selçuklu patron, ahanda 6 okkalı, ödüllü boğamız..
F1+ (Plus) ralli ralli... :::
nerde eski uzuncular, pehhh... :D
[IMG]http://www.lbr.bayern.de/rzv-mittelfranken/pages/zucht/Zuchterfolg/K%FChe/ZLF%202004/Raglan.JPG[/IMG]
Printable View
selçuklu patron, ahanda 6 okkalı, ödüllü boğamız..
F1+ (Plus) ralli ralli... :::
nerde eski uzuncular, pehhh... :D
[IMG]http://www.lbr.bayern.de/rzv-mittelfranken/pages/zucht/Zuchterfolg/K%FChe/ZLF%202004/Raglan.JPG[/IMG]
[quote=selçuklu;156924]nereye düşürüyon patron tavukmu .. ahanda boğa .. baskı belli... fraktal belli ...ralli belli .. :o:o
[/quote]
tavuk değil patron boğa düşürücem..bak senin boğa bile mezbahaya düşmüş patron..
frak bu fraktal işlerini patron.dow 9300 kapatacak..yalnız 3 puan kadar yanılabilirim..artı eksi:..::..:
[quote=QUEEN;156907]dow kapanış tahmin et bakim ciddi ama:::
benden 10066[/quote]
9999.99..yok vazgeçtim 10200..yine vazgeçtim 9982...
[quote=elstock;156867]Abiler selamlar;
yaklasık 17 gundur ayrıldım aranizdan,cok pis is bindirdiler bana yurtdısına gönderdiler bide domuz gribi bulastırdılar,hergün takip ettim sizi,ama birsey yazamadım..Kuzu abimiz gibi bende 65300 den cortladım ihsallah bu domuz gribinden cortlamamda,kazandıgım parayı yiyiveririm:)yarına kadar yasarsam gorusuruz..bu arada dont go to LOndon a.q..
Astatinim geceleri senin icin dua ettim vob dussun diye haberin olsun..
İyi aksamlar..[/quote]
geçmiş olsun elstock..eywallah dualar için..way**..geçen ay bende ingilizyaya gidecektim son anda iptal oldu...pufffff
elstock patron geçmiş olsun .. dikkat et kendine ..
[QUOTE=enorton;156918]O eskidendi abi, son 10 yılda sars, çin gribi, kuş gribi, şarbon, deli dana, kene ve şimdi de domuz gribi ile halkı tırsak ettiler... Bunların sonucunda memlekette kümes hayvancılığı, yumurtacılık bitti herşey pastörize oldu... Milyarlarca dolarlık aşı alımı yaptık... Aynı oyun şimdi de domuz gribinde dönüyor... Aslında deniyor ki normal grip daha tehlikeli... :) Şimdi bayram yaklaşırken gazeteler ve haberler Türk halkına öpüşmeyin uyarısı yaparlar kesin... .dng[/QUOTE]
at giribini unutma şimdilik kanada da ama yakında gelir.
Gelecek zamanlarda koyun gribi de çıkar. Ot yiyip ot gibi yaşayan millet haline gelriiz... Ha bir de balık gribi bulmak lazım. .dng
way be...
bugünkü işlem hacmine bakan oldu mu hiç?
[B]1.333.333.000[/B] .. :D
güzel bi gündü..
yarın 66000'i geçelim, 67000'in fotoğrafını çekelim.. :::
[QUOTE=enorton;156921]Sn mavi yanlış okumadım umarım imkb 100 için mi hedef 88.000 ? :)[/QUOTE]
[IMG]http://i36.tinypic.com/2j1jzmc.png[/IMG]
Fincana kulp takılmış olur.
[quote=enorton;156929]Mart ayında sizin ve dn devir in önceden haber verdiği boğa trendini hep beraber gördük, ama kimse bu trendin düzeltmesiz bu kadar gideceğini düşünmedi sanırım... Sn devir ısrarla düzeltme bekledi ama olmadı, yükselişi en önceden haber vermesine rağmen kendisi yükselişin dışında kaldı... O yüzden ew ye olan güven sarsıldı en azından benim açımdan öyle oldu...
Sizin beklentiniz nedir, sizce bu maksimum hedef görülebilir mi? Ya da eski zirve denenir mi, denenirse geçilir mi :)
Teşekkürler...[/quote]
Sayın enorton,
Söyledikleriniz doğru. Güven meselesi ise ayrı bir konudur.
Beklentime gelecek olursak. Gelecek olan dalga B dalgası ve nasıl ilerleyeceği hakkında hiçbir fikrim yok. Fakat bu güne kadarki korelasyonları açısından baktığımda Usd de olabilecek yukarı atak ilk aşama da sert bir düzeltmeye neden olabilir. Sonrasında ise gittikçe zorlaşan bir piyasa görebiliriz. Sözün özü B dalgasında daha küçük pozisyonlarla trade etmeyi planladım. C çıkışının tam bir balon olacağı ve nispeten daha anlaşılır(Umarım bir sonlanan diyagonal olmaz) olacağını düşünürsek, asıl tradelerim oraya saklıdır. Hele bir B bitsin ve bizde az çok yapıyı görelim.
[quote=Astatin;156930]Bay Mavi,
Gördüğüm kadarıyla şu "son bir dat, bir temas, bir dokunuş" un sonuna geldiğimize dair işaret fişeği atmışsınız..iyi...1.4926 EURUSD şort yaptım akşam saatleri...bende havai fişek atacağım umarımki - me[/quote]
Sayın Astatin,
Geçen gün de pozisyon aldığınızda, mesaimde olmama rağmen adınıza endişelenip neredeyize bakma gereği hissetmiş ve 'Euro / Usd dikkat' uyarısı yapmış ve akabinde pişman olmuştum, zarar(olası kardan) edersiniz de kendimi sorumlu hissederim diye(şükür ki karda çıktınız). Yukarıda ki analizimde alt 3 bitiyor gibi yazdım. Yani doğru saydı isem daha ufak bir 4 ve 5 var gibi.
Son dokunuş, son tad, son temas o zaman gibi ve beklemedeyim(Zaten çok küçük miktarda uzundayım, sırf 1.5x lerden kısalamama sigorta olsun diye)
Bol şanslar hepimize...
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/15/4885.jpg[/img][/url]:o:o
[quote=mavi;156939]Sayın enorton,
Söyledikleriniz doğru. Güven meselesi ise ayrı bir konudur.
Beklentime gelecek olursak. Gelecek olan dalga B dalgası ve nasıl ilerleyeceği hakkında hiçbir fikrim yok. Fakat bu güne kadarki korelasyonları açısından baktığımda Usd de olabilecek yukarı atak ilk aşama da sert bir düzeltmeye neden olabilir. Sonrasında ise gittikçe zorlaşan bir piyasa görebiliriz. Sözün özü B dalgasında daha küçük pozisyonlarla trade etmeyi planladım. C çıkışının tam bir balon olacağı ve nispeten daha anlaşılır(Umarım bir sonlanan diyagonal olmaz) olacağını düşünürsek, asıl tradelerim oraya saklıdır. Hele bir B bitsin ve bizde az çok yapıyı görelim.
Sayın Astatin,
Geçen gün de pozisyon aldığınızda, mesaimde olmama rağmen adınıza endişelenip neredeyize bakma gereği hissetmiş ve 'Euro / Usd dikkat' uyarısı yapmış ve akabinde pişman olmuştum, zarar(olası kardan) edersiniz de kendimi sorumlu hissederim diye(şükür ki karda çıktınız). Yukarıda ki analizimde alt 3 bitiyor gibi yazdım. Yani doğru saydı isem daha ufak bir 4 ve 5 var gibi.
Son dokunuş, son tad, son temas o zaman gibi ve beklemedeyim(Zaten çok küçük miktarda uzundayım, sırf 1.5x lerden kısalamama sigorta olsun diye)
Bol şanslar hepimize...[/quote]
.brvpişmanlık..neden:)))
Selam...Eve daha az önce gelebildim.Rezil bir gündü,telef oldum resmen...Bugün saat 14:00'ten sonra piyasayı hiç izleyemedim...İzleyemeyecegim içinde stop seviyelerimi dealer'ime sıkı sıkı tembihleyip(şartlı emir girmenin bazı sakıncaları oldugunu düşündügümden böyle yapıyorum...)65.325 maliyetli 1/4 oranındaki SHORT'ları kapatabilmek için 64.950'ye alış yazdım...Aslında daha aşagısının olabilecegini düşünüyordum ama piyasanın güçlü oldugunu görünce belki 64.925'e(5 dakikalık grafiklerdeki gap'in kapanma seviyesi...) bir degdirip geri yukarı alabilirler diye düşünmüştüm...İzleyemeyecegim için de oraya yazdım.Tabi şimdi bakıp da 64.550'ye kadar düşmüş oldugunu görünce canım sıkıldı...Bu kötü haberdi...Ayrıca gene 5 dakikalık grafiklere göre %50 fibo destek seviyesi 64.650 civarındaydı...Bir ihtimal oraya kadar düşerse sistemlerimin de tamamının SAT'a geçmeyebilecegi düşüncesiyle 64.650'ye 1/4 oranında LONG pasif emir girdim.Gerçekleşmiş ama eve gelip baktıgımda en güvendigim 3 sistemimin de SAT verdigini gördüm...Bu da kötü haberdi...Tek iyi haber Dow artıya geçebilir gibi duruyor...Ancak orada da IBM ve GOOGLE'nin bilançosu gelecek ve sanırım bugun Amerika'dan gelen datalar ve bilançolar iyi olmasına ragmen piyasa satış yemiş...Yani bilançolar beklenenden biraz daha bile kötü gelirse(ben pasife LONG girerken iyi gelebileceklerini tahmin etmiştim...) LONG'cuların hali nice olur bilmem...Herneyse...Ayakta duracak halim yok,yatıp uyuyacagım...Sabaha ne çıkarsa bahtımıza artık...Hepinize iyi geceler...