olsun....
demirci indi-bindi... sanırım bugün malda olmanın tadını çıkarıyordur.. yada boby zararlarını telafi ediyordur..
-
[quote=QUEEN;156865]long every time...bu sene şort yok ..yemin ettim..düşer gayri[/quote]
gız sen boyun 1.75 deyu herşeyi kendün gibi long mu sanıyon...full şort geceye..5 gündür olduğu gibi....distribuşın..distribuşın
-
cerfin bana baksana tiki tiki yapsana....way be cerfo....full kısa ha..işte takdir edilmesi gereken yatırımcı... :) %dj bugünde çıkmasın %1..galbim dayanmaz üwww
-
Bugün kamikaze inişi yapacak djı ..
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/15/3160.jpg[/IMG][/URL]
İşte kapanış..:):):)Abkanın dediği gibi yemişim flatı yemişim exıt i...
-
[quote=enorton;156868]Hocam domuz gribi konusunda ciddi misin, çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...[/quote]
Abicim domuz gribi degilde,tam ucaga binecekken hafif atesim arttı,İstanbul'a indikten sonrada artti ates baya,doktora gittim istiharat verdi,korkma domuz gribi degildir dedi,su an basıyorum meyve,sebzeyi gerci ama tırsmıyorda degilim..yalnız ingilterede her 5 kisiden 2 sinde maske var abi,adamlar bu olaydan baya bi tırsmıs..Cok saol enortonum..
-
[quote=jani;156864]amerikada...
dow 10 000 oldu...artik ne bekliyorum diyen bi suru ........bu gece tuslara coner...
bizde yarin agami bademciklerine kadar operiz...
cok kasinirsa...dalagini soker aliriz...
burasi dingonun ahiri mi lem....kafana gore takiliyorsun....[/quote]
1/4 şorteeee
kuzunun dönüşü şerefine....
kökü gitse helal olsun... zamanında az ekmeğini yemedik...
kuzunun 63333 dediği yer kanal desteği.. az altında 62700 de esas destek var... gel gülüm gel... 62700 deyim..
-
[QUOTE=elstock;156867]Abiler selamlar;
yaklasık 17 gundur ayrıldım aranizdan,cok pis is bindirdiler bana yurtdısına gönderdiler bide domuz gribi bulastırdılar,hergün takip ettim sizi,ama birsey yazamadım..Kuzu abimiz gibi bende 65300 den cortladım ihsallah bu domuz gribinden cortlamamda,kazandıgım parayı yiyiveririm:)yarına kadar yasarsam gorusuruz..bu arada dont go to LOndon a.q..
Astatinim geceleri senin icin dua ettim vob dussun diye haberin olsun..
İyi aksamlar..[/QUOTE]
geçmişolsun :(
-
cok uzgunum gene...bi makele okudum...
dunyanin borcu 51 trilyon dolara cikmis...bi yillik dunya uretiminden cok bu rakkam...oda 44 trilyon dolar....
siki durun...
bu 51 trilyon dolar borcun...yuzde 44 u amerika ve ingiltereye ait...
iki anglo...UTMUSLER DUNYAYI...
-
[QUOTE=QUEEN;156865]long every time...bu sene şort yok ..yemin ettim..düşer gayri[/QUOTE]
kolayı var kraliçem, yemin parası dağıtırsın olur biter..:..:
-
[QUOTE=Astatin;156872]gız sen boyun 1.75 deyu herşeyi kendün gibi long mu sanıyon...full şort geceye..5 gündür olduğu gibi....distribuşın..distribuşın[/QUOTE]
yok şort yok...dow 10000 üzeri kapatır yine..,üç gün kapatırsa 10400 hjedefler..oralardan şık bi dönüş bekliyorum....:p
-
:..::..::..:yupppiiii..ayuların dönüşü:D:D
Konuyu Toplam 144 Üye okuyor. (62 Kayıtlı üye ve 82 Misafir)
[SIZE=2]kelmiker[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]akaan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jerfin[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]martoniki[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]security[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]poyraz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Larossıan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]özdenil[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aslan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suhay[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abdullah yıldız[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kartal1[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]fikrisent[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]gökyüzü[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SEYYAH[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobstradamus[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hilm[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Xmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Na_Du[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Strategist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]takatsiz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abilag[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][COLOR=red]boz ayı[/COLOR][SIZE=2][SIZE=3][COLOR=red],[/COLOR][/SIZE] [/SIZE][SIZE=2]adiget21[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]safedanger[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]milaslı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]apash[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]thracian[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]goldmund[/SIZE]