ordular, ilk hedefiniz 65xxx'ler, ileriiiiii.... .boks. :D .boks.
selçuklu patron ve de kumandan nerdesin yaw? slow trader mı oldun artık yoksam?
burada herkes ayı kesildi yaw.. üvvvvv üüü :( üüü
Printable View
ordular, ilk hedefiniz 65xxx'ler, ileriiiiii.... .boks. :D .boks.
selçuklu patron ve de kumandan nerdesin yaw? slow trader mı oldun artık yoksam?
burada herkes ayı kesildi yaw.. üvvvvv üüü :( üüü
eğer o vergi haberi manipülasyon değil ve doğru ise burası daha çok düşer..
[quote=jerfin;157044]eğer o vergi haberi manipülasyon değil ve doğru ise burası daha çok düşer..[/quote]
resmi gazetede yayımlandıktan 9 ay sonra mı ne yürürlüğe girecekmiş.bakan ŞİMŞEK öyle demiş.matrikse düşen haberde öyle yazıyor.
[QUOTE=fXci;157030]bugunku hedefımı yazmıstım ..emrım gerceklesmıs bılem ::: 64100 yeresınden benım cortlar flat olmus ........bon bon ekran a bakayorum bende hale............... ::: barı yenı cort yapım [B]64550[/B] yeresıne gıderse.. ülem ne adamım yuaw verdıgım emrı bılem unutmusum[/QUOTE]
64550 yeresinden cortlarımı tekrar aldım gayri :::
[QUOTE=jerfin;157044]eğer o vergi haberi manipülasyon değil ve doğru ise burası daha çok düşer..[/QUOTE]
pardon jerpfin ne vergi haberi :::
anayasa mah. gelir vergisi kararı ile ilgili...
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12704449.asp?gid=254[/URL]
[QUOTE=fXci;157047]pardon jerpfin ne vergi haberi :::[/QUOTE]
az önce erkmen arkadaşımız bi vergi haberi yapıştırdı fxci.. önemli bi haber o..
[quote=oguzhan;157041]Haber ne idi ben kaçırdım[/quote]
Reuters'e yabancılara stopaj getirilecegine dair bir haber düşmüş(Dedikodu olarak geçmiş...Dedikoduysa ne diye veriyorsun kardeşim...Koskoca Reuters'sin sen...Haberi dogrulatıp öyle versene...Böyle habercilik anlayışı mı olur?...)Olan 850 puanlık düşüşte malını panikle diplerden verenlere oldu...Ondan sonra bakan'dan açıklamalar falan geldi...Medeni bir ülkede bu tip önemli haberlerin önce yetkili agızlardan duyulup sonra haber haline gelmesi gerekmez mi? Ben mi yanlış düşünüyorum? Bu arada filtreden kontrol ettim...Düşüş başlamadan hemen önce bir kurum 3000 kontrat civarı Short açmış ve aşagıdan da karlı bir biçimde yarısını kapatmış...Ne diyeyim hayırlı işleeerrr...
Not: Ya bu arada yanlış anlaşılmasın...Haber yalan haberdir demek istemiyorum...Sadece haberin geliş şekli ve bir kurumun yaptıgı işlemlere dikkat çekmek istedim...Bu işler böyle olmamalı bana göre...
haber gerçek arkadaşlar,cnbc-e 5.baskıyı yapıyor..
yabancıya 0 stopaj uygulaması sona ermiş.
arkadaş ne yurtdışıymış ya. ortama bak.
düşmüyor da düşmüyor.
1-3-5 değil ki, her birinin günlük grafiği resmen şaka gibi.
neredeyse hangi seviyeden alınırsa alınsın, longlar para yaptı.
şortlar 500 puana göbek atar hale geldi.
he bi de bu kriz hali...:)))
[QUOTE=YAVUZHAN;157051]haber gerçek arkadaşlar,cnbc-e 5.baskıyı yapıyor..
yabancıya 0 stopaj uygulaması sona ermiş.[/QUOTE]
o zaman yurtdışından bağımsız daha çookkk düşeriz biz..:)))
iyi güzelde fdow yükselirken ,dax yükselirken vergi haberi piyasaya
düşmemişken bankalara baya bi satış yedirenler! bu haberi biliyomuydu,bilmiyomuydu?
bence biliyolardı haberi birinci agızdan hatta yöneticilerinden aldılar bence.
bu kadarıda pes adamlar sabahki açıga satışlarını yerine koydu piyasa toparladı.
bu hareketten yabancı yatırımcıların bile midesi bulanmıştır.
satışlar devam eder......