[quote=jerfin;156914]bugün IBM ve google'ın karları açıklanacakmış:eek::eek:geceye kısa girerken bunları hiç hesaba katmadık.. üüwwwüüüüüü[/quote]
Korkma jerfi bir numara olmaz...:):):)
Printable View
[quote=jerfin;156914]bugün IBM ve google'ın karları açıklanacakmış:eek::eek:geceye kısa girerken bunları hiç hesaba katmadık.. üüwwwüüüüüü[/quote]
Korkma jerfi bir numara olmaz...:):):)
Sayın Sazan,
Geçmiş topiclerinizde sizden öğrendiklerimize teşekkürle, bir soru yöneltmek isterim. Geçmişe ait, 3 sisteminizin performans farkları, birbirlerine üstünlükleri, zaafiyetleri nelerdir. Boş bir zamanınızda (eskiden öğretmeye-paylaşmaya vakit bulabiliyordunuz) yanıt verebilirmisiniz.
Bol şanslar...
[QUOTE=mavi;156917]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Henüz 31.ci haftadayız ve fiyat hedeflerinin çoğuna ulaşmakla birlikte zaman hedefinin min olan 35 haftasına bu çıkışla yetişemediği(şimdilik) için ve aylık indikatörler daha yolum var dediği için, bu tepeye şimdilik A koymayı uygun görüyor ve B düşüşü sonrası belki de max hedefi olan 88.000 lere yakınsayan C çıkışını bekleyeceğim. Bakalım fiyatlar bu beklentimize nasıl yanıt verecekler. Bir kez daha üstüne basarak belirtmeliyim ki türev piyasalarda bu büyük hareketleri yakalamalıyım deyip hiç kımıldamamak batışın başlangıcı olur. En iyisi yapıyı takip edip eğer beklentiye paralel bir gidişat varsa sadece o yönde giriş çıkışlar yapılmasıdır diye düşünmekteyim(Sayın hexen'in tabiriyle ağır hareket eden kitle için).[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Ne zamandır paylaşayım istiyordum, anca vakit bulabildim.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Pozisyona yeminle bağlanmadan cepteki harita olarak izlenmek üzere...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Bol şanslar hepimize...[/SIZE][/FONT]
[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
Sn mavi yanlış okumadım umarım imkb 100 için mi hedef 88.000 ? :)
Quenn patron yaslan arkaya .. golü atacaz .. projeksyon belli .. fraktal belli .. ralli ralli ralli ralli ralli ralli ralli ralli ralli ... dokuz defa yazdım .. dow kapanış tahminm . 10.331.13 .. kayıtlara geçsin .. alım çılgınlığı bekliyorum dowda .. ralli ralli .. 11 oldu .. :D:D:D.boks..boks.
[QUOTE=selçuklu;156538]ahanda fdow fraktallar ve projeksyon .. mozkan abi nerdesin .. :o:oüüüüüüü
[URL=http://img50.imageshack.us/i/adszjvd.jpg/][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/8573/adszjvd.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;156919]Korkma jerfi bir numara olmaz...:):):)[/QUOTE]
dow'dan korkmuyorum da fdow'dan korkuyorum laros..üüü
ama kocaoğlan da yanımızda, o yanımızdayken korkmayayım dimi...lelele
[QUOTE=Astatin;156906]KUIN papucu yarım, Dow %2 düşsünde göbek atalım ..ceeee[/QUOTE]
nereye düşürüyon patron tavukmu .. ahanda boğa .. baskı belli... fraktal belli ...ralli belli .. :o:o
[IMG]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/01/article-1090895-02A77BFC000005DC-634_468x342.jpg[/IMG]
boğanın bakışlarına bak patron ..güzel poz vermiş teprik ediyorum bu boğayı .. heeheheh:D:D:D
[quote=enorton;156921]Sn mavi yanlış okumadım umarım imkb 100 için mi hedef 88.000 ? :)[/quote]
Sayın enorton,
O hedef sayımın doğruluğunda X için maximum olan hedeftir.
Ve doğrudur yukarıda verdiğim linklerde ayrıntılı açıklama mevcuttur.
Bol şanslar...
şu ayunun kükreyişine, vahşiliğine bak.. hangi boğa titremeden karşısında durabilir patron..
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i201747_ayi.jpg[/IMG]
[quote=enorton;156918]O eskidendi abi, son 10 yılda sars, çin gribi, kuş gribi, şarbon, deli dana, kene ve şimdi de domuz gribi ile halkı tırsak ettiler... Bunların sonucunda memlekette kümes hayvancılığı, yumurtacılık bitti herşey pastörize oldu... Milyarlarca dolarlık aşı alımı yaptık... Aynı oyun şimdi de domuz gribinde dönüyor... Aslında deniyor ki normal grip daha tehlikeli... :) Şimdi bayram yaklaşırken gazeteler ve haberler Türk halkına öpüşmeyin uyarısı yaparlar kesin... .dng[/quote]
Bu gibi haberlerin daha da sıkça duyulduğu günlerde, Sayın Şengöz'ün sosyonomik çözümlemelerinde ne kadar haklı ve isabetli olduğunu hatırlıyorum.
Bol şanslar...
[QUOTE=mavi;156926]Sayın enorton,
O hedef sayımın doğruluğunda X için maximum olan hedeftir.
Ve doğrudur yukarıda verdiğim linklerde ayrıntılı açıklama mevcuttur.
Bol şanslar...[/QUOTE]
Mart ayında sizin ve dn devir in önceden haber verdiği boğa trendini hep beraber gördük, ama kimse bu trendin düzeltmesiz bu kadar gideceğini düşünmedi sanırım... Sn devir ısrarla düzeltme bekledi ama olmadı, yükselişi en önceden haber vermesine rağmen kendisi yükselişin dışında kaldı... O yüzden ew ye olan güven sarsıldı en azından benim açımdan öyle oldu...
Sizin beklentiniz nedir, sizce bu maksimum hedef görülebilir mi? Ya da eski zirve denenir mi, denenirse geçilir mi :)
Teşekkürler...
Bay Mavi,
Gördüğüm kadarıyla şu "son bir dat, bir temas, bir dokunuş" un sonuna geldiğimize dair işaret fişeği atmışsınız..iyi...1.4926 EURUSD şort yaptım akşam saatleri...bende havai fişek atacağım umarımki - me