-
[QUOTE=Astatin;156890]Ne açılımıymış tavuk açılımıymış KUINGraliçe.... o iş kısa vadede fiyatta uzun vadede zatan hepimiz öleceğiz:::
söyle buldunmu,
aradığın sistemi söyle,:..::..:[/QUOTE]
sistem aramıyorum..sistem satta len..63800 kırılırsa bakacayız..
tavuk deel..horoz açılımı..iyi bak..imf ne oldu..özgür borsacı..peh:D
-
[quote=SEYYAH;156893]=>Takım>Manga>Tek Er :..:[/quote]
Küçük Düşünme.kom.kom.kom
-
[quote=unlimitted;156894]çalıların arasına gizlenmiş olan boa "mangası" bile olsa, bi (hadi ordu demeyelim) tümen ayuyu telef eder.
bakınız (daha doğrusu izleyiniz) [COLOR=red]wayt wayt west[/COLOR]!!! :..:[/quote]
çok film izlemişsin sen.kom
-
opsiyonun dolmasına 4 hafta kaldı..ü[url]www.acil[/url] 5000 puan yapmam lazım
[URL]http://www.dailymotion.com/relevance/search/pakito/video/x37soi_pakito-video-and-stereo_music[/URL]
-
[quote=Astatin;156885]jani the kuzu..bak bu konu şaibeli..kimi kızıl sultan kimi uluhakan diyor ona:) ben mi ne derim..enverden ehven, benden şer:cool:[/quote]
marasal...
bu beynindeki uflenmis bilgilere bagli....
o yillarda iki onemli bilgi ufleniyordu beyinlere...
biri islamcilik...oburu osmanlilik fikri idi...turkluk henuz yoktu...
islamcilikla osmanli devleti ayakta kalir diyen...ULUHAKAN ABDULHAMITHAN di.....osmanlilik fikri ile osmanli devleti ayakta kalir diyenlerde...jon turkler veya genc osmanlilardi...bunnar sonradan ittihat ve terakkiyi kurdular...
her iki fikirde....cok fenaydi...biriyle tum rumeliyii....oburuylede tum arabistani kaybettik...
kala kala...turklerle kurtler kaldik....
simdide yeni fikirler var....UFURDUKCE UFURUYORLAR....
UFURULEN HER BILGININ ARDINDAN YENI DEVLETLER DOGUYOR...
-
65.450 hayırlı uğurlu olsun, cümleten geçmiş olsun..:o:o(aha da yazdım ve ilk defa yazıyorum ahali ona göre..:..:
-
tüh dow gene 10000 olmuş..ayuları kızdırıyım biraz..
-
[quote=jani;156899]marasal...
bu beynindeki uflenmis bilgilere bagli....
o yillarda iki onemli bilgi ufleniyordu beyinlere...
biri islamcilik...oburu osmanlilik fikri idi...turkluk henuz yoktu...
islamcilikla osmanli devleti ayakta kalir diyen...ULUHAKAN ABDULHAMITHAN di.....osmanlilik fikri ile osmanli devleti ayakta kalir diyenlerde...jon turkler veya genc osmanlilardi...bunnar sonradan ittihat ve terakkiyi kurdular...
her iki fikirde....cok fenaydi...biriyle tum rumeliyii....oburuylede tum arabistani kaybettik...
kala kala...turklerle kurtler kaldik....
simdide yeni fikirler var....UFURDUKCE UFURUYORLAR....
UFURULEN HER BILGININ ARDINDAN YENI DEVLETLER DOGUYOR...[/quote]
Ne o Jani, Neo-Osmanlıcı gördüm seni :p:p:p şimdi girmeyelim akşam akşam bu mevzulara...rakı bana sendeki gibi doping değil uyuşturucu etkisi yapıyo:rolleyes::rolleyes:
Amma, şu konuda katılıyorum. ü[COLOR=red][B]F[/B][/COLOR]ürülen fikirlere karşı dikkatli olmak lazım..:..::..: demek onları Osmanlıcılar ve Türkcüler yüzünden gaybettik he...:)....
Misal, daha iki yıl önce G.Doğu yu ayrı devlet olarak gösteren haritaları pompalayan düşünce kuruluşları, şimdi batı trakya, k.ırak, azerbaycen ve hatta güney rusyayı ve hatta polonyayı Türkiyeye bağlı gösteren haritalar pompalıyorsa, yani ü[COLOR=red]FFFFF[/COLOR]lüyorsa..çok dikkat etmel lazım..İşin komiği genelde üfürülen fikir geri kalan her fikre üfürülen fikir der...:)
(Bundan bir kaç yıl önce Mr. Soros the Wampire Türkiyeye Hitaben: Sizin Ordunuzdan başka satacağınız bir şeyiniz yok"...Aman be jani..kestim burda..akşam akşam...:):cool:
-
[quote=QUEEN;156901]tüh dow gene 10000 olmuş..ayuları [COLOR=red]kızdır[/COLOR]ıyım biraz..[/quote]
kız dır dır etme..%1 eksi kapayacaz bu aşammm:..:
-
[quote=Astatin;156903]..[B]%1 eksi[/B] kapayacaz...[/quote]
büyük düşün :..:
-
[QUOTE=SEYYAH;156904]büyük düşün :..:[/QUOTE]
pamık dow fuçure..10025 göstertiyo..dowu siz hesaplayın gayri..66000 den şort denerim..:)
-
KUIN papucu yarım, Dow %2 düşsünde göbek atalım ..ceeee