[QUOTE=Astatin;156906]KUIN papucu yarım, Dow %2 düşsünde göbek atalım ..ceeee[/QUOTE]
dow kapanış tahmin et bakim ciddi ama:::
benden 10066
Printable View
[QUOTE=Astatin;156906]KUIN papucu yarım, Dow %2 düşsünde göbek atalım ..ceeee[/QUOTE]
dow kapanış tahmin et bakim ciddi ama:::
benden 10066
Star haberde domuz gribi aşısı tartışılıyor, efsane sağlık bakanı Osman Durmuş da katılıyor :)
[QUOTE=elstock;156867]Abiler selamlar;
yaklasık 17 gundur ayrıldım aranizdan,cok pis is bindirdiler bana yurtdısına gönderdiler bide domuz gribi bulastırdılar,hergün takip ettim sizi,ama birsey yazamadım..Kuzu abimiz gibi bende 65300 den cortladım ihsallah bu domuz gribinden cortlamamda,kazandıgım parayı yiyiveririm:)yarına kadar yasarsam gorusuruz..bu arada dont go to LOndon a.q..
Astatinim geceleri senin icin dua ettim vob dussun diye haberin olsun..
İyi aksamlar..[/QUOTE] Geçmiş olsun da şirket bu kadar mı sorumsuz yawfç. Aşılatmadan göndermesinler personeli.
[QUOTE=SEYYAH;156891]şimdi biz seninle forum ortamında sohbet filan yapıyoruz bize de bulaşmaz değl mi? :p
sen yine de o doktora bakma başka bi doktora daha görün.korkma domuz gribi değildir ne demek?bu nasıl doktor muayenesi.yurtdışından geliyon ateş var geldiğin yerde millet maskeyle dolaşıyor.senin doktor seni sallamış.
ihmale gelmez bence dikkatli ol.çok ciddiyim.
acil şifalar şimdiden...[/QUOTE]
Doktor kendisine bulaşmasından korkmuş hadi bir an önce git bi şeyin yok demiş diyorsun yani. .dng
Bizler aidsden korkmamış bir vatanın evlatlarıyız yemişim gribi.:..::..:yemişim djı yi yemişim longu bu akşam çakacaksınız coniler sizlere güveniyoruz.
[QUOTE=jerfin;156900]65.450 hayırlı uğurlu olsun, cümleten geçmiş olsun..:o:o(aha da yazdım ve ilk defa yazıyorum ahali ona göre..:..:[/QUOTE]
Selçuklu patron gibi yazdıysan uyku sersemi olan ayuları telef edersin...
[quote=jerfin;156900]65.450 hayırlı uğurlu olsun, cümleten geçmiş olsun..:o:o(aha da yazdım ve ilk defa yazıyorum ahali ona göre..:..:[/quote]
kime geçmiş olsun kısalara mı? uzunlara mı? elstocka mı?:confused:
bugün IBM ve google'ın karları açıklanacakmış:eek::eek:geceye kısa girerken bunları hiç hesaba katmadık.. üüwwwüüüüüü
:..:Bu arada grip aşısı yerine ı rakı tavsiye ederim hemen geçirir..:..::..:
15.10.2009 19:18:00 MERKEZ BANKASI FAİZ ORANLARINI BEKLENDİĞİ GİBİ 50 BAZ PUAN İNDİRDİ
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, kısa vadeli faiz oranlarını
50 baz puan indirdi. Buna göre, gecelik faiz oranları, borçlanmada yüzde
6,75, borç vermede ise yüzde 9,25 olarak uygulanacak.
Piyasalarda da beklenti 50 baz puan indirim olacağı yönündeydi.
Açıklamada şu bilgiler verildi:
"Para Politikası Kurulu (Kurul), Bankamız bünyesindeki
Bankalararası Para Piyasası ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası
Repo-Ters Repo Pazarı'nda uygulanmakta olan kısa vadeli faiz
oranlarınının indirilmesine karar vermiştir:
a) Gecelik faiz oranları: Merkez Bankası borçlanma faiz oranı
yüzde 7,25'ten yüzde 6,75'e, borç verme faiz oranı ise yüzde 9,75'ten
yüzde 9,25'e indirilmiştir,
b) Geç Likidite Penceresi Faiz Oranları: Geç Likidite Penceresi
uygulaması çerçevesinde, Bankalararası Para Piyasası'nda saat
16.00-17.00 arası gecelik vadede uygulanan Merkez Bankası borçlanma
faiz oranı yüzde 3,25'ten yüzde 2,75'e, borç verme faiz oranı ise
yüzde 12,75'ten yüzde 12,25'e indirilmiştir,
c) Açık piyasa işlemleri çerçevesinde piyasa yapıcısı bankalara
repo işlemleri yoluyla gecelik ve bir haftalık vadelerde tanınan
borçlanma imkanı faiz oranı yüzde 8,75'ten yüzde 8,25'e indirilmiştir.
Son dönemde açıklanan veriler, Kurul'un iktisadi faaliyette
gözlenmekte olan toparlanmanın yavaş ve kademeli olacağına ilişkin
görüşünü teyid etmiştir. Dış talep ve yurt içi yatırım talebi zayıf
seyrini sürdürmektedir. Bunun yanı sıra, tüketim talebinin ikinci
çeyrekte sergilediği kayda değer yükselişten sonra daha zayıf bir
seyir izlemesi beklenmektedir. İstihdam verilerinde ise sınırlı bir
iyileşme gözlenmekle birlikte bu durumun kalıcı olup olmayacağının
izlenmesi gerekmektedir. Bu çerçevede enflasyonun düşük seyrini uzun
bir süre koruyacağı tahmin edilmektedir.
Küresel ekonomideki sorunların henüz tam olarak giderilememiş
olduğunu ve toparlanmanın gücüne ilişkin belirsizliklerin devam
ettiğini dikkate alan Kurul, para politikasının aşağı yönlü
esnekliğini uzun bir süre koruması yönündeki görüşünü teyid etmiştir.
2008 yılı Kasım ayından bu yana sürdürülen faiz indirimlerinin etkisi
ve küresel risk algılamalarındaki iyileşmenin desteği ile kredi
piyasasında olumlu gelişmeler gözlenmeye başlamıştır. Kurul, veri ve
gelişmelere bağlı olarak gelecek toplantıda faiz indirimlerinde
yavaşlamanın gündeme alınabileceğini belirtmiştir.
Ayrıca, piyasadaki likidite gelişmelerini göz önüne alan Kurul,
Türk lirası zorunlu karşılık oranlarındaki sınırlı bir indirimin,
kredi koşullarındaki sıkılığı azaltacağı, böylelikle izlenmekte olan
genişletici para politikasını destekleyeceği değerlendirmesinde
bulunmuştur.
Enflasyon görünümüne ilişkin açıklanacak her türlü yeni verinin ve
haberin, Kurul'un geleceğe yönelik duruşunu değiştirmesine neden
olabileceği önemle vurgulanmalıdır.
Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti sekiz iş günü içinde
yayımlanacaktır.
Foreks Haber Merkezi
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/9436/dollarindex.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/5915/eurousd.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][IMG]http://img363.imageshack.us/img363/2357/usdjpy.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Grafikler sırasıyla , Dollar İndex, Euro / Usd ve Usd / Jpy ne aittir. Alt dalga yapılarında 3 ü bitiriyorlar gibi. Fazla ilgilenilmeyen bir piyasa olmasına rağmen birkaç mesaj önce Usd nin meydan okuma zamanları yaklaşıyor cümleme açıklama için paylaşılmıştır.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][IMG]http://img372.imageshack.us/img372/4651/xu100.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]İMKB100 de ise Sayın Devir'in sayımını izlemeye devam ediyorum(bazen bilgi yönünden haddimizi aşarak sayımlar üzerinde oynamalarla,:))) dünkü sayımım farklıydı mesela.)[/SIZE][/FONT]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/1-vobjektif-seans-odasi-t540.html?p=94273[/URL]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/1-vobjektif-seans-odasi-t540.html?p=103004[/URL]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Yukarıdaki linkler Endeksin alt dalgalarda nasıl sonlanıp döndüğüne ve orta vadede nasıl bir yol izlediğine dair ipuçları içermekte diye düşündüğümden konmuştur.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Henüz 31.ci haftadayız ve fiyat hedeflerinin çoğuna ulaşmakla birlikte zaman hedefinin min olan 35 haftasına bu çıkışla yetişemediği(şimdilik) için ve aylık indikatörler daha yolum var dediği için, bu tepeye şimdilik A koymayı uygun görüyor ve B düşüşü sonrası belki de max hedefi olan 88.000 lere yakınsayan C çıkışını bekleyeceğim. Bakalım fiyatlar bu beklentimize nasıl yanıt verecekler. Bir kez daha üstüne basarak belirtmeliyim ki türev piyasalarda bu büyük hareketleri yakalamalıyım deyip hiç kımıldamamak batışın başlangıcı olur. En iyisi yapıyı takip edip eğer beklentiye paralel bir gidişat varsa sadece o yönde giriş çıkışlar yapılmasıdır diye düşünmekteyim(Sayın hexen'in tabiriyle ağır hareket eden kitle için).[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Ne zamandır paylaşayım istiyordum, anca vakit bulabildim.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Pozisyona yeminle bağlanmadan cepteki harita olarak izlenmek üzere...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Bol şanslar hepimize...[/SIZE][/FONT]
[/FONT][/SIZE]
[QUOTE=Larossıan;156911]Bizler aidsden korkmamış bir vatanın evlatlarıyız yemişim gribi.:..::..:yemişim djı yi yemişim longu bu akşam çakacaksınız coniler sizlere güveniyoruz.[/QUOTE]
O eskidendi abi, son 10 yılda sars, çin gribi, kuş gribi, şarbon, deli dana, kene ve şimdi de domuz gribi ile halkı tırsak ettiler... Bunların sonucunda memlekette kümes hayvancılığı, yumurtacılık bitti herşey pastörize oldu... Milyarlarca dolarlık aşı alımı yaptık... Aynı oyun şimdi de domuz gribinde dönüyor... Aslında deniyor ki normal grip daha tehlikeli... :) Şimdi bayram yaklaşırken gazeteler ve haberler Türk halkına öpüşmeyin uyarısı yaparlar kesin... .dng